Προβλέψεις για την εβδομάδα από 17-23 Οκτωβρίου 2015

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Ανήκετε σε ένα από τα δύο ζώδια που στην παραδοσιακή αστρολογία σχετίζονται με τον πλούτο. Το πρώτο είναι ο Ταύρος και το δεύτερο είναι το δικό σας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του πλούτου είναι ο πλανητικός κυβερνήτης του αστερισμού σας. Έχετε λοιπόν εξ’ ορισμού όλα τα προσόντα για να πετύχετε, να κάνετε περιουσία. Ακόμα και αν τα βρείτε «έτοιμα» θα αγωνιστείτε για να τα κρατήσετε και να τα αυξήσετε. Μια ζωή δίχως μάχη εξάλλου, δεν έχει νόημα για τον Σκορπιό. Οι Πλουτώνιες, κάπως «σκοτεινές» ενέργειες, σας ωφελούν, χωρίς αυτές να σχετίζονται φυσικά με την παρανομία. Ακόμα και η αποτυχία, εσάς σας δυναμώνει. Μοιάζετε με τον φοίνικα που γεννιέται από τις στάχτες του. Έτσι, από το τίποτα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορείτε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχετε στο χέρι σας τα πάντα. Το ζήτημα είναι απλά να το θελήσετε.       


ΚΡΙΟΣ
Από 21/3 έως 20/4
Μήπως είστε ο πολύτιμος συμβουλάτορας του φιλικού σας κύκλου, ο προστατευτικός τύπος που μοιράζει απλόχερα συμβουλές; Ήρθε η ώρα να κάνετε το ίδιο με τον εαυτό σας. Η τάση σας για έξοδα είναι πηγή προβλημάτων που σας αγχώνει. Έχετε σκεφθεί το ενδεχόμενο να δώσετε προτεραιότητα σε απλά, καθημερινά πράγματα, όπως «εργασία και χαρά», «ησυχία και τάξη», «οικογενειακή ζωή»; θα σας ήταν πολύ χρήσιμο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 23/10 και για έναν μήνα, να ασχοληθείτε με ό, τι σας δημιουργεί ασφάλεια και σας δίνει ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Έχετε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο αυτογνωσίας, που βασίζεται στην φιλοσοφημένη σκέψη και τη διάθεση για κατανόηση. Με την είσοδο του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού από τις 23/10 και για έναν μήνα, είστε έτοιμοι για μεγάλα και σημαντικά επιτεύγματα, ειδικά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Έχετε ήδη αξιολογηθεί από τους ανωτέρους σας και τώρα μπορείτε να αναμένετε τη θετική τους κρίση. Τα αισθηματικά σας είναι σε πιο καλή φάση και η κοινωνική σας ζωή ανθηρή κι ευχάριστη. Οτιδήποτε έχετε χειριστεί με σοβαρότητα, τώρα θα το δείτε να υλοποιείται με επιτυχία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Έχετε τη γνώση και την επίγνωση να λύσετε μόνοι αυτά που σας απασχολούν, χωρίς παρεμβάσεις τρίτων! Είναι ώρα να χαλαρώσετε από εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας, να βάλετε σε τάξη τα διλήμματα της προσωπικής σας ζωής και με τη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού από τις 23/10 για ένα μήνα, να ορίσετε προτεραιότητες στα επαγγελματικά. Σίγουρα είστε πολυπράγμονες, όμως θα εξαντληθείτε αν δεν αξιολογήσετε τον καθένα από τους στόχους σας. Τα αισθηματικά σας είναι σε καλύτερο δρόμο, αφού πολλά προβλήματα θα βρουν λύση τώρα, μέσα από μία πιο αποτελεσματική επικοινωνία.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Νιώθετε  ξέγνοιαστοι, απολαμβάνετε τη ζωή και εστιάζετε στη θετική της πλευρά, προσδοκώντας το καλύτερο σε κάθε τομέα. Με την είσοδο του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 23/10 και για έναν μήνα, αναδύεται η ανάγκη για ουσιαστική δέσμευση και ανεύρεση στόχου ζωής, στόχου που θα κατακτήσει όλο σας το «είναι»! Η προσωπική ζωή ίσως δοκιμαστεί κάπως, στην περίπτωση που η υπάρχουσα επιλογή συντρόφου δεν ανταποκρίνεται στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Εξετάστε χωρίς βιασύνη τι υπάρχει γύρω σας. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας κι αποφύγετε να εμπλακείτε σε κάθε είδους χρέη.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Είστε τα αγαπημένα παιδιά της παρέας κι η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη. Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού από τις 23 Οκτωβρίου και για ένα μήνα ξεκινά φωτίζοντας τις μυστικές πλευρές της προσωπικότητας σας και όχι το δυναμικό σας προσκήνιο. Λίγο μελαγχολικοί, περισσότερο σκεπτικοί και κάπως λιγομίλητοι, θα ήταν καλύτερα να καταναλώσετε την ενέργεια σας, σε μια "συζήτηση" σε βάθος με τον ίδιο σας τον εαυτό. Διερευνήστε εκ νέου τους στόχους και τις ανάγκες σας και βεβαιωθείτε ότι αφοσιώνεστε σε οράματα που πραγματικά σας αφορούν προσωπικά.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το Σύμπαν ανταμείβει την καλή σας διάθεση δίνοντας εύνοια σε κάθε στόχο. Κοινωνικοί και πρόσχαροι, μαζεύετε γύρω σας ένα σημαντικό πλήθος ανθρώπων, κάποιοι από τους οποίους είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί και χρήσιμοι στην επίτευξη των στόχων σας. Η είσοδος του Ήλιου στο αρμονικό ζώδιο του Σκορπιού από τις 23/10 κρύβει πολλούς «άσους» κρυμμένους σε μανίκια διαφορετικών προσώπων! Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δώστε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις, ενώ οι αδέσμευτοι στην κοινωνική σας ζωή: μην απορρίπτετε προτάσεις για εξόδους χωρίς σοβαρό λόγο. Ίσως στο ευρύ φιλικό περιβάλλον να κρύβεται ένας μελλοντικός σύντροφος.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι προσπάθειες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, μπορεί να πέσουν στο κενό, αν δεν είναι ώριμες και στοχευόμενες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιστρατεύσετε τη λογική σας και να μην αφήσετε “καλοθελητές” να σας παρασύρουν με μεγαλεπήβολες υποσχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα του χρήματος από τις 23 του μήνα, θα αποτελέσει έναν βοηθητικό παράγοντα που θα σας επιτρέψει να διερευνήσετε τα πραγματικά οφέλη που κρύβουν οι νέες προτάσεις, καθώς επίσης και το κατά πόσον αυτές συμπίπτουν με τα όνειρά σας. Νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, θα αποτελέσουν την αφετηρία μακροχρόνιων φιλικών δεσμών. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ένα ξεκαθάρισμα στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σας κρίνεται απαραίτητο στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, θα πρέπει ωστόσο να είστε απόλυτα σίγουροι για την τελική επιλογή σας, ώστε να μην το μετανιώσετε. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας από τις 23/10 και για έναν ολόκληρο μήνα, ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και νιώθετε έτοιμοι να κυνηγήσετε στόχους που προετοιμάζετε εδώ και καιρό. Ευχάριστες εξελίξεις όμως αναμένονται και στα αισθηματικά σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς, μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17/10 επηρεάζει έντονα το δικό σας ζώδιο, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την καριέρα σας ή το οικογενειακό περιβάλλον σας. Αντίθετα, μετά τις 23 του μήνα τόσο το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα, όσο και η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, δημιουργούν αξιόλογες ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε χωρίς αμφιβολίες. Μέχρι τις 22/11 μπορείτε επίσης να διευθετήσετε πιο εύκολα τυχόν σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό ή να δρομολογήσετε εξελίξεις στην σχέση σας με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17/10, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να κρύβουν παγίδες. Αν πρόκειται να υπογράψετε οτιδήποτε, καλό θα είναι να διπλό-τσεκάρετε τα έγγραφα ή να ζητήσετε μια νομική συμβουλή, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό Σκορπιό από τις 23/10 και για έναν ολόκληρο μήνα, τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας βοηθά να αποκτήσετε ισχυρούς συμμάχους που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ένας καινούργιος έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι επίσης πιθανός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 17/10, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με αφερέγγυα άτομα. Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος περνά στον τομέα της καριέρας σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας, ειδικά αν θέλετε να αυξήσετε το κύρος σας. Αν αναζητάτε μια νέα εργασία, θα υπάρξουν προτάσεις που μπορεί να είναι πιο απαιτητικές, υπόσχονται όμως προοπτικές ανόδου.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας διαμορφώνει αντίθεση με την Αφροδίτη στις 17 Οκτωβρίου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ιχθύς που αναζητούν μια νέα σχέση. Αν ωστόσο, αποφύγετε να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις και δείτε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Εξάλλου, η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 23/10 και για ένα μήνα ευνοεί την θετική εξέλιξη τόσο στους νέους όσο και στους υπάρχοντες δεσμούς. Η νέα θέση του Ήλιου υπόσχεται και μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK