<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 29 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 29 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου 2015
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ
Στις 29 Αυγούστου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Δία (τους δυο κυβερνήτες των Ιχθύων). Πρόκειται για ένα φεγγάρι που θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου και θα αυξήσει την ευαισθησία, το ρομαντισμό και τη φαντασία. Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ χρήσιμα σε άτομα που ασχολούνται με την Τέχνη καθώς αυξάνουν την έμπνευση, ωστόσο σε πρακτικό επίπεδο, μπορεί να κρύβουν παγίδες.  Θα πρέπει λοιπόν όλοι μας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστές ώστε να μην παρασυρθούμε από παχιά λόγια και υποσχέσεις. Η Πανσέληνος ευνοεί ιδιαίτερα τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, ενώ συνιστά προσοχή στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες). Την 1η Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, γεγονός που βοηθά στην αναζωπύρωση δεσμών και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ένας αποδοτικός κύκλος κλείνει και ένας δημιουργικός ανοίγει, κάτω από την Πανσέληνο στις 29 του μήνα. Η περίοδος αυτή ζητά από εσάς ανασυγκρότηση δυνάμεων και θετικές δηλώσεις. Ο δικός σας πλανητικός κυβερνήτης, ο Άρης «αγκαλιάζει» στοργικά την Αφροδίτη την 1η Σεπτεμβρίου και σας καλεί να κάνετε το ίδιο με το ταίρι σας. Η συγκεκριμένη όψη βοηθά στη διαδικασία εξομάλυνσης όχι μόνο της ερωτικής ζωής σας, αλλά ολόκληρου του φάσματος των σχέσεών σας. Ακόμα, αισθηματικές σχέσεις που σας συνεχίζουν να σας απασχολούν, φαίνεται ότι μπαίνουν σε φάση «επιστροφής από τα παλιά».

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Θετικότατη για τις φιλίες σας η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 29 Αυγούστου φέρνει «συμπτώσεις» και ευκαιρίες που συνθέτουν μια όμορφη και χαρούμενη καθημερινότητα. Από την πλευρά σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες στις συναλλαγές σας. Καθώς η δική σας Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Άρη την 1η Σεπτεμβρίου, τα νέα από το «μέτωπο» των σχέσεών σας είναι αισιόδοξα και ελπιδοφόρα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε την επιστροφή της «αδελφής» ψυχής, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Οι δεσμευμένοι θα κατανοήσετε καλύτερα τις επιθυμίες του συντρόφου σας και θα ανακαλύψετε τον κοινό παρανομαστή που σας ενώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο σχηματισμός της Πανσελήνου στις 29/8 στον άξονα εργασίας-οικογένειας επηρεάζει παροδικά την ψυχολογική σας κατάσταση. Καθώς τα νεύρα σας θα είναι σε μια «περίεργη» φάση, αποφύγετε παρεξηγήσεις και αντιθέσεις, ιδιαίτερα με πρόσωπα που δεν «ταιριάζει η χημεία σας». Η επικοινωνία παίζει σπουδαίο ρόλο στην εξεύρεση λύσεων με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν το κοντινό περιβάλλον σας. Την 1η Σεπτεμβρίου με την πλανητική σύνοδο ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για εσάς. Οι κοινωνικές επαφές σας θα είναι πολλές και ευχάριστες, καθώς αναθερμαίνετε παλαιότερες σχέσεις. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος στους φιλικούς Ιχθύς στις 29 Αυγούστου θα γεμίσει το χρόνο σας με πολλές και ευχάριστες δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα θα αναδείξει τις επικοινωνιακές δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να καλύψετε αισθηματικά κενά. Με την πλανητική «συνεύρεση» Αφροδίτης-Άρη στην 1η Σεπτεμβρίου τα οικονομικά σας θα σας επιτρέψουν να ξοδέψετε για «πολυτέλειες». Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι, αφού θα βρίσκεστε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα «αφουγκράζεστε» τις επιθυμίες του. Οι εύστοχες επιλογές και οι τρόποι που πλησιάζετε το ερωτικό σας πρότυπο φέρνουν αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 29/8 στον άξονα των χρημάτων σας, αναδεικνύει τους τρόπους και τους δρόμους που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε, ώστε να φτάσετε στην ώρα σας στο ραντεβού με την επιτυχία. Το γεμάτο φεγγάρι σας προσφέρει δυνατότητες να διαφοροποιήσετε, να βελτιώσετε στρατηγικές και τακτικές προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στην εργασία, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σας. Παράλληλα ο Άρης από το ζώδιό σας, σχηματίζει μια θεσπέσια αστρική σύνοδο με την Αφροδίτη την 1η Σεπτεμβρίου, βελτιώνοντας εντυπωσιακά το κλίμα στην προσωπική ζωή σας μέσα από ερωτικές «επαναφορές».

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Οι σοβαρές αποφάσεις που λάβατε για την πορεία της ζωής σας, αποφέρουν τους πρώτους καρπούς που «γεννιούνται» κάτω από το φως της Πανσελήνου στις 29 του μήνα. Το φαινόμενο αναμένεται να φέρει εξελίξεις στις υποθέσεις εκείνες που άπτονται των σημαντικών σχέσεών σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε αναδύουν άρωμα έρωτα. Αποφύγετε ωστόσο άκαιρους ενθουσιασμούς και μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις. Ουσιαστικά, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας,  αφού με την πλανητική σύνοδο ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη την 1η Σεπτεμβρίου ενισχύονται οι αντοχές, ο τρόπος σκέψης και η εφευρετικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ανάγκη να βγείτε από τη ρουτίνα και να κάνετε αλλαγές στη δουλειά σας, στις συνήθειές σας και στον τρόπο ζωής σας, γίνεται ακόμα πιο αισθητή με την επιρροή της Πανσελήνου που διαμορφώνεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29 του μήνα. Ωστόσο, για να γίνουν αυτές οι αλλαγές, απαιτείται να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα και να είστε αποφασισμένοι ώστε να μην επηρεαστείτε από απρόβλεπτους παράγοντες. Η σύνοδος που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη την 1/9 θα φέρει στο δρόμο σας φιλικά πρόσωπα ή έναν έρωτα από το παρελθόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στους Ιχθύς στις 29/8, σας επιτρέπει επιτέλους να χαλαρώσετε από τις επαγγελματικές σκοτούρες και να αφεθείτε σε διασκεδάσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Η σχέση σας με το σύντροφό σας θα γίνει ιδιαίτερα ρομαντική ενώ αν είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας θα σας «ανεβάσει» στον έβδομο ουρανό. Ζήστε το όνειρό σας μακριά από «φίλους» που ίσως θελήσουν να σας βάλουν «φιτιλιές». Επιπλέον, η σύνοδος που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας την 1η Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 29/8, η οποία ενεργοποιεί τον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, καλείστε να διευθετήσετε ζητήματα που δημιουργούν μια δυσαρμονική ατμόσφαιρα. Αν σκέφτεστε την πιθανότητα της μετακόμισης, η αναζήτηση του κατάλληλου χώρου, θα ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά πολύ θετικά για σας, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη είναι ιδανική για να πετύχετε στόχους που σχετίζονται με σπουδές, με το εξωτερικό ή με την επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 29/8, τονίζει το επικοινωνιακό ταλέντο σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε επωφελείς συζητήσεις και επαφές. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας ή να προσεγγίσετε άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή σας. Επιπλέον, αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα κάνετε μια ρομαντική γνωριμία που θα αντέξει στο χρόνο. Η σύνοδος που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη την 1η Σεπτεμβρίου αναμένεται να αναβιώσει έναν παλιό έρωτα ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 29/8 στον άξονα των οικονομικών σας, σάς παροτρύνει να ασχοληθείτε με τα εισοδήματά σας και τα πάγια έξοδά σας, ώστε να βρείτε ισορροπίες που θα κάνουν πιο ποιοτική τη ζωή σας. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να αποκτήσετε και μια νέα πηγή εσόδων που θα διευκολύνει την αποπληρωμή σημαντικών οφειλών. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη που διαμορφώνεται την 1η Σεπτεμβρίου στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, σας καλεί να δείτε με άλλο μάτι τις σχέσεις σας και να αναθεωρήσετε αποφάσεις που σχετίζονται με την εξέλιξή τους.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 29/8 και σε αυτήν συμμετέχουν οι δυο συγκυβερνήτες σας Δίας και Ποσειδώνας, γεγονός που της δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, οι σχέσεις σας θα αποκτήσουν την προτεραιότητά σας, ειδικά αν αντιμετωπίζουν προβλήματα που ζητούν λύσεις. Παρόλο που η αυξημένη ευαισθησία σας μπορεί να δυσκολέψει το διάλογο, καλό είναι να προσπαθήσετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας έστω και με έργα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη την 1η Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σας ανταμείψουν οικονομικά.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα