Νέα Σελήνη στον Καρκίνο / Ερμής σύνοδο με Άρη - αντίθεση με Πλούτωνα
Στις 16 Ιουλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που σχετίζεται με την οικογένεια και την πατρίδα. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 4.24 και διαμορφώνει τρίγωνο με τον Κρόνο και αποκλίνον τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις εντελώς αντικρουόμενες που σηματοδοτούν μια νέα σταθερότητα μέσα από ανατροπές. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει σκάνδαλα και αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν κάποια δεδομένα, ενώ ο Κρόνος από τον Σκορπιό συνιστά έναν μετασχηματισμό που θα δημιουργήσει νέες ισορροπίες. Πολλές σχέσεις θα κινδυνέψουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και κάποιες από αυτές -που δεν έχουν γερά θεμέλια- θα διαλυθούν οριστικά. Αντίθετα, όσες έχουν ένα γερό υπόβαθρο, θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες και θα γίνουν πιο δυνατές. Την ίδια μέρα ο Ερμής που βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Πλούτωνα, γεγονός που εντείνει τα όποια γεγονότα και δημιουργεί ένα εχθρικό κλίμα στο οποίο ο αγώνας της κυριαρχίας παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. Η καταστροφή του κατεστημένου μπορεί να μας προκαλέσει αρχικά μια ανασφάλεια, η οποία ωστόσο θα εξαλειφθεί με την μετασχηματιστική επιρροή του Κρόνου που θα ολοκληρωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτές τις επιρροές είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 Ιουλίου, ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, να ασχοληθείς με την αναμόρφωση του χώρου σου ή να προγραμματίσεις σημαντικές αγοραπωλησίες που θα εξυγιάνουν τα οικονομικά σου. Το γεγονός ωστόσο, ότι την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Άρης μαζί με τον Ερμή, σχηματίζουν αντίθεση με τον Πλούτωνα, ίσως δημιουργήσει μια ανισορροπία στη δουλειά σου που ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις. Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σου είναι απαραίτητος προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανή η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 Ιουλίου, θα αποδειχθεί αρκετά θετική για το ζώδιό σου, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με συγγενικά ή άλλα οικεία σου πρόσωπα που θα κάνουν τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα. Μέσα από συζητήσεις θα βρεις διέξοδο σε πολλά προβλήματά σου και θα δημιουργήσεις νέα δεδομένα για το μέλλον σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει το καινούργιο φεγγάρι με τον Κρόνο, μπορεί να φέρει λύσεις και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει κάποιες παρεξηγήσεις. Για να επιτευχθεί η αρμονία ωστόσο, θα πρέπει κι εσύ να είσαι πρόθυμος να κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, καθώς η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, μπορεί να σε ωθήσει σε μια επαναστατική συμπεριφορά.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 16 Ιουλίου στον τομέα των οικονομικών σου, γεγονός που θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα εισοδήματά σου, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Από τη μία το καινούργιο φεγγάρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει την ευκαιρία να εντείνεις τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό τομέα και να διεκδικήσεις μια αξιόλογη αύξηση, από την άλλη όμως οι όψεις του Ερμή με τον Άρη και τον Πλούτωνα, σου δημιουργούν απίστευτες υποχρεώσεις και έξοδα που με δυσκολία μπορούν να καλυφθούν. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσεις να είσαι πιο εγκρατής σε σπατάλες, αλλά και να αποφύγεις οικονομικές δοσοληψίες με άτομα που δεν είναι φερέγγυα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσεις ένα σημαντικό ποσό.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 16 Ιουλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε μια σειρά αλλαγών που θεωρούνται απαραίτητες. Τα περισσότερα γεγονότα θα αφορούν την αισθηματική σου ζωή, όπου μπορεί επιτέλους να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια μακροχρόνια σχέση που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου, ευνοεί μια τέτοια απόφαση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια σχέση με μέλλον. Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα ωστόσο, συνιστά να κλείσεις κάθε εκκρεμότητα με το παρελθόν, να λύσεις οριστικά διαφωνίες και παρεξηγήσεις που αποτελούν αγκάθι στη σχέση σου και κυρίως να αφουγκραστείς τις ανάγκες του συντρόφου σου και να τον αντιμετωπίζεις δίκαια, αφού κάθε προσπάθεια για κυριαρχία και ανισότητα στη σχέση, θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Λέων
Φίλε Λέοντα, το καινούργιο φεγγάρι που σχηματίζεται στις 16 Ιουλίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, προσφέρεται για διακοπές και χαλάρωση. Ακόμα και αν τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να προγραμματίσεις τις διακοπές που επιθυμείς, μια απόδραση από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της, θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να σκεφτείς ήρεμα και ώριμα τα επόμενα βήματά σου. Η αφοσίωση στην οικογένεια ή η επιστροφή στα πάτρια εδάφη σου, φαίνεται να είναι πολύ ωφέλιμη όπως δείχνει η θετική συμμετοχή του Κρόνου. Από την άλλη, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, μπορεί να πυροδοτήσει κάποια οικονομικά προβλήματα, διαφωνίες με οικεία σου πρόσωπα ή προβλήματα υγείας που οφείλονται στις έντονες προσπάθειες που κατέβαλες το τελευταίο διάστημα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 Ιουλίου, επηρεάζει τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον, τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα είσαι περισσότερο δραστήριος και θα έχεις την ευκαιρία να παρεβρεθείς σε συγκεντρώσεις που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους, θα κάνεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να ανοίξεις και ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ίσως πυροδοτήσει και κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σου περιβάλλον, ειδικά αν διαπιστώσεις κάποιες κακόβουλες ενέργειες. Και αυτό το ξεκαθάρισμα όμως θα είναι για το καλό σου, αφού θα απομακρυνθείς για πάντα από άτομα που δεν αξίζουν τη φιλία σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η καριέρα σου είναι ο τομέας που θα σε απασχολήσει περισσότερο το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, αφού η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 Ιουλίου, πυροδοτεί σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις. Παρά τις όποιες ανασφάλειές σου, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, σου εξασφαλίζει την σταθερότητα και επιπλέον σε βοηθάει να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Οι εξελίξεις αυτές ωστόσο, μπορεί να απαιτήσουν να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να αναβάλλεις για λίγο τις διακοπές σου. Η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα την ίδια μέρα, πρόκειται να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν με υπομονή και κατανόηση. Απέφυγε επίσης κρυφές ενέργειες που η αποκάλυψή τους θα δυσχεράνει τη θέση σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στις 16 Ιουλίου, διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου ανοίγει το δρόμο για νέα ξεκινήματα που αφορούν το μέλλον σου. Με τη  θετική συμμετοχή του Κρόνου από το ζώδιό σου, οι εξελίξεις αυτές είναι κατά κάποιο τρόπο αναμενόμενες και σε βρίσκουν έτοιμο για μια νέα πορεία. Αυτό μπορεί να σημαίνει την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης που θα αλλάξει τη ζωή σου, μια νέα δουλειά ή και την εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα που σου προσφέρει καλύτερες προοπτικές. Καλό θα είναι ωστόσο να προγραμματίσεις με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις σου, αφού η αντίθεση του Ερμή - Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει σημαντικά εμπόδια και να καθυστερήσει έστω και για λίγο τα σχέδιά σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 Ιουλίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και κυρίως στις υποχρεώσεις και τις οφειλές που έχεις προς τρίτους. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι καθοριστικό και αυτό που προέχει περισσότερο από κάθε τι, είναι το να βρεις έναν τρόπο να ρυθμίσεις τυχόν χρέη, να βάλεις προτεραιότητες και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία στα οικονομικά σου. Με τη θετική συμμετοχή του Κρόνου μπορείς να τα καταφέρεις, αφού σε βοηθά να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφέρει και μια σημαντική βοήθεια από οικεία σου πρόσωπα. Προσοχή χρειάζεται η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, που μπορεί να σε παρασύρει σε κάποιες σπατάλες.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 16 Ιουλίου στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου και σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις πιο υγιείς βάσεις. Στις σχέσεις που πραγματικά σε ενδιαφέρουν -είτε είναι αισθηματικές είτε φιλικές- ίσως χρειαστεί μια ξεκάθαρη και ειλικρινής συζήτηση που θα τις κάνει ακόμα πιο δυνατές, αφού ο κυβερνήτης σου Κρόνος υποστηρίζει το καινούργιο φεγγάρι. Αντίθετα, αυτές που δεν έχουν γερά θεμέλια, είναι πιθανό να οδηγηθούν σε μια οριστική ρήξη, καθώς η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα την ίδια μέρα, θα εντείνει ακόμα περισσότερο τα προβλήματα, με αποτέλεσμα να επέλθει ανεπανόρθωτη φθορά. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, μπορούν να κάνουν μια καθοριστική γνωριμία το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, που θα επηρεάσει το μέλλον τους.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου βρίσκονται στο φόρτε τους με τη Νέα Σελήνη να διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Πέρα από την καθημερινή ρουτίνα σου, αναμένονται και νέα καθήκοντα που οπωσδήποτε θα σου δημιουργήσουν περισσότερη πίεση, παράλληλα όμως θα σου εξασφαλίσουν και μια ανοδική πορεία. Το γεγονός εξάλλου ότι ο Κρόνος υποστηρίζει αυτό το καινούργιο φεγγάρι, σημαίνει ότι οι προσπάθειες που θα καταβάλλεις αυτό το διάστημα, θα έχουν μακροπρόθεσμα και σταθερά οφέλη. Η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά να προσέχεις την υγεία σου και την διατροφή σου, αλλά και να μην παραμελείς τον σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω προβλήματα. 

Ιχθύες
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 16 Ιουλίου διαμορφώνεται το καινούργιο φεγγάρι στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σε καλεί να χαρείς αυτή τη θερινή περίοδο και σου επιτρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, στα παιδιά σου ή σε άλλες δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις διακοπές το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι σίγουρο ότι θα τις απολαύσεις στο έπακρο, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως κάνεις και μια αξιόλογη γνωριμία. Η αντίθεση ωστόσο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, μπορεί να σου επιφυλάσσει κάποιες παγίδες, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχεις τα άτομα που συναναστρέφεσαι, καθώς υπάρχουν άτομα στο φιλικό σου περιβάλλον, που δεν είναι όσο έμπιστα πιστεύεις.

myastro.gr
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK