<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 20-26 Ιουνίου 2015

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 20-26 Ιουνίου 2015


 


Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Η σεξουαλική ζωή σας είναι γεμάτη από  φαντασιώσεις που συχνά-πυκνά δεν σχετίζονται με πρόσωπα, όσο με τα γεγονότα που έχετε βιώσει από τα παιδικά σας χρόνια. Προσφέρετε στους συντρόφους σας οτιδήποτε για να τους ευχαριστήσετε, -ειδικά οι γυναίκες. Αν και ως Καρκίνοι είστε ευαίσθητοι, τρυφεροί και προστατευτικοί στον σεξ γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες. Χρειάζεστε μεγάλη ασφάλεια για να μπορέσετε να ανοιχτείτε και όταν νιώσετε ανασφαλείς, ενστικτωδώς απομακρύνεστε, από φόβο μην πληγωθείτε. Δεν σας αρέσει να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και προτιμάτε να καθοδηγείστε από το ταίρι σας. Για τον τρόπο που συμπεριφέρεστε, πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώσατε. Εάν η ανατροφή σας ήταν υπέρμετρα συντηρητική ή υπερβολικά φιλελεύθερη μπορεί να δυσκολευτείτε από τις αναστολές και τους φόβους σας ή να σας απωθήσει το σεξ. Οι άντρες Καρκίνοι είναι γόνιμοι μέχρι την μεγάλη ηλικία. Στην ωριμότητα γενικότερα η σεξουαλικότητα προσφέρει την επιθυμητή αισθηματική ισορροπία.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο Ήλιος (21/6) και ο δικός σας  Άρης (24/6) στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζουν τις οικογενειακές σχέσεις σας και φέρνουν αλλαγές στο χώρο του σπιτιού μέχρι τις 9 Αυγούστου. Έχετε την τύχη να φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τον Ουρανό, ο οποίος σχηματίζει στις 22/6 μια πολλά υποσχόμενη όψη τριγώνου με τον τυχερό Δία. Καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στην πιο ερωτική γωνία του ωροσκοπίου σας, μπορείτε να περιμένετε θαυμάσεις εξελίξεις στις αισθηματικές υποθέσεις σας. Αν είστε ελεύθεροι, θα πολιορκήσετε και θα κατακτήσετε με ευκολία την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Οι διελεύσεις του Ήλιου (21/6) και του Άρη (24/6) από τον Καρκίνο είναι οι θετικοί οιωνοί που σας γεμίζουν αισιοδοξία. Θα οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας με μεγαλύτερη ευχέρεια και αυτοπεποίθηση, ενώ θα δείτε νέες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σας. Ο Δίας στο Λέοντα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μάλιστα, ο πλανήτης της επέκτασης, καθώς πραγματοποιεί μια θεσπέσια όψη με τον Ουρανό στις 22/6 βοηθά να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι ή να δείτε  τα μέλη της οικογενείας σας να αυξάνονται μέσα από γάμο ή από γεννητούρια!

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το πέρασμα του δικού σας Ερμή και του Άρη (24/6) από τον τομέα των χρημάτων σας, εγκαινιάζει για σάς μια περίοδο κατά την οποία η οικονομική αλλά και η συναισθηματική ασφάλεια αποκτούν μέγιστη σημασία. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε νέους διακανονισμούς που θα σας απαλλάξουν από άγχη. Με το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 22/6 θα δείτε ταχεία, θεαματική και θετική εξέλιξη σε όλες τις υποθέσεις σας. Οι σχέσεις σας βρίσκονται σε μια πολύ καλύτερη φάση. Επικοινωνιακά προβλήματα επιλύονται, ενώ νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Οι διελεύσεις του Ήλιου (21/6) και του Άρη (24/6) από τον αστερισμό σας θα ανεβάσουν τη αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και θα φωτίσουν τις πλευρές των καταστάσεων που μέχρι σήμερα αρνείστε να δείτε. Τα γεγονότα που εξελίσσονται τώρα θα φέρουν μια σημαντική ώθηση στις αισθηματικές και τις επαγγελματικές  προσδοκίες και θα σας αναγκάσουν να δώσετε προτεραιότητα στα πρόσωπα εκείνα που αγγίζουν την ψυχή σας. Το τρίγωνο Δία- Ουρανού στις 22/6 θα σας προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε οικονομικές επενδύσεις που σχεδιάζετε εδώ και καιρό ή να ολοκληρώσετε μια επικερδή επαγγελματική συμφωνία.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τη διέλευση του δικού σας Ήλιου (21/6) και του Άρη(24/6)  από το «σκιώδες» ζώδιο του Καρκίνου η ένταση υποχωρεί καθώς καλυτερεύουν οι συνθήκες, ακόμα και εάν κάτι τέτοιο προϋποθέτει περισσότερη δουλειά από εσάς. Ο επεκτατικός Δίας καθώς συνεχίζει την τροχιά του στο ζώδιό σας θα σχηματίσει ένα θεσπέσιο τρίγωνο με τον Ουρανό στις 22 του μήνα. Η όψη αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε από την πίεση της δουλειάς και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι νέοι συνεταιρισμοί και τα επαγγελματικά ταξίδια.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η διέλευση του δικού σας Ερμή και του Άρη (24/6) από το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου, συμβάλλει στη βελτίωση της κοινωνικής ζωής σας. Στη διάρκεια της περιόδου οι επιθυμίες σας φαίνεται πως εκπληρώνονται μέσα από μία ψυχική ανανέωση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας από το Λέοντα στις 22 του μήνα με τον Ουρανό, εγγυάται ευχάριστες αλλαγές την εργασία σας. Συναντήσεις με εξέχοντα άτομα, επαφές με μεγάλες εταιρίες ή οργανισμούς, αναμένεται να σας προωθήσουν σε μια σημαντική επαγγελματική θέση που θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τα προσόντα σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην καριέρα σας την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος και ο Άρης περνούν διαδοχικά στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 21 και 24/6 αντίστοιχα. Έτσι, μέχρι και τις 9 Αυγούστου μάλλον πρέπει να ξεχάσετε τις διακοπές και να «απολαύσετε» τα οικονομικά –και όχι μόνο- οφέλη που θα σας προσφέρει η δουλειά σας. Επιπλέον, το τρίγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται για άλλη μια φορά στις 22 του μήνα, θα φροντίσει να τονώσει τις σχέσεις σας ή θα φέρει στο δρόμο σας έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Ήλιος και ο Άρης ξεκινούν την διέλευσή τους στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου στις 21 και 24/6 αντίστοιχα και εγκαινιάζουν μια εξαιρετικά θετική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Αυγούστου. Αυτό το διάστημα, μπορείτε να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε με άτομα που βρίσκονται μακριά σας ή και να πάρετε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον σας. Αν ξεκινάτε τώρα την επαγγελματική σταδιοδρομία σας ή απλά αναζητάτε νέες προκλήσεις, το τρίγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται στις 22/6, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον «προορισμό» σας, μέσα από τις πιο απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η ερχόμενη εβδομάδα προσφέρεται για να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και να ανοίξετε τα πανιά σας για νέους ορίζοντες. Ωστόσο, αυτό που «επείγει» είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας, καθώς με τη βοήθεια του Ήλιου και του Άρη μπορείτε μέχρι τις 9 Αυγούστου να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Δίας, σχηματίζει για άλλη μια φορά τρίγωνο με τον Ουρανό στις 22/6, αποτελεί το μεγαλύτερο ατού σας που εγγυάται απρόσμενες λύσεις στα προβλήματά σας και επιπλέον σας επιτρέπει να ζήσετε τον έρωτα που ονειρεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο Ήλιος και ο Άρης περνούν στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου στις 21 και 24/6 αντίστοιχα και φέρνουν στο προσκήνιο τις σχέσεις σας. Μέχρι τις 9 Αυγούστου μπορεί να βιώσετε πολλά σκαμπανεβάσματα και ανατροπές, καθώς θα αποκαλυφθούν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια οριστική απόφαση. Όλο αυτό το «αλαλούμ» τελικά θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 22/6, σας επιφυλάσσει σημαντικά οικονομικά οφέλη και ευνοεί τις αγοραπωλησίες ακίνητων περιουσιακών στοιχείων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Ήλιος και ο Άρης που περνούν στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 21 και 24/6 αντίστοιχα, κάνουν την εργασία σας πιο απαιτητική και συνιστούν να αφοσιωθείτε στις υποχρεώσεις σας ώστε να επωφεληθείτε από τυχόν επερχόμενες ανακατατάξεις. Αν υπάρχουν στο πρόγραμμα εκκρεμείς συμφωνίες, καλό είναι να τις διευθετήσετε μέχρι τις 9 Αυγούστου. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα, αναμένονται οι καλύτερες εξελίξεις χάρη στο τρίγωνο που διαμορφώνει ο Δίας με τον δικό σας Ουρανό στις 22/6. Αν είστε αδέσμευτοι, προετοιμαστείτε για ένα μεγάλο έρωτα που θα μείνει για πάντα δίπλα σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Με την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, στις 21 και 24/6 αντίστοιχα μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει και να απολαύσει την εύνοια του σύμπαντος. Μέχρι τις 9 Αυγούστου ακόμα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, θα αντιμετωπίζονται περισσότερο σαν «χόμπι» παρά σαν αγγαρεία ενώ και στα αισθηματικά σας, η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα κυλήσει ανέφελα. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας με τον Ουρανό στις 22/6 υπόσχεται έσοδα από απρόσμενες πηγές που θα τονώσουν τα οικονομικά.Ετικέτες

1 σχόλια:

Τη 23 Ιουνίου 2015 - 3:48 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Uouo Uo είπε...


thank you

سعودي اوتو


 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα