<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 15-21 Αυγούστου 2015

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 15-21 Αυγούστου 2015


 
ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΕΡΩΤΕΣ.
Εξαιρετικά ευχάριστη αναμένεται η εβδομάδα που ακολουθεί, αφού οι όψεις που σχηματίζονται μπορεί να είναι λίγες, είναι όμως αρκετά ενδιαφέρουσες. Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ερμής τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι συγκεκριμένες όψεις σχετίζονται με αναβιώσεις παλιών δεσμών ή καρμικούς έρωτες που εμφανίζονται για να παραμείνουν στη ζωή μας. Βοηθούν επίσης να επιτευχθεί μια νέα ισορροπία στις υπάρχουσες σχέσεις και ενισχύουν το δέσιμο των ζευγαριών.  Στις 19/8 η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, άλλη μια όψη που ευνοεί τους κεραυνοβόλους έρωτες και επιπλέον μπορεί να πυροδοτήσει ευχάριστες εκπλήξεις και συμβάντα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) ευνοούνται περισσότερο σε θέματα σχέσεων, ενώ τα υπόλοιπα έξι, είναι πιθανότερο να εδραιώσουν ό, τι έχουν κατακτήσει σε συναισθηματικό, υλικό ή επαγγελματικό επίπεδο.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το ανανεωτικό μελτέμι που πνέει στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, σάς αναζωογονεί, ενώ ταυτόχρονα η πιο ερωτική όψη του Αυγούστου που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ουρανό και την ανάδρομη Αφροδίτη, δίνει νέα πνοή στις φιλικές , κοινωνικές και τις αισθηματικές σχέσεις σας. Οι όψεις του Δεκαπενταύγουστου, αποτελούν μια θαυμάσια ευκαιρία για να ξαναβρεθείτε με πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό και να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Αν είστε δεσμευμένοι προετοιμαστείτε να βιώσετε τις πιο ευχάριστες διακοπές σας. Οι ελεύθεροι θα «ξεδώσετε» σε κοσμοπολίτικες παραλίες, όπου και θα «ψαρέψετε» το επόμενο «θύμα» σας.    

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο Δεκαπενταύγουστος αποτελεί ουσιαστικά σημείο εκκίνησης για καλύτερες μέρες, ενώ ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για «αφύπνιση». Η περίοδος που ακολουθεί αυξάνει κατακόρυφα το βαθμό χαράς και ικανοποίησης που θα εισπράττετε από παντού, καθώς οι περισσότεροι από τους συμμάχους σας ενστερνίζονται και ακολουθούν τις απόψεις σας. Η συμμετοχή της δικής σας ανάδρομης Αφροδίτης στις θεαματικές όψεις της περιόδου επηρεάζει θετικά την καριέρα αλλά και τις σημαντικές σχέσεις σας. Μάλιστα, οι σχέσεις εκείνες που άντεξαν και «σφυρηλατήθηκαν» από το πέρασμα του Κρόνου «απέναντί» σας, διαθέτουν πλέον όλες τις προϋποθέσεις για μακροημέρευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Από τη στιγμή που ο Δεκαπενταύγουστος δεν σας βρίσκει σε μακροβούτια και παραλίες, αλλά στη δουλειά σας, «αδράξτε» την ευκαιρία που σας προσφέρει η περίοδος αυτή για να πραγματοποιήσετε ένα από τα πιο τρελά επαγγελματικά όνειρά σας. Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο  τελειώνουν οριστικά τα ζητήματα εκείνα που σας ταλάνισαν στο τελευταίο διάστημα. Με τρόπους περίεργους και σχεδόν «μαγικούς» τα προβλήματά σας επιλύονται και ανακάμπτετε άμεσα. Ακόμα και εσείς που ταλαιπωρείστε από τις έννοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να είστε καλύτερα σωματικά και ψυχικά.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την Αφροδίτη συμπαραστάτη στα οικονομικά σας μαζί με τον Ήλιο, κατ’ αρχήν θα έχετε μια καλύτερη απόδοση σε ζητήματα που αφορούν στα χρήματά σας και στη συνέχεια θα μπορέσετε να υλοποιήσετε μεσοπρόθεσμες υποθέσεις που θα αποφέρουν ακόμη περισσότερα κέρδη. Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων, που ακόμη και κάτω από την ομπρέλα της πλαζ θα δέχεστε τηλεφωνήματα στο κινητό για νέες συνεργασίες.  Ωστόσο βρίσκεστε σε μια από πιο όμορφες φάσεις της ζωής σας, αφού με τους πλανήτες στο Λέοντα νιώθετε το αίσθημα της υλικής και της συναισθηματικής ασφάλειας να σας πλημμυρίζει.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Δεκαπενταύγουστος και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας περιόδου όπου νιώθετε μεγαλύτερη  ευχέρεια κινήσεων σε όλους τους τομείς της ζωής σας, με πρώτο και καλύτερο τον ερωτικό. Μάλιστα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 19 του μήνα σας προσφέρει όλες εκείνες τις ευκαιρίες που ονειρευόσαστε έτσι ώστε να φτάσετε στην αισθηματική ωρίμανση, καταλήγοντας και κατακτώντας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Το ίδιο ισχύει και για τους δεσμευμένους, αφού η πλανητική έμφαση στο ζώδιό σας υπόσχεται ένα ονειρεμένο ταξίδι με το ταίρι σας που θα αναθερμάνει το δεσμό σας. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Στη διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου έχετε κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζετε για τις επιτυχημένες κινήσεις σας στον στίβο της εργασίας σας. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από την αντίστοιχη γωνία του ωροσκοπίου σας υπόσχονται ευχάριστα νέα για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας ακόμα και μέσα στις διακοπές σας. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας , οι οποίοι σύντομα θα σας εμπιστευτούν μια  σπουδαία θέση. Παρόλο που η Αφροδίτη, «τριγυρνά» ανάδρομη στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας, τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τη διάθεσή σας για έρωτες και για περιπέτειες. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η περίοδος που ακολουθεί, καθώς η δική σας Αφροδίτη -έστω και από ανάδρομη πορεία- διαμορφώνει σύνοδο με τον Ήλιο στις 15 και τρίγωνο με τον Ουρανό στις 19/8. Οι όψεις αυτές προμηνύουν έντονες συγκινήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες ή ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις από πρόσωπα που δεν περιμένετε.  Ακόμα μια θετική όψη που σχηματίζεται ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο είναι το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα το οποίο θα βελτιώσει το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον σας αλλά και τα οικονομικά σας ίσως μέσα από μια σημαντική αγοραπωλησία. Ευκαιρίες μπορούν να προέλθουν από συνεργασίες με αλλοδαπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η δουλειά συνεχίζει να μονοπωλεί σχεδόν το ενδιαφέρον σας, καθώς ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, προκύπτουν ευκαιρίες που δεν θέλετε να χάσετε. Το τρίγωνο εξάλλου που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ερμή ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο σας βοηθά να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, ενώ αν βρίσκεστε σε διακοπές, σας επιφυλάσσει αξιόλογες γνωριμίες που μπορούν να σας ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.  Αναπάντεχες ευκαιρίες σας επιφυλάσσει και το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 19/8, το οποίο επιπλέον μπορεί να σηματοδοτεί έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή την αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οι πλανήτες είναι ιδιαίτερα φιλικοί μαζί σας την εβδομάδα που ακολουθεί και σας προικίζουν με μια μοναδική ικανότητα που σας βοηθά να συνδυάζετε με τον καλύτερο τρόπο εργασία, χαρά και ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει ότι αν βρίσκεστε σε διακοπές, καταφέρνετε με κάποιο τρόπο να βγάζετε επιπλέον χρήματα ενώ αν εργάζεστε, μια σχέση που αναπτύσσεται στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, δημιουργεί μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στη δουλειά σας. Εξάλλου, ο αισθηματικός τομέας επιφυλάσσει σε όλους σας μεγάλες εκπλήξεις που όχι μόνο θα σας ενθουσιάσουν αλλά θα σας προσφέρουν και την ασφάλεια που ζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή ανήμερα το δεκαπενταύγουστο, γεγονός που σας επιτρέπει να απολαύσετε τις διακοπές σας, να προγραμματίσετε μακρινά και εξωτικά ταξίδια αλλά και να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα. Ειδικά αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως γνωρίσετε ένα άτομο που θα αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία σας και τον τρόπο ζωής σας. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης- Ουρανού που διαμορφώνεται στις 19/8, ευνοεί τα οικονομικά σας και σας δίνει την ευκαιρία να αποπληρώσετε χρέη και οφειλές ή να αυξήσετε την ακίνητη περιουσία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι πλανητικές διαμορφώσεις που σχηματίζονται την εβδομάδα που ακολουθεί, σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε από τις υποχρεώσεις σας και να ακολουθήσετε τους ξέφρενους ρυθμούς του καλοκαιριού. Παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για πολλά φλερτ, η σύνοδος που σχηματίζει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο, ίσως ξυπνήσει την νοσταλγία για μια σχέση που έχει τελειώσει πρόσφατα. Σ' αυτή την περίπτωση μιας προσπάθεια επαναπροσέγγισης μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. Ευχάριστες είναι οι προοπτικές επίσης τόσο για τις υπάρχουσες σχέσεις όσο και για τις νέες που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η πιο «κενή» επαγγελματικά περίοδος του χρόνου, εσάς σας βρίσκει σε έναν δημιουργικό οργασμό που επιπλέον φαίνεται να τον απολαμβάνετε. Ίσως το γεγονός ότι βλέπετε το πορτοφόλι σας να γεμίζει όλο και περισσότερο, σας ενθαρρύνει να συνεχίζετε απτόητοι τη δράση σας. Μπορείτε ωστόσο να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, ώστε να εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και να τονώσετε τις σχέσεις σας τόσο τις αισθηματικές όσο και τις φιλικές. Στις 19/8 ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από μια μακροχρόνια και δυσβάσταχτη οικονομική εκκρεμότητα.
Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα