<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Νέα Σελήνη στο Ζυγό - Ερμής εξάγωνο με Κρόνο

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Νέα Σελήνη στο Ζυγό - Ερμής εξάγωνο με ΚρόνοΝέα Σελήνη στο Ζυγό

Στις 13 Οκτωβρίου - ώρα 03.06- διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού η οποία σχηματίζει αντίθεση με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Το καινούργιο φεγγάρι στο ζώδιο των σχέσεων, απειλεί τις ισορροπίες και την αρμονία και μπορεί να πυροδοτήσει την οριστική ρήξη των σχέσεων που δεν έχουν γερά θεμέλια, ακόμα και εξαιτίας μιας ασήμαντης αφορμής. Και σε διεθνείς σχέσεις και συμμαχίες όμως, φαίνεται ότι θα υπάρξουν δυσκολίες και αποσταθεροποίηση. Γι’ αυτό, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει όλοι μας να χαμηλώσουμε τους τόνους και να αποφύγουμε διαφωνίες και εντάσεις που μπορεί να πάρουν απρόβλεπτη τροπή.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/1, 9/4, 12/7 και 13/10.

Ερμής εξάγωνο με Κρόνο

Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Κρόνο την ίδια μέρα -ώρα 12.54- μπορεί να προσφέρει μια σημαντική βοήθεια -στις όποιες ανατροπές παρουσιαστούν- καθώς μας βοηθάει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη λογική μας και να λύσουμε τα προβλήματα μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο. Τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν με το καινούργιο φεγγάρι, έχουν θετικές προοπτικές για σταθερότητα και ανάπτυξη χάρη σε αυτή την όψη, που ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).


Κριός
Τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου ή και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, έρχονται στο φως με το καινούργιο φεγγάρι που διαμορφώνεται στις 13 Οκτωβρίου, φίλε Κριέ. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, αναμένονται ανατροπές στα σχέδιά σου ή ακόμα και ρήξεις σε σχέσεις που μπορεί να πιστεύεις ότι είναι σημαντικές, μάλλον όμως στέκονται εμπόδιο στην πρόοδό σου. Αν μάλιστα μέχρι τώρα έκανες αρκετές υποχωρήσεις, ίσως ήρθε η ώρα να αντιδράσεις και να διεκδικήσεις ό,τι δικαιούσαι. Ακόμα και αν δεν ικανοποιηθείς από το αποτέλεσμα, θα έχεις ανοίξει το δρόμο στο καινούργιο που πρόκειται να έρθει. Το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου που διαμορφώνεται στο χάρτη της Νέας Σελήνης, μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση μιας σχέσης που πραγματικά αξίζει, ενώ παράλληλα ευνοεί τις νέες γνωριμίες καθώς και επαγγελματικά σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη στις 13 Οκτωβρίου διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την εργασία σου, την υγεία σου και την καθημερινότητά σου. Η αντίθεση που σχηματίζει το καινούργιο φεγγάρι με τον Ουρανό, υποδεικνύει σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο ζωής σου. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση, απαιτήσει μια μετακίνηση ή και μετακόμιση, στην οποία μπορεί αρχικά να είναι δύσκολο να προσαρμοστείς, στην πορεία ωστόσο θα αποδειχθεί ευεργετική για σένα. Το εξάγωνο που διαμορφώνει την ίδια μέρα ο Ερμής με τον Κρόνο, αποτελεί άλλη μια θετική ένδειξη, καθώς σε βοηθάει να δημιουργήσεις επωφελείς σχέσεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και να βελτιώσεις σημαντικά τις αποδοχές σου. 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Οκτωβρίου, μπορεί να επιφέρει δυσκολίες σε άλλα ζώδια, όχι όμως σε σένα. Το γεγονός ότι τόσο το καινούργιο φεγγάρι, όσο και ο Ουρανός σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιό σου, περιορίζει αισθητά τις όποιες ανατροπές και σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου και τους φίλους σου, ή - αν είσαι αδέσμευτος- να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Θετικές εξελίξεις αναμένονται επιπλέον και στον επαγγελματικό τομέα, όπου η δημιουργικότητά σου θα απογειωθεί και δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτείς κάποιο χόμπι σου, προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Κρόνο την ίδια μέρα, εξασφαλίζει επιτυχία και σταθερότητα σε ό,τι κι αν ξεκινήσεις αυτό το διάστημα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 13 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό. Το φαινόμενο, πρόκειται να επηρεάσει τόσο την οικογενειακή σου ζωή όσο και τα επαγγελματικά σου όπου θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες ανατροπές για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος. Παρόλο που τα γεγονότα που θα προκύψουν θα είναι ξαφνικά, αν καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος, μπορεί τελικά να βγεις ωφελημένος από όλο αυτό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποδεχτείς τις καταστάσεις όπως έρχονται και να προσαρμοστείς με τα νέα δεδομένα. Οι ανατροπές που προκαλεί ο Ουρανός, σκοπό έχουν να σε ταρακουνήσουν και να σε αναγκάσουν να πάρεις πρωτοβουλίες -που σε άλλη περίπτωση δεν θα έπαιρνες- ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Σημαντικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν και εξαιτίας μιας αγοραπωλησίας.

Λέων
Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Οκτωβρίου, θα κάνει αρκετά ενδιαφέρουσα τη ζωή σου το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, αφού κάθε μέρα σου θα είναι εξαιρετικά δραστήρια. Τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα θα αυξηθούν και παρόλο που κάποια γεγονότα μπορεί να μην εξελιχθούν ακριβώς όπως θέλεις, θα σου δώσουν την ευκαιρία να διερευνήσεις νέες ευκαιρίες και προοπτικές για το μέλλον σου. Πέρα από τον επαγγελματικό τομέα όμως, σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, μπορεί να τώρα να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναμένεται μια αξιόλογη γνωριμία που πολύ γρήγορα θα σταθεροποιηθεί. Εξάλλου, και το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, υποδεικνύει επιτυχία και σταθερότητα τόσο στα οικονομικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο άξονας των οικονομικών σου ενεργοποιείται στις 13 Οκτωβρίου από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο Ζυγό. Το γεγονός ότι το καινούργιο φεγγάρι σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, μπορεί να προκαλέσει κάποιες μη αναμενόμενες απώλειες, που με κάποιο τρόπο όμως θα μπορέσεις να διαχειριστείς. Το ενδιαφέρον σου ωστόσο, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να εστιαστεί σε νέες προτάσεις που θα προκύψουν και που θα σου δώσουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ή και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα προκύψουν μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Το καινούργιο φεγγάρι θα τονώσει επίσης και την συναισθηματική σου ασφάλεια, καθώς το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Κρόνο την ίδια μέρα, βελτιώνουν την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, ή σου φέρνουν μια αξιόλογη γνωριμία.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 13 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, η οποία μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, στην πραγματικότητα όμως σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις εντελώς την ζωή σου, να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν και να δημιουργήσεις μια νέα τάξη πραγμάτων. Οι αλλαγές μπορεί να συμβούν κατά κύριο λόγο στην αισθηματική σου ζωή, δεν αποκλείεται όμως να σχετίζονται και με φιλικά σου πρόσωπα που πλέον δεν σου ταιριάζουν ή ακόμα και με μια αλλαγή κατεύθυνσης στα επαγγελματικά σου. Η πιο σημαντική δυσκολία που πρέπει να διαχειριστείς είναι η προσαρμογή σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον και η θεμελίωση μιας αρμονικής σχέσης με άτομα που μπορεί να σου είναι εντελώς άγνωστα. Η έμφυτη διπλωματία σου όμως, καθώς και το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Κρόνο, εγγυώνται ότι οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες. 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 13 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία σε φέρνει αντιμέτωπο με τις ανασφάλειές σου αλλά και τις επιθυμίες σου. Έχεις μπροστά ένα ολόκληρο δεκαπενθήμερο, για να αναλύσεις κάποιες εξελίξεις που δεν σε ικανοποιούν, να συνειδητοποιήσεις τα τυχόν λάθη σου και να μελετήσεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις. Η συμμετοχή του Ουρανού στο καινούργιο φεγγάρι, ίσως σε παροτρύνει να κάνεις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, και σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να μην πάρεις επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά αν ήδη σε “ζώνουν” κάποιες αμφιβολίες. Αντίθετα, αν έχεις κατασταλάξει σε κάποια θέματα, μπορείς να προχωρήσεις χωρίς αναβολή, αφού και το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου, αποτελεί μια θετική επιρροή για τα οικονομικά σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, θετική προβλέπεται για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Οκτωβρίου, αφού παρά το γεγονός ότι σχηματίζει αντίθεση με τον απρόβλεπτο Ουρανό, μάλλον θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις σε σένα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, και κυρίως να είσαι πρόθυμος να “αρπάξεις” ευκαιρίες που θα προέλθουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο φιλικός σου κύκλος -τομέας στον οποίο διαμορφώνεται το καινούργιο φεγγάρι- είναι αυτός που μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες ή ακόμα και να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα αποτελέσει το άλλο σου μισό. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι επίσης πιθανός, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να εξελιχθεί σοβαρά στην πορεία. Εξάλλου, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με τον Ερμή την ίδια μέρα, εξασφαλίζει την σταθερότητα στα νέα σου εγχειρήματα.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, τα επαγγελματικά σου έρχονται στο προσκήνιο από τις 13 Οκτωβρίου, με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σου. Το καινούργιο φεγγάρι, πρόκειται να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου πορεία, να σου φέρει την άνοδο που περιμένεις ή και μια νέα επαγγελματική πρόταση, σε περίπτωση που είσαι άνεργος. Η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού ωστόσο, ίσως φέρει μια αμοιβή κατώτερη των προσδοκιών σου, ή προκαλέσει δυσαρμονία στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να μην αφήσεις τα όποια γεγονότα να σε επηρεάσουν, αφού οι προσπάθειες που θα καταβάλλεις αυτό το διάστημα, θα δικαιωθούν στο πέρασμα του χρόνου. Αν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα στο εξωτερικό, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, αφού και το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Ερμή, υπόσχεται τα καλύτερα.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού στις 13 Οκτωβρίου, αναμένεται ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς σου ανοίγει το δρόμο για να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου. Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ουρανός στέλνει τις “απειλητικές” ακτίνες του στο καινούργιο φεγγάρι, εσύ θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε σκόπελο και να φτάσεις στον προορισμό σου. Αν ανήκεις στους Υδροχόους που σκέφτονται να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στο εξωτερικό, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι ιδανικό για να μελετήσεις καλύτερα αυτή την πιθανότητα. Ακόμα όμως και αν ταξιδέψεις για άλλους λόγους, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις ερεθίσματα που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σταδιοδρομία σου. Τέλος, ένας γάμος ή η δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης είναι πιθανά αυτό το διάστημα.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 13 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που τονίζει την υλική αλλά και την συναισθηματική σου ανασφάλεια. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως προκύψουν αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές απώλειες και στα εισοδήματά σου. Κρίνεται λοιπόν απαραίτητο, να αποφύγεις τις σπατάλες και να προσπαθήσεις να εφαρμόσεις μια λογική διαχείριση που θα σε απαλλάξει από το άγχος. Η αρμονία στην προσωπική σου ζωή θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο για την διατήρηση της καλής ψυχολογίας σου, ενώ το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να σου προσφέρει σημαντική υποστήριξη μέσω του συντρόφου σου ή κάποιου φιλικού σου προσώπου. 

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα