<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Πrοβλέψεις για την εβδομάδα από 23-29 Μαΐου 2015

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Πrοβλέψεις για την εβδομάδα από 23-29 Μαΐου 2015


Δύσκολη αναμένεται η εβδομάδα, καθώς δυσμενείς όψεις κυριαρχούν στον μαγιάτικο ουρανό. Στις 23 Μαΐου διαμορφώνεται η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που σηματοδοτεί εμπόδια, καθυστερήσεις και ρήξεις και συνιστά να επιστρατεύσουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 25, είναι άλλη μια ανατρεπτική όψη που μπορεί να δημιουργήσει οριστικές ρήξεις σε σχέσεις αλλά και οικονομικά προβλήματα. Στην συνέχεια ο Άρης και ο Ερμής που βρίσκονται σε σύνοδο, σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 26 και 29 αντίστοιχα. Οι όψεις αυτές –σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία- θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και ατυχήματα. Σχεδόν όλα τα ζώδια θα πρέπει να έχουν αυξημένη την προσοχή τους, με εξαίρεση ίσως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που φαίνεται να ξεπερνούν πιο ανώδυνα αυτές τις επιρροές.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 25 απαιτεί διπλωματία σε οικογενειακές υποθέσεις. Επίσης, το  τετράγωνο που θα σχηματίσει ο δικός σας Άρης με τον Ποσειδώνα στις 26 θα προκαλέσει αναταράξεις στον επαγγελματικό χώρο σας με αποτέλεσμα να «πέσει πάνω» σας ένας βαρύς όγκος εργασίας.  Καθώς όμως είστε από τη φύση σας εργασιομανείς, δεν θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα και να προωθήσετε την καριέρα σας. Από τη στιγμή που θα αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες με ηρεμία και ψυχραιμία, οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Σε κάθε περίπτωση φανείτε διαλλακτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Επιφανειακές καταστάσεις και επιδερμικές σχέσεις που δεν συνάδουν με τη φύση σας απομακρύνονται από τη ζωή σας. Πολλά θα βάλετε σε τάξη αυτή την περίοδο, αρκεί να προσπαθήσετε με σύνεση. Το τετράγωνο της δικής σας Αφροδίτης με τον Ουρανό που πραγματοποιείται στις 25 του μήνα, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείτε από άτομα που νιώθετε ότι δεν σας ταιριάζουν. Προτού όμως προβείτε σε ρήξεις σχέσεων, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε μήπως κάπου φταίει και η δική σας συμπεριφορά. Υπάρχουν δίπλα σας άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στις 23 του μήνα θα πρέπει να προετοιμαστείτε για κάποιες απρόβλεπτες «αναποδιές» στον τομέα των σχέσεων που προέρχονται από ασυμφωνία σε βασικά ζητήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 29 του μήνα θα σας φέρει αντιμέτωπους και με επαγγελματικές αντιξοότητες, τις οποίες όμως θα ξεπεράσετε. Υπάρχουν δεδομένα που δεν σας αρέσουν και θέλετε να αλλάξετε, αλλά ακόμα δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε. Το σύμπαν θα σας δώσει ιδέες και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια νέα βάση ανάπτυξης.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στις 23/5 θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας και καλό θα είναι να ακούσετε τις συμβουλές των ειδικών. Η παραμικρή λανθασμένη κίνηση μπορεί εύκολα να πυροδοτήσει την οργή της οικογένειας ή των συνεργατών σας μέσα στην περίοδο που ακολουθεί . Αυτή η κίνηση μπορεί να είναι είτε μια περιττή σπατάλη, είτε να αφορά σε συναναστροφές με άτομα που για κάποιο λόγο συνιστάται να αποφεύγετε. Προτού αντιδράσετε σπασμωδικά, σκεφτείτε μήπως τελικά η οικογένειά σας «βλέπει» πιο ψύχραιμα και τα κριτήριά της είναι σωστά.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23
Η Αφροδίτη στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας είναι βοηθητική στην επίλυση επαγγελματικών προβλημάτων που κορυφώνονται και επιλύονται με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 25 του μήνα. Ωστόσο, στο χώρο της εργασίας σας είναι σκόπιμο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην συμμετέχετε σε ίντριγκες, αν θέλετε να διατηρήσετε την καλή εικόνα σας. Η δυστοκία στα οικονομικά συνεχίζεται και μάλλον προέρχεται από τη δική σας καταναλωτική μανία. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να περιορίσετε τις σπατάλες και να εκμεταλλευτείτε όλες τις γνωριμίες σας προκειμένου να κάνετε νέες επαγγελματικές διασυνδέσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Έντονο και δραστήριο αναμένεται το επταήμερο. Συζητήσεις σχετικές με τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο και κορυφώνονται στις 23/5. Έχετε μπει στο «χορό» και έχετε συμβιβαστεί με το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Παρά το γεγονός ότι η καριέρα σας έχει πάρει ανοδική πορεία που σας ικανοποιεί αρκετά, τα οικονομικά σας εξακολουθούν να αποτελούν το «αγκάθι» της καθημερινότητας. Στις 25 του μήνα θα διαπιστώσετε πόσο δύσκολο είναι να καλύψετε τα έξοδά σας, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα κάνει απαραίτητη την τακτοποίηση σε κάποια χρέη που δεν επιδέχονται άλλες αναβολές.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Με τρεις πλανήτες στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, αυτό που θέλετε είναι να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανοίξετε πλώρη για ανεξερεύνητους προορισμούς. Παρόλο που ο Ποσειδώνας θολώνει κάπως το τοπίο, με λίγη προσοχή μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητα και τις συνήθειές σας και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25/5, σας ωθεί να επαναστατήσετε απέναντι σε καταστάσεις που σας πιέζουν είτε στον αισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα και να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία ώστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Οι οικονομικές δυσκολίες που σας επιφυλάσσει το επόμενο επταήμερο θα σας αναγκάσουν να προβείτε σε σημαντικές περικοπές προκειμένου να ανταποκριθείτε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Αν διαχειρίζεστε χρήματα με τρίτους, ίσως πρέπει να αναλάβετε κι εσείς το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί, προτού τα «ρίξετε» στους άλλους. Ο αυξημένος εκνευρισμός σας μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα όχι μόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με συναδέλφους σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας και να μην «τεντώνετε» το σκοινί. Τυχόν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η αντίθεση που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σας με τον Ήλιο στις 23/5 μπορεί να επαναφέρει προβλήματα που διαιωνίζονται στις σχέσεις σας, τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε με υπομονή και ωριμότητα. Η ειλικρίνεια –όσο δύσκολη κι αν είναι- ίσως είναι η μόνη σωστή τακτική προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Τοξότες, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά, σύντομα όμως θα γίνουν «καπνός».  Διστακτικοί θα πρέπει να είστε επίσης και σε τυχόν επιστροφές εραστών από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι πλανητικές διαμορφώσεις της εβδομάδας, σας καλούν να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας και να επιδιώξετε την ισορροπία ανάμεσα στις σχέσεις σας, την εργασία σας και το άμεσο περιβάλλον σας. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε ξανά και ξανά τις αποφάσεις σας, θα έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα που θα εκτιμηθεί. Στον επαγγελματικό τομέα ωστόσο, αν παρουσιαστεί η ανάγκη για σοβαρές συζητήσεις, φροντίστε να συμμετάσχετε όσο πιο διακριτικά μπορείτε, αποφεύγοντας να πάρετε θέσεις που θα φανούν προκλητικές. Η σαφήνεια είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η πορεία της αισθηματικής σας ζωής πρόκειται να σας απασχολήσει έντονα μέσα στην εβδομάδα, καθώς φαίνεται ότι βρίσκεστε μπροστά σε διλήμματα. Είτε προσπαθείτε να κατασταλάξετε ανάμεσα σε δυο πρόσωπα είτε αναρωτιέστε πώς να χειριστείτε μια συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις. Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν και σίγουρα θα υπάρξουν κάποια «σημάδια» που θα σας καθοδηγήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται επίσης τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας, καθώς η επιθυμία σας για περιττές σπατάλες είναι πολύ αυξημένη. 

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι μεγάλες απαιτήσεις της καριέρας σας συγκρούονται με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας και σας δημιουργούν μια εσωτερική σύγχυση που τελικά δεν σας επιτρέπει να αποδώσετε πουθενά. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει δυσμενείς γωνίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να «θολώσει» ακόμα περισσότερο το τοπίο ή να σας δημιουργήσει μια άρνηση για κάθε προσπάθεια. Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να κάνει ένα διάλειμμα, ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αποφύγετε ωστόσο σπατάλες που θα σας κοστίσουν ακριβά.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα