<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 11-17 Ιουλίου 2015

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 11-17 Ιουλίου 2015
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι δυο αντικρουόμενες όψεις που σχηματίζονται στις 13/7, καθώς μπορεί να μας παρασύρουν σε επικίνδυνα παιγνίδια. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μας κάνει περισσότερο ρομαντικούς, ενώ το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να εμφανίσει αλήθειες που θα μας προσγειώσουν ανώμαλα. Στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα φέρει συναισθηματικές ή οικονομικές απώλειες στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και ιδιαίτερα σε όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες αυτών των ζωδίων. Στις 15 και 16/7 ο Άρης και ο Ερμής σχηματίζουν διαδοχικά αντίθεση με τον Πλούτωνα, όψεις που συνδέονται με βία και δυσάρεστες καταστάσεις. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται επίσης στις 16/7, μπορεί να  αποτελέσει την αρχή μιας νέας πραγματικότητας, που ακόμα και αν γίνει κάτω από πίεση, στη συνέχεια θα φέρει σταθερότητα. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ευνοούνται περισσότερο.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 13/7 και τις δύσκολες όψεις που σχηματίζουν στις 15 και 16/7 ο Άρης και ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα αντιμετωπίσετε και αναποδιές. Εξαιρετικά θετικές ωστόσο προβλέπονται οι επόμενες μέρες με τη Νέα Σελήνη που υποστηρίζει κάθε προσπάθεια. Έτσι, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά ζητήματα, πρόκειται να εξελιχθούν καλύτερα από όσο περιμένατε. Πολλοί από σας θα μετακομίσετε σε ένα καλύτερο σπίτι, ή θα επισκεφθείτε την ιδιαίτερη πατρίδα σας. Με καλή διάθεση και  ειλικρινείς προσπάθειες οι συνθήκες στη ζωή σας θα βελτιωθούν σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που σχηματίζεται στις 14/7 στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, θα συμβάλλει στην αλλαγή του τρόπου που προσεγγίζετε τους άλλους. Με τη δημιουργία της Νέας Σελήνης στις 16 Ιουλίου επικρατούν πολύ θετικές επιρροές. Οι απόψεις σας είναι ξεκάθαρες και διαθέτετε την απαιτούμενη πειθώ και την πειστική επιχειρηματολογία. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να ζητήσετε μια προαγωγή, μια αύξηση αποδοχών ή να φέρετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η έντονη γοητεία σας θα «μαγνητίσει» νέους «πειρασμούς». Αν είστε «καπαρωμένοι», προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 13/7 αφυπνίζει το πνεύμα της περιπέτειας. Θα αναζητήσετε νέο όραμα για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, ενώ κάποιοι θα δημιουργήσετε δυνατές σχέσεις με «ασυνήθιστα» άτομα. Στη διάρκεια του νέου σεληνιακού μήνα που ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 16 Ιουλίου το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στα οικονομικά σας, τα οποία θα βελτιωθούν και θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε υλικές απολαύσεις που επιθυμείτε διακαώς. Ελπιδοφόροι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε μια θέση που «ονειρεύεστε» εδώ και αρκετό καιρό.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη ρίσκου αυτό το διάστημα. Ακόμα και αν προσφερθούν να βοηθήσουν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, είναι καλύτερα να αρνηθείτε αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία. Με τη Νέα Σελήνη στις 16 Ιουλίου στον αστερισμό σας θα είστε έτοιμοι να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ο τομέας που χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση είναι αυτός των σχέσεών σας και παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσετε, οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε, θα σας ανανεώσουν. Το φαινόμενο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα δημιουργικό, αφού σας δίνει κίνητρο για δράση και συναρπαστικές ευκαιρίες. Έτσι, είναι η καταλληλότερη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας καθώς οι προοπτικές για επιτυχία είναι ιδιαίτερα τονισμένες. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Καρκίνο και στη σκιά του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 16 Ιουλίου, σηματοδοτεί μια περίοδο ενδοσκόπησης και ανασκόπησης. Η μέχρι τώρα πορεία σας, οι ενέργειές σας, τα τυχόν λάθη σας καθώς και τα κέρδη που αποκομίσατε, θα αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο για την περαιτέρω ανάπτυξή σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σας «απογειώνει» μέσα από ασυνήθιστες γνωριμίες. Η κοινωνικότητά σας είναι αρκετά αυξημένη αυτή την περίοδο και μέσα από τις συναναστροφές σας, θα αντιληφθείτε πώς υπάρχουν άνθρωποι αυθεντικοί όσο εσείς. Από την άλλη, λόγια και πράξεις ατόμων που εμπιστεύεστε τυφλά, θα σας κάνουν να αλλάξετε τις αντιλήψεις σας. Έτσι, με την Νέα Σελήνη στις 16 Ιουλίου μπορείτε ξεκαθαρίσετε τους λογαριασμούς σας με ορισμένους «φίλους» και να προχωρήσετε σε νέες, γνήσια φιλικές σχέσεις. Το φαινόμενο θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας παρακινήσει να ενεργήσετε δυναμικά στο εργασιακό περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και οικονομικές απώλειες, θα ρίξουν κάπως την ψυχολογία σας στις αρχές της εβδομάδας, φαίνεται όμως πως τα άστρα «συνωμοτούν» για το δικό σας καλό. Έτσι, το καινούργιο φεγγάρι που σχηματίζεται στις 16/7  στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, υπόσχεται να σας αποζημιώσει και να σας επιβραβεύσει για τις αντοχές σας. Μια νέα δραστηριότητα ή η αναγνώριση της προσφοράς σας, θα αποτελέσει την αφετηρία της επαγγελματικής αναρρίχησής σας. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Κρόνο, υπόσχεται σταθερά αυξανόμενα κέρδη που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Καιρός για ξεκούραση και διακοπές! Παρόλο που οι πλανήτες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας μπορεί να δημιουργήσουν αλλαγές στα σχέδιά σας, η Νέα Σελήνη στις 16/7 στον ίδιο τομέα, σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τα καλύτερα και να αποκτήσετε εμπειρίες που μπορούν να αλλάξουν ακόμα και την επαγγελματική πορεία σας. Επίσης, δεν αποκλείεται, κάποιοι από σας να ξεκινήσετε όντως μια νέα σταδιοδρομία σε μια άλλη χώρα. Εξαιρετικές συνθήκες και για την αισθηματική σας ζωή όπου η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένας νέος έρωτας, θα σας ανανεώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί, αρχίζουν να διευθετούνται από αυτή την εβδομάδα. Αν και απαιτείται αυξημένη πειθαρχία από μέρους σας, στο τέλος θα βάλει και η θεά τύχη το χεράκι της και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16/7, είναι κατάλληλη για αλλαγές που θα σας εξασφαλίσουν μια νέα αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Κρόνο, λειτουργεί σαν τον φύλακα άγγελό σας που τονίζει τη διαίσθησή σας και σας βοηθά να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι σχέσεις σας συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, αφού απαιτούνται ακόμα μερικές αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16/7 στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, γεγονός που σας βοηθά να βάλετε νέες πιο υγιείς βάσεις, ώστε να μην αντιμετωπίσετε περαιτέρω προβλήματα. Ωστόσο, αν δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ίσως είναι καλύτερα να δώσετε το οριστικό τέλος και να κάνετε το επόμενο βήμα, καθώς οι νέοι δεσμοί που θα δημιουργηθούν το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, υπόσχονται σταθερότητα και διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Απρόσμενες εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας, σάς δημιουργούν έντονους προβληματισμούς για το μέλλον σας. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16/7, πρόκειται να σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε και να σας ανοίξει νέες προοπτικές. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου, αποτελεί τον προάγγελο της ανταμοιβής που θα έρθει το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Παράλληλα, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα βελτιώσουν την υγεία και την εμφάνισή σας. Στον αισθηματικό τομέα, μια γνωριμία στο εργασιακό περιβάλλον σας, είναι πολύ πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προβλέπεται η εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς οι πλανήτες σας απαλλάσσουν από το άγχος και σας παροτρύνουν να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Αν νιώθετε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16/7 στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που εξασφαλίζει την επιτυχία σε κάθε νέο ξεκίνημα. Ένας γάμος, ένα παιδί ή και η δημιουργία μιας νέας επιχείρησης, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας ή και τα εισοδήματά σας. Τα ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα