<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 27 Ιουνίου -3 Ιουλίου 2015

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 27 Ιουνίου -3 Ιουλίου 2015
 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.
Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 29/6 και σύνοδο με τον Δία την 1/7, ενεργοποιώντας έτσι ξανά το τρίγωνο Δία-Ουρανού. Τα οφέλη αυτών των όψεων θα είναι πολύ σημαντικά, καθώς θα επαναφέρουν την αρχική έξαψη και τον ερωτισμό στις μακροχρόνιες σχέσεις και θα φέρουν κεραυνοβόλους έρωτες σε όσους παραμένουν αδέσμευτοι. Επιπλέον, υπόσχονται αναπάντεχες λύσεις σε οικονομικά θέματα. Τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι) θα ωφεληθούν περισσότερο. Στις 2 Ιουλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω με την συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα. Στον χάρτη της Πανσελήνου κυριαρχούν το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα και το εξάγωνο Ερμή-Δία, όψεις που ευνοούν την επικοινωνία, τις συμφωνίες και τις μετακινήσεις και μας κάνουν πιο ευαίσθητους και ρομαντικούς. Τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες) ευνοούνται περισσότερο από την επιρροή του γεμάτου φεγγαριού.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι θαυμάσιες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό (29/6) και τον Δία (1/7) ευνοούν την αισθηματική ζωή και σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου ανακινεί επαγγελματικές εκκρεμότητες, ωστόσο το μυαλό σας «είναι αλλού»! Με τον Δία και την Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα θα ζήσετε όμορφα συναισθήματα. Θα κάνετε ότι είναι δυνατό για να αναζωογονήσετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι πολύ σύντομα θα συναντήσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει και θα κερδίσει την καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευοίωνη καθώς ο Ουρανός και ο Δίας σχηματίζουν αρμονικές όψεις με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη. Όλα δείχνουν ότι οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν. Με την καλύτερη διάθεση που σας προσφέρει η Πανσέληνος στον φιλικό Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου κάνετε νέα σχέδια και «ξεμπερδεύετε» με παλιά προβλήματα. Οι προσωπικές επαφές– ιδιαίτερα όσες έχουν αισθηματικό χαρακτήρα –σας προσφέρουν ικανοποίηση. Η οικονομική κατάστασή σας βελτιώνεται σημαντικά, ενώ σχέσεις με άτομα που κάνουν τώρα πρεμιέρα στη ζωή σας εγγυώνται ένα θαυμάσιο μέλλον στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Είτε είστε δεσμευμένοι είτε βρίσκεστε στο «ψάξιμο», με τις όψεις ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Ουρανό (29/6) και τον Δία (1/7) θα ζήσετε έντονες και παθιασμένες ερωτικές στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε μια εκδρομή ή μια μετακίνηση. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου είστε αποφασισμένοι να αφοσιωθείτε και στη δουλειά σας ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον τομέα της ασφάλειας στις 2 Ιουλίου νιώθετε έτοιμοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές, καθώς γνωρίζετε πώς να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία προς όφελός σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τις θαυμάσιες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό (29/6) και τον Δία (1/7) πολλοί από εσάς θα αποδεχτείτε μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση που θα αυξήσει τα έσοδά σας. Ουρανός και Αφροδίτη  επηρεάζουν θετικά την πορεία των οικονομικών σας και φέρνουν ένα απρόσμενο κέρδος, μέσα από την αξιοποίηση μιας μεγάλης ευκαιρίας. Η Πανσέληνος  στον αστερισμό του Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου εστιάζει το ενδιαφέρον σας σε όλες τις σχέσεις σας. Θα έρθετε κοντά σε σημαντικά πρόσωπα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή και θα συσφίξετε τους δεσμούς σας. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το διάστημα που διανύουμε θα σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις, παρόλο που με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 του Ιουλίου, θα απολαύσετε περισσότερο τις στιγμές της μοναξιάς που θα σας ωθήσουν να αναπτύξετε τα ταλέντα σας. Ωστόσο ο επεκτατικός Δίας που συνεχίζει την πορεία του στον αστερισμό σας, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σας φέρνει σε πλεονεκτική θέση, καθώς σας «ανεβάζει» ψυχολογικά και σας βοηθά να λύσετε τα ερωτικά αλλά και τα προσωπικά ζητήματά σας. Τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, σας περιμένουν σύντομα ευχάριστες εκπλήξεις.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ενέργειες που κάνατε εδώ και καιρό, βιογραφικά που έχετε ξεχάσει πότε τα υποβάλλατε, αποδίδουν τώρα και σας προσφέρουν μια νέα θέση, ένα καλύτερο εισόδημα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα σχέδια και τους στόχους σας. Με μεγάλη ικανοποίηση  διαπιστώνετε ότι κερδίζετε την προσοχή του περιβάλλοντός σας και εισπράττετε φιλοφρονήσεις που σας αναζωογονούν ψυχικά. Το φαινόμενο σε ιδιαίτερα καλή θέση με το ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με σταθερά βήματα μπροστά και να λύσετε όλες εκείνες τις «εξισώσεις» που αποτελούν τον «πονοκέφαλό» σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η συμπαντική εύνοια συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καθώς η δική σας Αφροδίτη ενεργοποιεί μέχρι τις 2/7 το τρίγωνο Δία-Ουρανού, εξασφαλίζοντας ένα θετικό αποτέλεσμα σε ό, τι σας απασχολεί. Η Πανσέληνος ωστόσο που διαμορφώνεται στις 2/7, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια, όπου απαιτείται να ολοκληρώστε κάποιες υποχρεώσεις. Το επόμενο δεκαπενθήμερο ίσως υπάρξουν αλλαγές στις σχέσεις με τους οικείους σας ή χρειαστεί να τακτοποιηθούν θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά στοιχεία σας. Η συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα στην Πανσέληνο, συνιστά προσεκτικούς χειρισμούς, προκειμένου να αποφύγετε απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει ο τομέας της καριέρας σας στις αρχές της εβδομάδας, οι οποίες πέρα από την προσωπική ικανοποίηση, θα συμβάλλουν και στην βελτίωση των εισοδημάτων σας. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2/7, σε γενικές γραμμές είναι ευνοϊκή προς το ζώδιό σας, καθώς βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση και σας επιτρέπει να «ανακαλύψετε» και να υιοθετήσετε μια νέα στάση ζωής. Ωστόσο, με τη συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα,  καλό θα είναι να αποφύγετε «φανατισμούς» που μπορεί να αποτελέσουν αφορμή εντάσεων και προστριβών. Προσοχή επίσης στη διάρκεια των μετακινήσεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Μια ξεχωριστή εβδομάδα ξεκινά για σας, με τους πλανήτες να υποστηρίζουν κάθε προσπάθειά σας. Περισσότερη εύνοια ωστόσο δέχεται ο τομέας των αισθηματικών σας, γεγονός που σας βοηθά να σπάσετε την ρουτίνα και να ξαναβρείτε τον αρχικό ενθουσιασμό σας ή -αν είστε ελεύθεροι- να ανοίξετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Η Πανσέληνος στις 2 Ιουλίου, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας και σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που εκκρεμούν ή να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλονται. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα είναι να αποφύγετε νέα δάνεια που δύσκολα θα αποπληρωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η «αφοσίωση» στην καριέρα σας, αρχίζει να αποδίδει από τις αρχές της εβδομάδας και η βελτίωση των οικονομικών σας ίσως σας ωθήσει σε κάποιες επενδύσεις. Οι συναισθηματικές δοκιμασίες ωστόσο κορυφώνονται με την διαμόρφωση της Πανσελήνου στο ζώδιό σας στις 2/7. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά το τέλος ενός δυνατού δεσμού, συνιστά όμως να δώσετε περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σας το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και να προσπαθήσετε να λύσετε θέματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις η ισορροπία θα αποκατασταθεί. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα υποκύψετε σε μια νέα πρόκληση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στις 29/6, σας δίνει την ευκαιρία να αποδράσετε με το ταίρι σας και να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας προσφέρει την έξαψη που ονειρεύεστε. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2 Ιουλίου, σας δημιουργεί έντονο προβληματισμό σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών σας, παράλληλα όμως συνιστά να αποφύγετε αλλαγές για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι. Η καλύτερη τακτική αυτή τη στιγμή είναι να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε με ηρεμία τις επόμενες κινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, βελτιώνουν κατά πολύ τα εισοδήματά σας και κατ’ επέκταση την ψυχολογία σας. Αν ανήκετε στους Ιχθύς που αναζητούν μια νέα επαγγελματική πρόκληση, μέχρι και τις 2 Ιουλίου ίσως παρουσιαστεί μια ανέλπιστη ευκαιρία. Επιπλέον, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται εκείνη την ημέρα στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου, σας επιτρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και να προγραμματίσετε μια ρομαντική απόδραση για τους δυο σας. Ακόμα και αν παρουσιαστούν εμπόδια, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που υποστηρίζει το γεμάτο φεγγάρι, θα σας βοηθήσει να περάσετε θαυμάσια.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα