<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 4-10 Ιουλίου 2015

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 4-10 Ιουλίου 2015


ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Ο Ερμής σχηματίζει διαδοχικά εξάγωνα με τον Δία και την Αφροδίτη στις 4 και 5 του μήνα, όψεις που δημιουργούν ένα ευνοϊκό κλίμα για αισθηματικές περιπέτειες και διασκεδάσεις. Νέες γνωριμίες αυτό το διήμερο έχουν θετικές προδιαγραφές καθώς θα βασίζονται στην καλή επικοινωνία. Στις 6/7 πραγματοποιείται η ετήσια αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις αν δεν είμαστε προσεκτικοί. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία ιδιαίτερα από τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 5/1, 4/4, 6/7 και 8/10. Στις 8/7 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/7. Το διάστημα αυτό θα αφοσιωθούμε περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια ενώ θα μας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την πατρίδα μας. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς. Το τρίγωνο Άρη- Ποσειδώνα στις 9/7, τονίζει τη διαίσθησή μας και μας βοηθάει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τα εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και την Αφροδίτη (4-5/7) θα έχετε να επιλέξετε από μια σειρά προτάσεων που «προσγειώνονται» από διάφορες πλευρές. Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα στις 6/7 επιβεβαιώνει πως τα γεγονότα αποτελούν την επιβράβευση των σκληρών προσπαθειών που γίνονται από την πλαυρά σας. Με την τροχιά του Ερμή στον Καρκίνο από τις 8 μέχρι τις 23 Ιουλίου, το σύμπαν θα φροντίζει για την υλική και συναισθηματική  ασφάλεια, για το σπίτι και για τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την οικογένειά σας. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία θα σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο Ερμής με τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Δία και την Αφροδίτη (4-5/7)  θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα οικονομικά σας μέσα από συνεργασίες και κεφάλαια που επενδύσατε. Ο Ερμής (από τις 8 μέχρι τις 23/7) μαζί με τον Άρη στον Καρκίνο, βελτιώνουν την επικοινωνιακή ταχύτητα, ενώ επανεξετάζουν και κρίνουν την ποιότητα των συναισθηματικών, των φιλικών και των ερωτικών σας σχέσεων. Πολλοί από σάς «ξανακτίζετε» γέφυρες επικοινωνίας με όσους είχατε παρεξηγηθεί το προηγούμενο διάστημα, γεγονός που σας ικανοποιεί ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τα θαυμάσια εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και την Αφροδίτη στις 4 και στις 5 Ιουλίου αντίστοιχα, η δημιουργικότητά σας απογειώνεται, παράλληλα με την ανάγκη να ταξιδέψετε και να επισκεφθείτε εξωτικά μέρη. Το πέρασμα του δικού σας Ερμή στον Καρκίνο από τις 8 μέχρι τις 23 Ιουλίου, θα σας φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών προσδοκιών σας. Αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, μια εποχιακή καλοκαιρινή εργασία θα αποδειχθεί πολύ αποδοτική, αρκεί να περιορίσετε τα έξοδά σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας «φιλοδωρεί» με τεράστιες ποσότητες δύναμης και ζωτικότητας. Η διέλευση αυτή συνοδεύεται από κατακόρυφη αύξηση της αδρεναλίνης και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα φειδωλοί σε υπερβολές, σε αφηρημάδα και σε ταχύτητα, ιδιαίτερα στις 6/7 με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που σας αφορά άμεσα. Με τον Ερμή να ξεκινά  την τροχιά του στο ζώδιό σας από τις 8/7, θα δείτε ξεκάθαρα τις πτυχές των υποθέσεων που σας ταλάνισαν και μέχρι τις 23/7 θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι αρμονικές όψεις του Ερμή με τον Δία και την Αφροδίτη στις 4 και 5 Ιουλίου, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας στις συλλογικές εργασίες και παράλληλα θα σας προτρέψουν να κάνετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για μια νέα απασχόληση. Με τη νέα θέση του Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας από τις 8 μέχρι τις 23 Ιουλίου, η «διατριβή» σας  στα ερωτικά ζητήματα προκαλεί μεταπτώσεις στο βαθύτερο ψυχισμό σας. Οι διαφοροποιήσεις σας ωθούν να κατανοήσετε ότι στη συντροφικότητα δεν μετρά η δύναμη και η κατοχή, αλλά η αγάπη και η συμμετοχή.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Τα εξάγωνα του Ερμή με τον Δία και την Αφροδίτη στις 4 και 5 Ιουλίου θα φέρουν αρμονία στην αισθηματική σας ζωή και ένα νέο έρωτα σε όσους είστε ελεύθεροι. Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα στις 6/7 ωστόσο θα βγάλει στην επιφάνεια διλήμματα στην πορεία μιας σχέσης, με αντίκτυπο στο γάμο. Ο Ερμής με το πέρασμά του μέσα από το αρμονικό ζώδιο του Καρκίνου από τις 8 μέχρι τις 23 Ιουλίου σας ωθεί να διεκδικήσετε όλα όσα σας ανήκουν δικαιωματικά και να ανακαλύψετε νέους συμμάχους στις προσπάθειές σας, από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη για σας, ειδικά αν μένετε «κολλημένοι» σε καταστάσεις που σας φθείρουν. Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα στις 6/7 θα σας «ζορίσει», παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από φιλικούς ή συναισθηματικούς δεσμούς που δεν σας ικανοποιούν ή από μια δουλειά που δεν σας ταιριάζει. Η σύντομη διέλευση του Ερμή από το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 8 μέχρι τις 23/7 σας βοηθά να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας, ενώ το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 9/7, σας εξασφαλίζει την επιτυχία στην καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ήλιο στις 6 του μήνα, μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στο πρόγραμμά σας, έτσι όμως θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές που τελικά θα αποβούν προς όφελός σας. Μάλιστα, με τη διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από τις 8-23/7, θα βρείτε αρκετούς συμμάχους να σας ανοίξουν τις κατάλληλες πόρτες. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή χάρη στο τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 9/7, που επιπλέον επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα σε όσους παραμένετε αδέσμευτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο τομέας των οικονομικών σας είναι αυτός που σας προβληματίζει περισσότερο αυτό το διάστημα. Η ετήσια αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα στις 6/7, σας βοηθά να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ανάγκες σας και να περικόψετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, προκειμένου να δημιουργήσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η διέλευση του Ερμή από τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 8 μέχρι και τις 23/7 είναι ιδανική για να κάνετε νέα οικονομικά πλάνα, αλλά και να τονώσετε την ερωτική ζωή σας. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης που έχει κλονιστεί είναι επίσης πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στον αισθηματικό τομέα. Μετά από μια περίοδο «εργασιοθεραπείας», η αντίθεση που σχηματίζει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας με τον Ήλιο στις 6/7, σας καλεί να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα κρατήσουν τη σχέση σας ζωντανή. Ο πλανήτης της λογικής στον τομέα των σχέσεών σας από τις 8 μέχρι τις 23/7 θα συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, θα σας φέρει μια νέα γνωριμία. Σύντομες ρομαντικές αποδράσεις θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 6 Ιουλίου, τονίζει τη διαίσθησή σας και σας βοηθά να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ερμής θα βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας από τις 8 έως τις 23 του μήνα, αποτελεί ένα θετικό οιωνό, αφού σας κάνει περισσότερο παραγωγικούς και οξυδερκείς. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 9/7, υπόσχεται νέες προκλήσεις που θα σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε και να βελτιώσετε κατά πολύ τις αποδοχές σας. Αν ανήκετε στους άνεργους Υδροχόους, κινητοποιηθείτε περισσότερο αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ανήκετε στους τυχερούς της περιόδου, αφού η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 6/7, όχι μόνο δεν σας «απειλεί» αλλά αντίθετα σας δίνει την ευκαιρία να μεταμορφώσετε την επαγγελματική ή και την αισθηματική σας ζωή. Ισχυρά άτομα θα επιδιώξουν μια συνάντηση μαζί σας που θα επηρεάσει το μέλλον σας. Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από τις 8 μέχρι και τις 23/7 για ορισμένους θα σημάνει την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης και για άλλους την αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Άνοδος θα υπάρξει και στα εισοδήματα.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα