<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 18 - 24 Ιουλίου 2015

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 18 - 24 Ιουλίου 2015
 Ο ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Θέλετε να είστε ο «αυτοκράτορας» στο σεξ και γι’ αυτό ψάχνετε ένα άτομο τρυφερό και ευαίσθητο, που να μπορεί να καταλάβει αυτή την επιθυμία σας και να την ικανοποιεί. Αναζητάτε πρόσωπα τα οποία θα υποκύψουν σε σας και θα μπορείτε να τα ελέγχετε.  Είστε γενναιόδωροι, χαρούμενοι και έντονα σεξουαλικοί. Είστε πολύ καλοί ως εραστές, αλλά όχι όμως και τόσο πιστοί. Νιώθετε έντονα την επιθυμία να έχετε μια ιδανική σχέση, αλλά θεωρείτε ότι το σεξ και η αγάπη είναι δυο διαφορετικά πράγματα γιατί ενώ μέσα από την αγάπη μεταμορφώνεστε, το σεξ γίνεται μόνο όταν το θέλετε εσείς.
Κατά κανόνα αυτή η «κοσμοθεωρία» σας για το σεξ, δημιουργεί κάποιο κοινωνικό ή θρησκευτικό εμπόδιο στην πρώτη αγάπη η οποία δεν ολοκληρώνεται αφήνοντας μια γεύση νοσταλγίας σε όλη τη ζωή σας. Ένας πλούσιος γάμος ή μια σχέση με άτομο κύρους θα μπορούσε να «λύσει» το οποιοδήποτε πρόβλημα στη σεξουαλική ζωή σας. 


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Μπορεί αυτή η περίοδος να σας βρίσκει σε διακοπές, ωστόσο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 19 μέχρι τις 31/7, τα νέα που φτάνουν στα αυτιά σας από το «μέτωπο» της εργασίας σας είναι θετικά και αισιόδοξα. «Αχίλλειος» πτέρνα, οι οικογενειακές σχέσεις σας, όπου εξακολουθεί να κυριαρχεί ένα «ηλεκτρισμένο» κλίμα. Αποφορτίστε την ατμόσφαιρα, αποδεχόμενοι έναν ήρεμο διάλογο που θα σας οδηγήσει σε «χρυσές» λύσεις. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο αρμονικό ζώδιο του Λέοντα από τις 23 Ιουλίου το διάστημα αποδεικνύεται «σούπερ» για τα ερωτικά σας ζητήματα. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την Αφροδίτη στο αρμονικό ζώδιο της Παρθένου από τις 19 μέχρι τις 31/7 αλλά και τον τυχερό Δία στον τομέα της ασφάλειας, αλλάζει ο τρόπος που προσεγγίζετε τις σχέσεις σας. Δεν σας αφορούν οι «επιδερμικές» καταστάσεις αλλά το βαθύτερο νόημα που ανακαλύπτετε στην ψυχική επαφή με το σύντροφό σας ή αν είστε ελεύθεροι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.  Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας από τις 23 του μήνα ξεκινά μια θαυμάσια περίοδος για να «αφουγκραστείτε» τις ανάγκες των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Είναι σκόπιμο, τώρα που οι περισσότεροι από εσάς έχετε ελεύθερο χρόνο να τον εκμεταλλευτείτε για να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας με την επιστροφή στην καθημερινότητα. Φροντίστε να βάλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε «τάξη» ώστε να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα των δεδομένων και να προγραμματίσετε σωστά τις επόμενες κινήσεις σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 19 μέχρι τις 31/7 σας βοηθά να εντοπίσετε λάθη, ενώ ταυτόχρονα βρίσκετε λύσεις σε χρόνια προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια.  Ήλιος και Ερμής στο Λέοντα από τις 23/7 βελτιώνουν την επικοινωνία.   

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 19 μέχρι τις 31 του μήνα, θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας στο σύντροφό σας και να ακούσετε τις δικές του απόψεις σε θέματα που ενδιαφέρουν και τους δυο. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα θα δείτε τα αποτελέσματα των κινήσεών σας, αφού με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον τομέα των χρημάτων από τις 23/7 θα υπάρξουν έσοδα από την εργασία σας. Θετικότατη περίοδος για τα αισθηματικά και για τις σημαντικές σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23
Από τη στιγμή που θα πρέπει να λάβετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε μακροπρόθεσμα οικονομικά προγράμματα, είναι καλύτερα να τις αναβάλετε για μετά τις 23 του μήνα όταν ο Ήλιος και ο Ερμής  περάσουν στο ζώδιό σας και ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Πάντως, με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 19 μέχρι τις 31/7,  τα δεδομένα που αφορούν στα πάγια έσοδά σας διαφοροποιούνται και αναμένονται σαφώς καλύτερες εξελίξεις. Ο πλανήτης της χαράς, της αγάπης και της καλοπέρασης «ενισχύει» τις ψυχικές αντοχές αλλά και τα οικονομικά σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Μια σημαντική αισθηματική σχέση βαίνει προς την επισημοποίηση της, καθώς η Αφροδίτη περνά στις 19 του μήνα στο δικό σας ζώδιο. Είτε βρίσκεστε σε διακοπές είτε στα καθήκοντά σας, η Αφροδίτη καθιστά την καθημερινότητα σας ενδιαφέρουσα και την ερωτική ζωή σας παθιασμένη. Ακόμα και αν υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα συνεννόησης ή τα πράγματα δεν προχωρούν όπως ακριβώς επιθυμείτε, μην επιβάλλετε με το ζόρι τους ρυθμούς σας. Κάντε λίγη υπομονή, αφού μετά τις 23 με τον Ήλιο και τον Ερμή στη σκιά του ωροσκοπίου σας όλα «ισιώνουν» και στον χώρο της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Από τις 19 μέχρι τις 31/7 η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, από όπου θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς, παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσουν ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Κρόνο στις 21 και 22 αντίστοιχα, σηματοδοτούν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας και στα οικονομικά σας. Ακόμα περισσότερες επιτυχίες αναμένονται με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα από τις 23 του μηνός.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το σύντομο πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρθένο από τις 19 μέχρι τις 31/7 τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας ανοίγει το δρόμο για αξιόλογες γνωριμίες που θα επηρεάσουν την επαγγελματική πορεία σας. Έτσι, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα από τις 23/7 και για έναν μήνα, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας, που θα σας προσφέρουν υλική και ηθική ικανοποίηση. Η αποκατάσταση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί ή μια ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας, αποτελούν επίσης πολύ πιθανά σενάρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η διέλευση της Αφροδίτης από την Παρθένο από τις 19 μέχρι τις 31/7 είναι ιδανική για να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας, όχι μόνο με τις προσπάθειές σας αλλά και με τη βοήθεια της τύχης. Επιπλέον, από τις 23/7 με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα, μπορείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας στο εξωτερικό ή απλά να προγραμματίσετε εξωτικές διακοπές για να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους Τοξότες, ένας μεγάλος έρωτας βρίσκεται στο δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η εβδομάδα που ακολουθεί προσφέρεται για ξεκούραση και διακοπές, αφού με την είσοδο της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου στις 19/7, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας μειώνονται και σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Μέχρι και τις 31/7 η διάθεσή σας θα είναι αρκετά περιπετειώδης, με αποτέλεσμα να κάνετε πράγματα «έξω» από το χαρακτήρα σας. Η ξαφνική απόφαση να επισημοποιήσετε μια σχέση για παράδειγμα ή η δημιουργία ενός σοβαρού δεσμού με ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, είναι πολύ πιθανά. Βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας μετά τις 23 του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Στις 19/7 η Αφροδίτη περνά στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, από όπου σας βοηθά να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές μέχρι το τέλος του μήνα. Επιπλέον, συμβάλει στη βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων και ευνοεί τυχόν αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων. Στις 23/7 ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο πολικό ζώδιο του Λέοντα και στρέφουν το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχετε την ευχέρεια να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, να δρομολογήσετε εξελίξεις στη σχέση σας ή να ….υποκύψετε σε ένα νέο έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον τομέα των σχέσεών σας από τις 19 μέχρι τις 31/7, αποτελεί το ιδανικό διάστημα για να προγραμματίσετε ρομαντικές διακοπές και να τονώσετε το δεσμό σας. Αν πάλι η αναζήτηση του συντρόφου είναι κάτι που σας προβληματίζει, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα επιλέξετε το μελλοντικό ταίρι σας. Παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας αυξάνονται από τις 23/7  με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα, μπορείτε να οργανώσετε τον χρόνο σας έτσι, ώστε να μην στερηθείτε τίποτα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα