Προβλέψεις για την εβδομάδα από 13-19 Ιουνίου 2015

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.
Ο Κρόνος πραγματοποιεί την τελευταία διέλευσή του από το Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα περάσει οριστικά πλέον στον Τοξότη. Το διάστημα που θα βρίσκεται στο Σκορπιό θα αναδείξει οικονομικά θέματα που δεν έχουν λυθεί και που σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία. Η οικονομική ανασφάλεια θα είναι έντονα αισθητή -όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η «μιζέρια» ωστόσο, ίσως πυροδοτήσει την ανάγκη για αλλαγές προς όφελος όλων, αφού το τρίγωνο Δία-Ουρανού ήδη βρίσκεται σε ισχύ. Η διέλευση του Κρόνου από το Σκορπιό θα ευνοήσει τους Καρκίνους, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους και τους Ιχθύς των τελευταίων ημερών. Στις 16 Ιουνίου, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, που ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες και μας παροτρύνει να «αποδράσουμε» από τα προβλήματα. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) ευνοούνται περισσότερο από το καινούργιο φεγγάρι.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
O Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου και απαιτεί να αναλάβετε ευθύνες σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα, όπως οικογενειακά κεφάλαια, ασφάλειες, επενδύσεις και επιδόματα. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε προσεκτικά προτού ξεκινήσετε μια οικονομική συνεργασία. Ωστόσο ο Κρόνος μπορεί να βγάλει και το «καλό του πρόσωπο» σ’ αυτόν τον τομέα και να σας ωφελήσει με ένα οικογενειακό δώρο ή μια κληρονομιά. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16/6 σε σύνοδο με τον δικό σας Άρη θα προωθήσετε δυναμικά τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο Κρόνος επιστρέφει από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου τον έβδομο ηλιακό οίκο σας που σχετίζεται με το γάμο και συνεταιρισμούς. Αυτή η διέλευση μπορεί να «πιέσει» αλλά και να ενισχύσει τις σχέσεις σας. Όπως γίνεται πάντα με τον Κρόνο το αποτέλεσμα εξαρτάται από σας και τις επιλογές που θα κάνετε. Εάν έχετε μια σημαντική σχέση, δώστε έμφαση στην επικοινωνία και μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε ο ένας για τις ανάγκες του άλλου, τις επιθυμίες, τους φόβους, τις ελπίδες του. Η Νέα Σελήνη στις 16/6 δίνει σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο Κρόνος επιστρέφει από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου στον έκτο ηλιακό οίκο σας που αφορά στην εργασία σας και στην φυσική κατάστασή σας. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την δουλειά σας με μεγαλύτερη σοβαρότητα και ευθύνη και να είστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα έχουν ωράριο. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε ότι ο Κρόνος θα ανταμείψει την αποδοτικότητά σας, και μακροπρόθεσμα θα δικαιωθείτε. Μάλιστα, με τη Νέα Σελήνη στις 16/6 στον ζώδιό σας, θα προχωρήσετε σε ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Κρόνος επιστρέφει στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα παιδιά, τη δημιουργικότητα και την αγάπη, από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Όντας σε ένα συμβατό ζώδιο για σας, ο Κρόνος πρόκειται να σταθεροποιήσει αυτά τα θέματα και να σας κάνει να δείτε τις σχέσεις σας με μια διαφορετική οπτική.  Για παράδειγμα μπορεί να αποφασίσετε να σταθεροποιήσετε μια σημαντική σχέση, να παντρευτείτε, να συνειδητοποιήσετε ότι τα παιδιά σας γίνονται υπεύθυνα και να ασχοληθείτε πιο πολύ με αυτά. Με τη Νέα Σελήνη στις 16/6 κρατείστε μυστικά τα σχέδιά σας. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Κρόνος επιστρέφει στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Ακόμη και αν  έρθετε αντιμέτωποι με επιπρόσθετες ευθύνες, θα πρέπει να θυμάστε ότι ο Κρόνος είναι ο «δάσκαλος» των πλανητών και έχει να σας μάθει πολλά. Έτσι είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε ένα καινούργιο σπίτι ή ακόμα να φύγετε από την πατρική σας οικογένεια για να δημιουργήσετε την δική σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 16/6 θα διαπιστώσετε με ικανοποίηση ότι ο «κατάλογος» των φίλων και συμμάχων σας διαρκώς μεγαλώνει.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο Κρόνος επιστρέφει στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με τα αδέρφια σας, τα κοντινά ταξίδια και την επικοινωνία. Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου λοιπόν οι στενοί συγγενείς σας θα απαιτήσουν το ενδιαφέρον σας. Το διάστημα αυτό μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κάποιες πολύ σημαντικές και επωφελείς συνεργασίες ή να κάνετε ένα συνεταιρισμό. Θα γίνετε πιο ευθείς και άμεσοι στον τρόπο που εκφράζεστε, με αποτέλεσμα να πετυχαίνετε όλα όσα επιθυμείτε χρησιμοποιώντας με ευχέρεια την πειθώ σας. Η Νέα Σελήνη στις 16/6 ευνοεί θέματα καριέρας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ανάγκη μιας σταθερής οικονομικής βάσης θα σας απασχολήσει πιο έντονα από κάθε άλλη φορά, καθώς ο Κρόνος επιστρέφει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο με αποφασιστικότητα, επιμονή και υπομονή μπορείτε να πετύχετε πολλά. Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να προέλθουν και από το εξωτερικό, δεν πρέπει να αγνοηθούν, καθώς η Νέα Σελήνη στις 16/6, εγγυάται τις καλύτερες προοπτικές σε νέα ξεκινήματα. Η επισημοποίηση ή η δημιουργίας μιας σοβαρής σχέσης ευνοούνται επίσης τις επόμενες δυο εβδομάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιό σας από τις 15 Ιουνίου σας φέρνει προ των ευθυνών σας και σας αναγκάζει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να εξετάσετε τις προοπτικές των σχέσεων ή της καριέρας σας και να δείτε πώς θα κινηθείτε. Ό, τι εδραιωθεί αυτό το διάστημα, θα σας εξασφαλίσει μια μακροχρόνια ευημερία. Η Νέα Σελήνη στις 16/6 είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις, να ρυθμίσετε τυχόν οφειλές ή και να σκεφτείτε την πιθανότητα μιας επένδυσης που θα σας αποφέρει σημαντικά κέρδη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Κρόνος από τις 15 Ιουνίου εγκαταλείπει το ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα «καλοκαιρινό» διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας. Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, απαλλαγμένοι από κάθε είδους πίεση, μπορείτε να μελετήσετε τα σχέδιά σας και να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματά σας. Εξάλλου, με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο των Διδύμων στις  16/6, είναι προτιμότερο να αφιερώσετε το χρόνο και την ενέργειά σας στη σχέση σας ή ακόμα και να προγραμματίσετε την επισημοποίησή της. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία μέσα στο δεκαπενθήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό από τις 15/6 μέχρι τις 18/9 -ένα ζώδιο αρκετά πιο συμβατό με το δικό σας- και σας δίνει για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να κατακτήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Σημαντικοί άνθρωποι θα βρεθούν στο πλευρό σας αυτό το διάστημα για να σας προσφέρουν «χέρι βοήθειας». Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια δεύτερη απασχόληση  που θα αυξήσει τα εισοδήματά σας, είναι πολύ πιθανά, χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16/6. Οι νέες συνεργασίες μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο έχουν επίσης θετικές προοπτικές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ώρα να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τα επαγγελματικά σας. Η επιστροφή του Κρόνου στον τομέα της καριέρας σας από τις 15/6 μέχρι και τις 18/9, μπορεί να σας δημιουργήσει υπερβολική πίεση, παράλληλα όμως –εφόσον αποφασίσετε να αγωνιστείτε- θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. Εξάλλου, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16/6, σας κάνει περισσότερο παραγωγικούς και εύστροφους με αποτέλεσμα να πετυχαίνετε περισσότερα με λιγότερο κόπο. Η βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής ή ένας νέος έρωτας, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο το ηθικό σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η επιστροφή του Κρόνου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού σας επιτρέπει να χαλαρώσετε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα. Έτσι, από τις 15/6 μέχρι τις 18/9 μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι που ονειρεύεστε, να ξεκινήσετε μια νέα μελέτη ή ακόμα και να εξετάσετε νέες επαγγελματικές προοπτικές. Η Νέα Σελήνη που  διαμορφώνεται στις 16/6, σηματοδοτεί αλλαγές στο οικιακό και οικογενειακό σας περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται και η συμβίωση με το σύντροφό σας. Αν ψάχνετε σπίτι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στα δικά σας γούστα.


1 comment

1 σχόλιο:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK