<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου 2015

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου 2015
ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 26/9, αποτελεί μια δύσκολη όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς συνδέεται με τρομοκρατικές ενέργειες και παράγει αυξημένη ένταση και βία. Στις 28/9 διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, που αποτελεί και την τελευταία ολική έκλειψη Σελήνης της χρονιάς. Πρόκειται για ένα σημαντικό φαινόμενο, που θα αναδείξει θέματα που εκκρεμούν και απαιτούν ριζικές λύσεις. Οι συμβιβασμοί που θεωρούνται αναγκαίοι για την ομαλή εξέλιξη των σχέσεων, δύσκολα θα επιτευχθούν, αφού κανένα μέρος δεν θα προτίθεται να υποχωρήσει. Πέρα από τα προβλήματα σε διεθνείς συμφωνίες και συμμαχίες, τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πρέπει να είναι πιο συγκαταβατικά, αν θέλουν να αποφύγουν οριστικές ρήξεις με αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα νέα ξεκινήματα επίσης θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά και σε κάθε περίπτωση μετά τις 9/10 που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Καλό θα είναι επίσης να αποφευχθούν σοβαρές αποφάσεις στις 30/9 καθώς ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
«Μέτρια» σε ένταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 28 Σεπτεμβρίου. Εκεί που θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί, είναι στη διαχείριση των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Με λίγη σύνεση όμως στην ανάληψη ρίσκου και στη συμπεριφορά σας θα βγείτε κερδισμένοι. Με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή στο φαινόμενο, δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας και φροντίστε σωστά το αυτοκίνητο σας αν πρόκειται να ταξιδέψετε. Η θετική στάση απέναντι στα εμπόδια θα παίξει σημαντικό ρόλο και σίγουρα θα εκπλαγείτε ευχάριστα .  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η έκλειψη Σελήνης στις 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που αντιστοιχεί στον τομέα της εργασίας και της φυσικής σας κατάστασης. Μην αμελήσετε κάποιες σωματικές ανησυχίες που λειτουργούν σαν «συναγερμός» και προφυλαχτείτε από τις αλλαγές του καιρού. Λόγω της έκλειψης στον τομέα του υποσυνείδητου αυξάνεται το άγχος ή βγαίνουν και κάποια υπαρξιακά προβλήματα που σας ταλανίζουν. Μια αλλαγή στο χώρο της εργασίας σας, δείχνει αρκετά ευοίωνη. Τα οικονομικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον και μπορούμε να πούμε ότι στην καρδιά του φθινοπώρου εσείς ζείτε μια οικονομική άνοιξη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η έκλειψη στον τομέα των φιλικών και των κοινωνικών σχέσεών σας στις 28 Σεπτεμβρίου δεν θα σας επηρεάσει αρνητικά, από τη στιγμή που γνωρίζετε να κρατάτε τα προσχήματα αλλά και το «μέτρο άριστο». Οι πλανήτες αναδεικνύουν τα ταλέντα σας, σας καθιστούν θελκτικούς, επιθυμητούς! Με γεμάτες «μπαταρίες» και ανεβασμένο το ηθικό αλλά και το πείσμα σας κατακτάτε με ευκολία τους στόχους που έχετε επιλέξει, ακόμα και αν μέχρι τις 9/10 αντιμετωπίζετε και κάποιες αναβολές. Την περίοδο που ακολουθεί θα μπορέσετε να αποδώσετε καλύτερα καθώς θα έχετε περισσότερα κίνητρα.     

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Βρίσκεστε στο «μάτι» της σεληνιακής έκλειψης στις 28 Σεπτεμβρίου. Πού θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί; Σίγουρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αφού με τον ανάδρομο Ερμή στον συγκεκριμένο χώρο διάφοροι συγγενείς μπορεί να σας μπλέξουν σε ιστορίες χωρίς αρχή και τέλος. Η έκλειψη ωστόσο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας και στην καριέρα σας. Αν ελιχτείτε έξυπνα, θα καταξιωθείτε και παράλληλα θα ανταμειφθείτε με ένα bonus ή θα δεχτείτε μια επικερδή επαγγελματική πρόταση. Προσπαθήστε πάντως να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στο σπίτι και την εργασία σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Θαυμάσια η θέση της σεληνιακής έκλειψης στις 28 του μήνα στο φιλικό ζώδιο του Κριού, προδιαθέτει για ευχάριστα ταξίδια, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το κέφι για διασκέδαση, για χαρά, για την απόκτηση νέων γνώσεων. Την περίοδο αυτή μην αρνηθείτε προσκλήσεις για εξόδους που κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις και δείξτε ψυχραιμία όταν τα πράγματα δεν «πηγαίνουν» όπως τα θέλατε ή αντιμετωπίζετε αναβολές και καθυστερήσεις. Η περίοδος είναι ιδανική για να πάρετε το σύντροφό σας και να φύγετε ταξίδι, προκειμένου να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας και να βάλετε νέες βάσεις στην σχέση σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η συμμετοχή του δικού σας κυβερνήτη, του Ερμή –αν και ανάδρομου- στην έκλειψη που γίνεται στον Κριό ευνοεί συμφωνίες που θα αποδειχθούν εξαιρετικά κερδοφόρες, ιδιαίτερα μετά τις 9 Οκτωβρίου με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Εξάλλου, η έκλειψη της Σελήνης στις 28 Σεπτεμβρίου θα φέρει νέες πηγές εσόδων αλλά και ενδιαφέρουσες επιλογές για κατάκτηση στόχων. Αν μάλιστα έχετε ανάγκη από χρήματα, εκμεταλλευτείτε την περίοδο για δάνεια ή άλλου είδους παροχές. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ερωτικές προκλήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε παράνομες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Σημαντικές αποφάσεις καλείστε να πάρετε την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 28/9. Αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια στενεύουν και παρόλο που ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να «ζυγίσετε» δίκαια τα υπέρ και τα κατά των σχέσεών σας, τα γεγονότα απαιτούν να προχωρήσετε άμεσα στο βήμα της επισημοποίησης ή του χωρισμού. Αν ανήκετε στους ελεύθερους Ζυγούς, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας που ακόμα κι αν δεν σας ενθουσιάσει αρχικά, φαίνεται να έχει λαμπρές προδιαγραφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος-έκλειψη διαμορφώνεται στις 28/9 στον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Έτσι, το εξάμηνο που ακολουθεί, θα κάνετε σαρωτικές αλλαγές σ’ αυτούς του τομείς, θα αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, θα εντάξετε μια αθλητική δραστηριότητα στο πρόγραμμά σας, θα ανακαινίσετε το γραφείο σας ή θα αναζητήσετε νέα επαγγελματικά ερεθίσματα. Σημαντικές πληροφορίες που θα έρθουν τώρα στο φως, θα σας βοηθήσουν  να πάρετε πιο εύκολα τις αποφάσεις σας. Αποφύγετε ωστόσο να προχωρήσετε σε υπογραφές μέχρι τις 9/10 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Εξαιρετικά ευχάριστη αναμένεται για σας η τελευταία έκλειψη της χρονιάς, που διαμορφώνεται στις 28/9 στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το γεμάτο φεγγάρι σας βοηθά να αναζωπυρώσετε το πάθος σας με το σύντροφό σας ή να ανοίξετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο με σοβαρές προοπτικές. Μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη μπορεί επίσης να επηρεάσει θετικά την εξέλιξη της σχέσης σας. Ευχάριστα γεγονότα αναμένονται και στα επαγγελματικά σας, κυρίως αν ανήκετε στους δημιουργικούς και εφευρετικούς Τοξότες που μπορούν να εκμεταλλευτούν ακόμα και τις πιο ασήμαντες –φαινομενικά- ιδέες για να αυξήσουν τα έσοδά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος-έκλειψη που διαμορφώνεται στις 28/9, μπορεί να μην είναι εύκολη για σας, σάς βοηθά όμως να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να επιταχύνετε τις εξελίξεις σε θέματα και καταστάσεις που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Πιο αποφασιστικοί από ποτέ, μπορείτε μέσα στο εξάμηνο που ακολουθεί, να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, να κλείσετε σημαντικά κεφάλαια και να ανοίξετε μια νέα σελίδα. Σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον, όπου ίσως αναζητήσετε μια νέα στέγη ή δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια. Η απόκτηση του πρώτου απογόνου σας είναι επίσης πιθανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η τελευταία σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς διαμορφώνεται στις 28/9 στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και προοιωνίζει θετικές εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική ζωή σας. Το εξάμηνο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με σημαντικά πρόσωπα, να εξετάσετε νέες ευκαιρίες και να δημιουργήσετε επωφελείς συνεργασίες. Μια ουσιαστική συζήτηση με συγγενικά πρόσωπα ή αδέλφια, μπορεί επίσης να αποκαταστήσει πρόσφατες παρεξηγήσεις. Στον αισθηματικό τομέα η εξωστρέφεια θα συμβάλλει στην επίτευξη μιας νέας αρμονίας, που μπορεί να οδηγήσει τελικά στη μόνιμη δέσμευση, μέσω του γάμου.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η ολική έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 28/9, θα αποδειχθεί μια μεγάλη στιγμή για τα οικονομικά σας, καθώς σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στα εισοδήματά σας και  αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε κάποιες απώλειες, η θετική συμμετοχή του Κρόνου θα σας βοηθήσει να παγιώσετε νέα έσοδα ή να αποδεχτείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας εξασφαλίσουν την οικονομική ευημερία. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι να αναλογιστείτε τα λάθη σας και να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το χρήμα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα