Προβλέψεις για την εβδομάδα από 30 Μαΐου-5 Ιουνίου 2015ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ.
Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή -στις 30/5- και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα -στις 31/5- όψεις που χρειάζονται προσοχή καθώς μπορούν να «διογκώσουν» τα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα είναι αισθητή και στην Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 2 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που συνιστά να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε προκλήσεις και προτάσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είναι περισσότεροι ευάλωτοι στην επιρροή της Πανσελήνου, ενώ οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι ευνοούνται περισσότερο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 5 Ιουνίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό, όλοι μας θα «πάρουμε» τη ζωή πιο ανάλαφρα και θα αναζητήσουμε περισσότερη χαρά και διασκέδαση, περισσότερο όμως θα ευνοηθούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες)  και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Επιτέλους, μετά από μια περίοδο ανασφάλειας, η ζωή σας αρχίζει να αποκτά πιο χαλαρούς ρυθμούς. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2 Ιουνίου σο αρμονικό ζώδιο του Τοξότη, θα σας δώσει την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, προγραμματίζοντας μια ρομαντική απόδραση για σας και το ταίρι σας. Φροντίστε ωστόσο να μην αφήσετε πίσω εκκρεμότητες που μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Ασφαλίστε προσεκτικά το σπίτι σας στην διάρκεια της απουσίας σας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 19 Ιουλίου θα σας επιτρέψει να διασκεδάσετε χωρίς άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στον Τοξότη, θα ενεργοποιήσει τον άξονα των οικονομικών σας και θα σας θυμίσει ότι υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Καλό  θα είναι λοιπόν, να πληρώσετε χρέη και οφειλές προς τρίτους πριν αρχίσουν τα προβλήματα. Για τα καλύτερα αποτελέσματα απαιτούνται σωστή πληροφόρηση και κατάλληλες επαφές: αυτή η εβδομάδα σας τα προσφέρει και τα δυο. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 19 Ιουλίου θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε ακόμα πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα, θα σας φανούν πολύτιμες για να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας, γεγονός που κρίνεται απαραίτητο από τις 2 Ιουνίου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Τοξότη. Ακόμα και αν αυτή η διαδικασία σας φαίνεται επώδυνη, θα πρέπει να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να προχωρήσετε στις αλλαγές που απαιτούνται. Η Αφροδίτη που περνά στο αρμονικό ζώδιο του Λέοντα από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 19 Ιουλίου θα σας προσφέρει άνεση στο διάλογο και τύχη στις διαπραγματεύσεις για νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 2 Ιουνίου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μπαίνει ο τομέας της εργασίας. Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, τις οποίες πρέπει να αξιολογήστε ρεαλιστικά. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι παρασκηνιακές ενέργειες ίσως φέρουν πρόσκαιρη αναστάτωση. Θα αναζητήσετε στιγμές απομόνωσης και περισυλλογής. Η ενδοσκόπηση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα βοηθήσει να επανασχεδιάσετε την πορεία σας. Οι δυναμικές αντιδράσεις αυτή τη στιγμή δεν «ενδείκνυνται». Ευχάριστα νέα για το πορτοφόλι σας θα φέρει η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5/6 μέχρι τις 19/7.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι πλανητικοί συνδυασμοί είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου θα σας αναστατώσει με ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Δημιουργούνται πλέον οι προϋποθέσεις για να επιβραβευθούν οι ιδέες και οι επιλογές σας. Η επαγγελματική καταξίωση σας γεμίζει ενθουσιασμό και σας χαρίζει λάμψη και ακτινοβολία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να χαράξετε μια νέα πορεία ζωής. Με την Αφροδίτη στον αστερισμό σας από τις 5/6 μέχρι τις 19/7 δεν θα λείψουν οι στιγμές διασκέδασης  και οι ερωτικές περιπέτειες.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την Πανσέληνο στις 2 Ιουνίου στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας, προετοιμαστείτε να απαντήσετε με ψυχραιμία στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό ταλέντο σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στις καταστάσεις, που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν αδιέξοδες. Ο χώρος του σπιτιού ενδεχομένως να απαιτήσει μικροεπισκευές και κατά συνέπεια αυξημένα έξοδα. Με την Αφροδίτη στη σκιά του αστερισμού σας από τις 5/6 μέχρι τις 19/7 μια «μυστική» σχέση ή συνεργασία έχει όλες προϋποθέσεις να ευοδωθεί, χωρίς να αποκλείεται να παρουσιαστούν και νέες ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Έντονη κινητικότητα αναμένεται το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2 Ιουνίου, ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μην χάσετε λοιπόν ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις που όχι μόνο θα σας χαλαρώσουν αλλά επιπλέον θα τονώσουν την σχέση σας, ή θα ανοίξουν ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στους αδέσμευτους του ζωδίου. Από τις 5 Ιουνίου μέχρι και τις 19 Ιουλίου, η Αφροδίτη πραγματοποιεί τη διέλευσή της από το ζώδιο του Λέοντα και ευνοεί την επίτευξη των προσωπικών στόχων σας ενώ παράλληλα σηματοδοτεί και ανάκαμψη στις φιλικές σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 2 Ιουνίου, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να αυξήσετε τις αποδοχές σας ή και να αποπληρώσετε χρέη που σας ταλαιπωρούν. Φροντίστε ωστόσο να μην παρασυρθείτε από την αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα και επιδοθείτε σε νέες σπατάλες. Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη περνά στον τομέα της καριέρας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να κατακτήσετε επαγγελματικούς στόχους, να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή και να ανακοινώσετε την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2 Ιουνίου στο ζώδιό σας, σηματοδοτεί το τέλος της συναισθηματικής σας ανασφάλειας και σας επιτρέπει να βάλετε πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Ιδιαίτερα ευοίωνη θεωρείται και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 19 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ θα δημιουργήσετε και νέες φιλικές σχέσεις με αξιόλογα άτομα. Επιπλέον, ευνοούνται και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2 Ιουνίου, «φωτίζει» τον σκοτεινό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και μοναχικούς. Παράλληλα όμως σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας και να μελετήσετε την στρατηγική που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Αν νοσταλγείτε έναν έρωτα που έχει τελειώσει, μπορείτε τώρα να προσπαθήσετε να τον αναζωπυρώσετε, αφού εκτός από το γεμάτο φεγγάρι και η Αφροδίτη εγγυάται ένα θετικό αποτέλεσμα από τις 5/6 μέχρι τις 19/7. Το ίδιο διάστημα, θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας και στην ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά από αυτή την εβδομάδα, καθώς με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 2/6, όλες οι ενέργειές σας βρίσκουν τον στόχο τους. Η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα ωστόσο, συνιστά να παραμείνετε προσγειωμένοι και κυρίως να αποφύγετε σπατάλες που δεν «αντέχετε». Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη περνά στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιουλίου, γεγονός που θα τονώσει την αισθηματική ζωή όσων είστε δεσμευμένοι ή θα φέρει έναν νέο έρωτα σε όσους είστε αδέσμευτοι.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2 Ιουνίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας όπου αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν νέες προτάσεις και προοπτικές, η αρνητική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, συνιστά να είστε επιφυλακτικοί και να μην παρασύρεστε από υποσχέσεις που μπορεί να αποδειχθούν φρούδες. Από τις 5 Ιουνίου μέχρι και τις 19 Ιουλίου, η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας, να κάνετε τις επιλογές σας ή να ανταμειφθείτε για την δική σας προσφορά.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK