Προβλέψεις για την εβδομάδα από 3-9 Οκτωβρίου 2015
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 6/10, θα επιδεινώσει τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν ήδη σε σχέσεις και δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμα και σε οριστικές ρήξεις. Η επιρροή αυτή αφορά περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διπλωματία τους προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα. Στις 7/10 ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και ο Άρης αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όψεις που συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή. Καλό θα είναι να αποφευχθούν συμφωνίες ή υπογραφές εγγράφων, δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Στις 8/10 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8/11. Η συγκεκριμένη διέλευση παρόλο που ευνοεί περισσότερο τα επαγγελματικά ζητήματα, προσδίδει αυξημένη λογική που βοηθά στην επίλυση ακόμα και των αισθηματικών προβλημάτων. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί ιδιαίτερα τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους. Τέλος, στις 9/10 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αποκαθιστά παρεξηγήσεις.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευάλωτες γύρω στις 6/10 με το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας προκειμένου να αποφύγετε αντιθέσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 8 του μήνα θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Έτσι, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα προωθήσετε τα θέματά σας και θα βελτιώσετε τις συνθήκες στον τομέα της εργασίας σας. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9/10 θα κάνετε ένα σωστό διάλογο που θα αποφορτίσει το κλίμα.  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 6 Οκτωβρίου συνιστά προσοχή σε ίντριγκες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Καλό θα ήταν να αποφύγετε ερωτικούς πειραματισμούς και οποιαδήποτε ενέργεια θα μπορούσε να σας εκθέσει ή να σας προβληματίσει. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 8 Οκτωβρίου εγκαινιάζει μια περίοδο εξωστρέφειας, όπου η ανάγκη σας να δημιουργήσετε νέες συνθήκες και να συναναστραφείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους, γίνεται επιτακτική. Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα προβάλλετε περισσότερο τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα θα αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας αλλά και σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, αλλά και έξοδα γύρω στις 6 του μήνα. Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνά στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας ή ακόμα και να προγραμματίσετε αλλαγές στη διαρρύθμιση του χώρου σας. Η επιστροφή του δικού σας κυβερνήτη, του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 Οκτωβρίου και μετά συνιστά να βάλετε σε εφαρμογή δημιουργικά σχέδια που θα φέρουν οικονομικά οφέλη.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το οικογενειακό περιβάλλον συνεχίζει να σας απασχολεί και να απορροφά ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Γύρω στις 6 του μήνα με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μη "ρίχνετε λάδι στη φωτιά" ακόμα και αν σας προκαλέσουν κάποιοι συγγενείς με τη στάση τους. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου αυξάνει το επικοινωνιακό ταλέντο και σας προσδίδει γοητεία που σας κάνει δημοφιλείς. Έτσι, το διάστημα αυτό μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδια αλλά και να προσεγγίσετε με επιτυχία ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την πλανητική "κόντρα" ανάμεσα στον "δικό σας" Ήλιο και τον Πλούτωνα στις 6 Οκτωβρίου θα χρειαστεί να προσέξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα. Τα οικονομικά σας φαίνεται να έχουν μπει πια σε καλό δρόμο και αυτό θα γίνει περισσότερο αντιληπτό με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 8 του μήνα. Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα διαπιστώσετε ότι τα χρήματα φτάνουν πιο εύκολα σε σας και επιτέλους έχετε την δυνατότητα να ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας χωρίς μεγάλο άγχος.  

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 8 του μήνα η προσωπική σας ζωή γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Η καλή διάθεσή σας σάς ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και την φυσική σας κατάσταση. Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε αρκετές κοντινές ή και πιο μακρινές αποδράσεις με το ταίρι σας. Στις μετακινήσεις σας θα έχετε "χορηγό" τον κυβερνήτη σας Ερμή που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 9 Οκτωβρίου και διευκολύνει την επικοινωνία σε όλες τις εκφάνσεις.  

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Με δυσκολίες ξεκινά η εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς σας φέρνει αντιμέτωπους με οικογενειακά αλλά και οικονομικά προβλήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Επιπλέον, μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού από διάφορους επιτήδειους μπορεί να σας παρασύρει στο κυνήγι ανεδαφικών στόχων. Η διέλευση της δικής σας Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου από τις 8/10 μέχρι τις 8/11 είναι ιδανική για να επεξεργαστείτε με ωριμότητα τις κινήσεις σας και να περάσετε στην αντεπίθεση μετά τις 9/10, όταν ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί επίσης την αναβίωση μιας παλιάς αγάπης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Παρασκηνιακές συζητήσεις και συμφωνίες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, καθώς πέρα από ένα προσωρινό όφελος, δεν θα σας εξασφαλίσουν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσδοκάτε. Μετά τις 8/10 και για έναν ολόκληρο μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας με την βοήθεια ισχυρών ατόμων. Το ίδιο διάστημα, όσοι είστε αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε ένα αξιόλογο πρόσωπο μέσα από το φιλικό ή το επαγγελματικό περιβάλλον. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 9/10 ευνοεί την τακτοποίηση των οικονομικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 6 του μήνα σηματοδοτεί οικονομικά προβλήματα που θα σας παροτρύνουν να σκεφτείτε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.  Αν οι αλλαγές αυτές σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να είστε περισσότερο ρεαλιστές ώστε να αποφύγετε τυχόν παγίδες. Από τις 8/10 μέχρι τις 8/11 οι συνθήκες βελτιώνονται, αφού η διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα της καριέρας σας, σάς κάνει πιο υπεύθυνους και σας εξασφαλίζει γενναιόδωρες ανταμοιβές. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 9/10 υπόσχεται ευημερία στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Η διαίσθησή σας αποτελεί έναν πολύτιμο σύμβουλο που σας βοηθά να χειριστείτε αποτελεσματικά τα επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί. Αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε γραμμή πλεύσης, να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας στο εξωτερικό ή να εγκατασταθείτε μόνιμα σε μια άλλη χώρα, οι συνθήκες είναι εξαιρετικά θετικές από τις 8/10 μέχρι τις 8/11, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου. Γραφειοκρατικές ή άλλες διαδικασίες που καθυστερούν, αρχίζουν να διεκπεραιώνονται πιο εύκολα από τις 9/10, με την ορθή πορεία του Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Η δυσκολία στην επίτευξη των στόχων σας οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε πολλά σχέδια στο μυαλό σας που δημιουργούν περιπλοκές. Θα πρέπει λοιπόν να βάλετε προτεραιότητες και να κινηθείτε μεθοδικά, προκειμένου να έχετε αποτελέσματα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας, καθώς η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα στις 7/10, μπορεί να κρύβει παγίδες. Το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρθένο από τις 8/10 μέχρι τις 8/11 σας βοηθά να εφαρμόσετε μια καλύτερη διαχείριση αλλά και να τονώσετε την ερωτική ζωή σας. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 9/10 ευνοεί εξωτικά ταξίδια.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 6/10, σας καλεί σε ένα ξεκαθάρισμα των σχέσεών σας τόσο των φιλικών όσο και των προσωπικών. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε τα κριτήριά σας, ώστε να μην αδικήσετε κάποια πρόσωπα. Στις 8/10 η Αφροδίτη περνά στο πολικό ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8/11, γεγονός που θα φέρει ισορροπία στην ερωτική ζωή σας, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην δημιουργία νέων αισθηματικών δεσμών. Οι διαρροές που υπάρχουν στα οικονομικά σας, από τις 9/10 με την ορθή πορεία του Ερμή αρχίζουν να μειώνονται σταδιακά.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK