<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό – Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό – Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα

Στις 25 Μαΐου –ώρα 20.09- διαμορφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, μια όψη ανατρεπτική που θα βάλει σε κίνδυνο τις σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις ενώ παράλληλα θα προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα. Ο Ουρανός που «φημίζεται» για την αστραπιαία του δράση, θα λειτουργήσει για άλλη μια φορά ραγδαία και θα πυροδοτήσει εξελίξεις –πιθανότατα δυσάρεστες- που επιπλέον θα έχουν οριστικό και μόνιμο χαρακτήρα. Η σημαντικότερη αιτία ρήξεων θα είναι οι αποκαλύψεις αφού ο Ουρανός δεν αφήνει τίποτα κρυφό, γι’ αυτό όσοι έχουν μυστικά ίσως πρέπει να «φοβούνται» περισσότερο. Η υπερβολική και  έντονη πίεση μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια επαναστατικότητα που δεν θα μπορέσει να περιοριστεί. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη πρόκειται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές, θεωρείται απαραίτητη στη ζωή όλων μας, προκειμένου να αποκοπούμε από καταστάσεις που δεν μας προσφέρουν τίποτε και να προετοιμαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον.
Τα ζώδια που «απειλούνται» περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 9/1, 8/4, 11/7 και 12/10.


Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της 26ης Μαΐου – ώρα 02.38- διαμορφώνεται άλλη μια δύσκολη όψη, το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα. Ο Άρης που βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, θα προκαλέσει σοβαρές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις αφού και ο Ποσειδώνας έχει την τάση να «θολώνει» το τοπίο. Καλό θα είναι λοιπόν να προσέχουμε ιδιαίτερα τα λόγια και τις πράξεις μας και να αποφύγουμε συζητήσεις ή και υπογραφές που μπορεί να κρύβουν παγίδες.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 28/2, 31/5, 2/9 και 2/12.


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 25 Μαΐου, πρόκειται να δημιουργήσει απρόσμενα προβλήματα στο οικιακό σου περιβάλλον τα οποία θα «απειλήσουν» τις σχέσεις με τους οικείους σου αλλά και τα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει να βρίσκεσαι σε «ετοιμότητα» ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάθε ενδεχόμενο με ψυχραιμία και υπομονή. Το γεγονός ότι λίγες ώρες αργότερα ο κυβερνήτης σου Άρης διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, συνιστά επίσης να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου και παράλληλα να είσαι επιφυλακτικός σε συμφωνίες ή υποσχέσεις τρίτων που δεν θα τηρηθούν. Σε κάθε περίπτωση απέφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές ή δανειοληψίες ακόμα και με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης σου.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει  στις 25 Μαΐου τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που θα πρέπει να προσέξεις το ερχόμενο τριήμερο, ώστε να αποφύγεις απρόσμενες εντάσεις ή και ρήξεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν υπάρχουν στην ατζέντα σου προγραμματισμένες επαγγελματικές συζητήσεις, ίσως προκύψουν ανατροπές ή εξελίξεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν και που θα επιφέρουν αλλαγές στα σχέδιά σου. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί επίσης να επηρεάσει τις σχέσεις σου με συγγενικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό απέφυγε να «ξύσεις» παλιές πληγές. Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται λίγες ώρες αργότερα – τα ξημερώματα της 26ης Μαΐου – μπορεί να απειλήσει σοβαρά τα οικονομικά σου, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 25 Μαΐου η Αφροδίτη διαμορφώνει το ανατρεπτικό τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να σου προκαλέσει σημαντικές οικονομικές απώλειες που θα διαταράξουν τις ισορροπίες σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει να είσαι πιο φειδωλός στα έξοδά σου αλλά και να αποφύγεις γενναιοδωρίες που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στις 26/5, σε «αποδυναμώνουν» και σε κάνουν πιο ευάλωτο σε  επιρροές που δεν θα σου βγουν σε καλό. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις αλλαγές –ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα- και γενικότερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου ή την καριέρα σου. 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, διαμορφώνει στις 25 Μαΐου τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να πυροδοτήσει σημαντικές ανατροπές στον τομέα της καριέρας σου αλλά και της προσωπικότητάς σου. Όσο είναι στο χέρι σου απέφυγε οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις, αν όμως οι εξελίξεις έρθουν από τρίτους, ίσως η καλύτερη τακτική είναι να τις αποδεχτείς χωρίς αντίδραση, καθώς πιθανότατα πρόκειται για τελεσίδικες αποφάσεις. Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται λίγες ώρες αργότερα, μπορεί να σου δημιουργήσει «περίεργες» ιδέες για τα επόμενα βήματά σου, ωστόσο επειδή ο Ποσειδώνας σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, μπορεί και να σου ανοίξει νέες προοπτικές, που σε κάθε περίπτωση χρειάζονται λεπτομερή ανάλυση και προσοχή για να εξελιχθούν όπως θέλεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25 Μαΐου πρόκειται να φέρει σημαντικές ανατροπές σε όλους,  σε σένα όμως ίσως τα γεγονότα -παρόλο που θα σε εκπλήξουν αρχικά-, εξελιχθούν τελικά προς όφελός σου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε μια εξαιρετικά θετική προς το ζώδιό σου θέση, από όπου σου εξασφαλίζει μια καλύτερη προοπτική μετά από κάθε δυσάρεστο συμβάν. Καλό είναι επίσης να θυμάσαι ότι τα θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, είναι αυτά που σε ευνοούν περισσότερο αυτό το διάστημα. Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 26/5, μπορεί να σου φέρει κάποιες οικονομικές απώλειες, ωστόσο και σ’ αυτή την περίπτωση θα βρεις διεξόδους ή και βοήθεια από φιλικά πρόσωπα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 25 Μαΐου διαμορφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που φαίνεται να απειλεί περισσότερο τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα τις αυξημένες υποχρεώσεις σου που δεν μπορούν να καλυφθούν. Το ερχόμενο τριήμερο, είναι κατάλληλο για να βρεις ουσιαστικές και οριστικές λύσεις στα προβλήματά σου ή να ρυθμίσεις τα χρέη σου έτσι ώστε ακόμα και αν χρειαστεί να στερηθείς κάποιες βασικές σου ανάγκες, να απαλλαγείς τουλάχιστον από ένα βραχνά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και τα επαγγελματικά σου, καθώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 26, ίσως σε «παρασύρει» σε λανθασμένες επιλογές που θα σου κοστίσουν. Στον αισθηματικό τομέα επίσης, κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου προς τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, καλό είναι να είναι επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες αυτές τις μέρες.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η δική σου Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 25 Μαΐου και στρέφει την προσοχή σου τόσο στην καριέρα σου όσο και στις σχέσεις σου το ερχόμενο τριήμερο. Κάποιες απρόσμενες αλλαγές ή ανατροπές θα χρειαστούν ιδιαίτερους χειρισμούς ώστε να μην πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις. Η ηρεμία και η υπομονή είναι τα «κλειδιά» που θα αποσοβήσουν σοβαρές συνέπειες ή και ρήξεις.  Ειδικά για τα επαγγελματικά σου, ίσως νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής όπου πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γεγονός όμως που δεν συνιστάται αφού το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 26, δεν αποτελεί τον κατάλληλο σύμβουλο. Η «στάση αναμονής» λοιπόν, ίσως είναι η καλύτερη τακτική για να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτές οι μέρες.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 25 Μαΐου διαμορφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που στην δική σου περίπτωση πρόκειται να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Παρόλο που είσαι απροετοίμαστος για τις επικείμενες αλλαγές, το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να σου επιφυλάσσει ακόμα και θετικές προοπτικές που αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να διακρίνεις, γι’ αυτό απέφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Το γεγονός επίσης ότι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 26, μπορεί να δημιουργήσει ένα «αρνητικό» κλίμα στις σχέσεις σου, το οποίο όμως με τη βοήθεια της διαίσθησής σου θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα οικονομικά σου, προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρά προβλήματα.  

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το ανατρεπτικό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25 Μαΐου, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σου και στα οικονομικά σου. Το ερχόμενο τριήμερο, απρόσμενα έξοδα θα σε προβληματίσουν, ωστόσο δεν αποκλείεται μια ανέλπιστη βοήθεια να σε βοηθήσει να τα τακτοποιήσεις, αφού ο Ουρανός βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Κριού. Παρόμοια και στις σχέσεις σου, τυχόν αναποδιές θα έχουν ως αποτέλεσμα να αποκατασταθούν μια για πάντα οι διαφορές με τον σύντροφό σου, ή θα σε βοηθήσουν να πάρεις την απόφαση να αποκοπείς από μια σχέση προκειμένου να υποδεχτείς το καινούργιο που θα έρθει στη ζωή σου. Παλιοί έρωτες είναι επίσης πολύ πιθανό να επιστρέψουν αυτές τις μέρες, σ’ αυτή την περίπτωση όμως, θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά προτού βιαστείς να ενδώσεις, καθώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 26, ίσως σου επιφυλάσσει απογοητεύσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, βρίσκονται για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των πλανητών, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25 Μαΐου, μπορεί να σημάνει ακόμα και την οριστική διάλυσή τους εξαιτίας κάποιων αποκαλύψεων. Το γεγονός αυτό δεν θα πρέπει να σε στενοχωρεί, αφού η συγκεκριμένη όψη «απειλεί» μόνο τις σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις και δεν πρέπει να παραμείνουν στη ζωή σου. Παρόμοιες ανατροπές ίσως συμβούν και στα επαγγελματικά σου ή στα οικονομικά σου και σ’ αυτή την περίπτωση η ψυχραιμία και η υπομονή είναι η καλύτερη λύση. Οποιαδήποτε άλλη τακτική δεν θα αποδώσει τουλάχιστον αυτές τις μέρες, αφού και το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 26, δεν ευνοεί αποφάσεις ή συζητήσεις. Προσοχή χρειάζονται επίσης οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, καθώς μπορεί να σε παρασύρουν σε ουτοπικά σχέδια.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο κυβερνήτης σου Ουρανός διαμορφώνει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 25 Μαΐου και πυροδοτεί απρόσμενες αλλαγές ή ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου το ερχόμενο τριήμερο, τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείς αδιαμαρτύρητα, ιδιαίτερα μάλιστα αφού ο κυβερνήτης σου σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι όσο κι αν δεν το περιμένεις, στο τέλος θα σου βγει σε καλό.  Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βρεθεί ένα άτομο που θα σου προσφέρει σημαντική υποστήριξη ή με το οποίο θα αναπτύξεις μια ερωτική σχέση. Την ευνοϊκή εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής  εγγυάται και το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 26/5, που ωστόσο συνιστά να προσέχεις ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, προκειμένου να αποφύγεις σημαντικές απώλειες.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, τα οικονομικά σου βρίσκονται για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των πλανητών, αφού ο Ουρανός που ευθύνεται γι’ αυτά τα σκαμπανεβάσματα, σχηματίζει στις 25 Μαΐου τετράγωνο με την Αφροδίτη. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, ίσως υπάρξουν κάποιες απώλειες στα εισοδήματά σου που θα σε θορυβήσουν. Το γεγονός ωστόσο ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να εξομαλύνει κάπως την κατάσταση. Ακόμα μεγαλύτερη προσοχή όμως χρειάζεται το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα στις 26, το οποίο θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικογενειακές ή οικιακές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Αν μάλιστα πρόκειται για έξοδα που χρειάζονται άμεση τακτοποίηση, καλό θα είναι να μην τα αναβάλλεις άλλο. Απέφυγε επίσης, αγοραπωλησίες ή μια μετακόμιση που δεν θα σε ικανοποιήσει. 

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα