Προβλέψεις για την εβδομάδα από 10-16 Οκτωβρίου 2015
Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 11 του μήνα, μια "δυασαρμονική" όψη που θα πυροδοτήσει προβλήματα και  ρήξεις τόσο σε αισθηματικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα την αμέσως επόμενη μέρα, είναι ιδανικό όχι μόνο για να αποκαταστήσει τα πράγματα, αλλά και για να προσφέρει νέες ευκαιρίες και δυνατότητες με μακροχρόνιες προοπτικές. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να αποκοπούμε από άτομα ή καταστάσεις που μας φρενάρουν, όπως επιτάσσει η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Ο Ουρανός πρωτοστατεί και στον χάρτη της Νέας Σελήνης στις 13/10, γεγονός που σηματοδοτεί ξαφνικές ρήξεις που είναι απαραίτητες προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Εξάλλου, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, δίνει προτεραιότητα στη λογική και μας εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη ευημερία. Στις 16/10 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα συνιστά να δραστηριοποιηθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι, ευνοούνται περισσότερο την εβδομάδα που ακολουθεί.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με το ζώδιό σας στις 13 του μήνα, θα φέρει ανατροπές στις σχέσεις σας. Ακόμα και αν αυτές σας βρουν απροετοίμαστους,  θα έχετε την ευκαιρία να στρέψετε τις καταστάσεις προς όφελός σας και να δημιουργήσετε συνθήκες που θα βελτιώσουν την ζωή σας. Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση συντρόφου, μέσα από νέες γνωριμίες θα επιλέξετε το κατάλληλο άτομο με το οποίο θα δημιουργήσετε μια ρομαντική  αλλά και παθιασμένη σχέση. Στις 16/10 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα ευνοεί τα επαγγελματικά ξεκινήματα, ενώ βοηθά στην ψυχολογική ανάταση.  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Προτού μπείτε στον πειρασμό για «παράνομες» ενέργειες γύρω στις 11 του μήνα να θυμάστε ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την αξιοπιστία σας. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο Ζυγό και τον τομέα της εργασίας σας στις 13 Οκτωβρίου συνιστά να μην παραμελήσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα, καθώς η στάση σας θα καθορίσει την μελλοντική εξέλιξη των οικονομικών σας. Αυτό το διάστημα θα βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή καθώς επίσης και τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 12/10 θα περάσετε υπέροχα με τους αγαπημένους σας, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και θα απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα του έρωτα στις 13 του μήνα θα καταφέρετε να κάνετε μια νέα αρχή, ακόμα και με την υπάρχουσα σχέση σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, μια νέα σημαντική γνωριμία που θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα απορροφήσει μεγάλο μέρος από τον ελεύθερο χρόνο. Το νέο φεγγάρι φέρνει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και στα οικονομικά.  

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 12/10 αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας. Τα οικονομικά «πρωταγωνιστούν» και η προτεραιότητά σας είναι να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Τη λύση θα την δώσει η Νέα Σελήνη που θα «γεννηθεί» στο Ζυγό στις 13 Οκτωβρίου και θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την ακίνητη περιουσία σας. Μια σημαντική αγοραπωλησία ή ένα επιπλέον εισόδημα που θα προέλθει από εκμετάλλευση ακινήτου είναι στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές περνούν σε μια καλύτερη φάση. Θαυμάσιες εξελίξεις αναμένονται στη σταδιοδρομία σας, στους στόχους σας. Οι πλανητικές όψεις είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για σάς και σύντομα θα δείτε πολλά από τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται: η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού στις 13 του μήνα αναμένεται να φέρει νέες προοπτικές και ευκαιρίες στη ζωή σας, καθώς μέσα από απρόσμενες συναντήσεις θα σας γίνουν προτάσεις συνεργασίας που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9 
Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια θαυμάσια περίοδο για επαγγελματικά ταξίδια, για οικονομικές διαπραγματεύσεις, για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον δεύτερο ηλιακό οίκο σας στις 13 Οκτωβρίου θα αυξήσει τα έσοδά σας και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση, αρκεί φυσικά να μην «ξεφύγετε» και αρχίσετε τις σπατάλες. Για σάς η αυτή η Νέα Σελήνη αναμένεται να φέρει απρόβλεπτες ευκαιρίες για οικονομικά κέρδη. Η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο σας, σάς καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλείς. Μέσα από φιλικές και κοινωνικές γνωριμίες προκύπτουν επαγγελματικές προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Τα τρίγωνα που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Δία και τον Άρη στις 12 και 16/10 αντίστοιχα, σηματοδοτούν μια περίοδο οικονομικής ευμάρειας που δεν οφείλεται μόνο στις προσωπικές προσπάθειές σας αλλά και στην εύνοια της τύχης. Οι πλανητικές όψεις επιφυλάσσουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 13/10 σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, γεγονός που θα αποτελέσει την αφορμή να απαλλαγείτε από προβληματικές σχέσεις και καταστάσεις και να ξεκινήσετε νέες γνωριμίες που θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας διαμορφώνει τρίγωνο με τον Δία στις 12 του μήνα και με τον Άρη στις 16/10. Αυτές οι όψεις είναι ιδανικές για να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες ή να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επιπλέον, σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες που αναμένεται να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον "παρασκηνιακό" δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, συνιστά να είστε επιφυλακτικοί με συναδέλφους που προσπαθούν να σας διαβάλλουν. Προσοχή χρειάζονται επίσης η φυσική κατάστασή σας και κυρίως η διατροφή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Σημαντική επαγγελματική πρόοδος αναμένεται την εβδομάδα που ακολουθεί, η οποία θα συνοδεύεται από αξιοσημείωτα οικονομικά οφέλη. Αν αναζητάτε μια καινούργια εργασία ή ανήκετε στην κατηγορία των ανέργων, φροντίστε να εντείνετε τις προσπάθειές σας τώρα που έχετε την τύχη στο πλευρό σας. Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει και ο σύντροφός σας ενώ αν είστε αδέσμευτοι αναμένεται μια καθοριστική γνωριμία. Αντίθετα, στο φιλικό σας περιβάλλον, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με ορισμένα άτομα που δεν αξίζουν, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13/10, σας επιφυλάσσει αποκαλύψεις που θα σας ξαφνιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σάς δείχνει το καλό του πρόσωπο την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς διαμορφώνει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Δία στις 12/10 αλλά και με τον Άρη στις 16/10. Οι όψεις αυτές μπορούν να σας ανοίξουν πολλές πόρτες και να σας προσφέρουν ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας, να αποκαταστήσετε οριστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε ή να εκπληρώσετε ένα όνειρό σας που σχετίζεται με το εξωτερικό. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13/10, ανοίγει ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο που αναμένεται να σας φέρει αξιόλογα κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Τα τρίγωνα που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Δία και τον Άρη στις 12 και 16/10 αντίστοιχα, σας δίνουν τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από χρέη και οφειλές και να διαμορφώσετε μια ισχυρή οικονομική βάση  για το μέλλον σας. Ευνοούν επίσης την αναζωπύρωση μιας σημαντικής σχέσης ή τη δημιουργία ενός νέου ερωτικού δεσμού. Εξαιρετικά θετική για το ζώδιό σας θεωρείται και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού στις 13/10, η οποία σας επιτρέπει να μεγαλουργήσετε μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί ή και να προγραμματίσετε ένα εξωτικό ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας ο Δίας μαζί με τον Άρη που βρίσκονται στον τομέα των σχέσεών σας, σχηματίζουν τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 12 και στις 16/10 αντίστοιχα και δίνουν μια νέα πνοή στην αισθηματική ζωή σας. Έτσι, την εβδομάδα που ακολουθεί μπορείτε να επαναφέρετε την αρμονία, να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή να ανοίξετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα οικονομικά σας, καθώς η αντίθεση που σχηματίζει ο Ουρανός με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Οκτωβρίου μπορεί να πυροδοτήσει απώλειες στα εισοδήματα. 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK