<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21-27 Νοεμβρίου 2015

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21-27 Νοεμβρίου 2015 Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Ανήκετε στα τυχερά ζώδια, αν όχι στο πιο τυχερό από όλα, αφού ο δικός σας κυβερνήτης-πλανήτης, ο Δίας αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και την επέκταση σε όλους στους τομείς. Αυτό σας δίνει το «ατού» να έχετε επιτυχία με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, αφού είστε πολύπλευροι, πολυτάλαντοι έντιμοι και έξυπνοι. Η  τύχη πολύ σπάνια θα σας «γυρίσει την πλάτη της» εκτός αν είστε πραγματικά αδέξιοι και δεν μπορείτε να αναγνωρίζετε τις ευκαιρίες. Για σας ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Έχετε όλες τις δυνατότητες να αποκτήσετε χρήματα μόνο αν χρησιμοποιήσετε την τύχη  σας στο κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκινάτε πάντα με κέφι και αισιοδοξία, αλλά απογοητεύεστε από την πρώτη δυσκολία. Σαν μεταβλητό ζώδιο, συχνά εγκαταλείπετε την προσπάθεια στη μέση, για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εκείνο που ουσιαστικά χρειάζεστε είναι το πείσμα και η υπομονή που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε με σταθερά βήματα στην επιτυχία.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι σημαντικές σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν έντονα μέσα στο επταήμερο, καθώς με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης (21 & 24/11) θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό ίσως σας προκαλέσει ανησυχία στο χώρο της δουλειάς, ευτυχώς όμως δεν θα έχει αρνητικό αντίκτυπο αφού οι ανώτεροί σας εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με σας και αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας. Με τον Ήλιο στον Τοξότη από τις 22/11 τα ταξίδια ευνοούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και με την Πανσέληνο στις 26/11 θα καταφέρετε να αποδράσετε από τη ρουτίνα. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Οι δύσκολες όψεις της δικής σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (21/11) και τον Ουρανό (24/11) που κυριαρχούν, υποδεικνύει μια περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι, αλλά ταυτόχρονα να είστε φειδωλοί σε υποσχέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε νέους πειρασμούς. Μάλιστα με την Πανσέληνο στις 26 του μήνα και την κόντρα Κρόνου-Ποσειδώνα είναι πιθανό να υποστείτε μια οικονομική εξαπάτηση, ενώ στον αισθηματικό τομέα ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα είχατε υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Σας περιμένουν μέρες περιπλάνησης, τρεξίματος και συνεχών αλλαγών. Μην προτρέχετε, αφού η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με την δύσκολη γωνία Κρόνου-Ποσειδώνα και τον Ερμή δεν θα είναι ότι καλύτερο στη συνεννόηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αντιμετωπίστε τις πιθανές κόντρες σαν εποικοδομητικό στοιχείο και σαν απαραίτητο συστατικό της  επιτυχίας που σας περιμένει. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας και να διαχωρίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες από τα «καπρίτσια» σας. Με τις "περίεργες" όψεις του Ερμή στις 25-26 εντείνετε την προσοχή σας παντού. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τις δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης στις 21 και 24 του μήνα οι σκέψεις σας περιστρέφονται γύρω από την αγάπη, το γάμο, τη φιλία και γενικότερα τις σημαντικές οικογενειακές σχέσεις σας. Το πρόβλημα είναι ότι κάποια πράγματα φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά και αυτό συμβαίνει επειδή βλέπετε πάντα την καλή όψη. Το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρξουν καταστάσεις που σας μπερδεύουν. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί και γύρω στις 26 του μήνα με την Πανσέληνο και το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα φροντίστε να εφαρμόσετε το "μέτρο άριστο".  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η «κόντρα» του κυβερνήτη της εργασίας σας, του Πλούτωνα με την Αφροδίτη στις 21 του μήνα, προμηνύει δύσκολες στιγμές τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι το περιβάλλον της δουλειάς σας είναι αρκετά ευχάριστο, ίσως έχετε αναλάβει υπερβολικές ευθύνες και υποχρεώσεις που καταβάλλουν τον οργανισμό σας. Ίσως ακόμα υπάρχουν συνάδελφοί σας που εποφθαλμιούν τη θέση σας. Από τις 22 του μήνα με το πέρασμα του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη ηρεμείτε και μεγαλουργείτε.  Η Πανσέληνος στις 26/11 αναδεικνύει για ακόμα μια φορά τον καθοριστικό ρόλο των φίλων στη ζωή σας. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Οι θετικές θέσεις της Αφροδίτης και του Πλούτωνα ως προς το ζώδιό σας εξισορροπούν την κόντρα Κρόνου-Ποσειδώνα που θα μπορούσε να φέρει μία παροδική δυσαρμονία στον τομέα των σχέσεών σας. Οι πλανήτες, με πρώτο και καλύτερο τον δικό σας Ερμή θα σας βοηθήσουν να κάνετε «αναδιαρθρώσεις»» πάσης φύσεως και θα σας ωθήσουν να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά απέναντι στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Με την Πανσέληνο στις 26/11 οι συνεργασίες σας γίνονται αποδοτικές αρκεί να ακούσετε τις απόψεις των άλλων, που θα αποδειχθούν πολύτιμες για την εξέλιξή σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι σχέσεις σας χρειάζονται προσοχή την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς οι δυσμενείς γωνίες που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (21/11) και με τον Ουρανό (24/11), σηματοδοτούν ξαφνικές εντάσεις που μπορούν να καταλήξουν ακόμα και σε οριστική ρήξη. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22/11 σας βάζει σε ένα κλίμα φυγής και σας παροτρύνει να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που ταιριάζουν περισσότερο με την ιδιοσυγκρασία σας. Η Πανσέληνος στις 26/11 ευνοεί την απόκτηση γνώσεων και τα ταξίδια, το γεγονός ωστόσο ότι ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, συνιστά να αποφύγετε επαγγελματικές αλλαγές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό την εβδομάδα που ακολουθεί, θα αναδείξει επαγγελματικά προβλήματα τα οποία μπορούν να λυθούν μέσα από διεξοδικές συζητήσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22/11 σας βοηθά να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας  ώστε να μπορέσετε να αποπληρώσετε οφειλές με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 26 του μήνα. Το ολόγιομο φεγγάρι σε συνδυασμό με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να αποφασίσετε σοβαρά για το μέλλον μιας σχέσης που σας δημιουργεί ανασφάλειες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η εβδομάδα που ακολουθεί αποτελεί την αφετηρία μιας περιόδου κατά την οποία θα πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από τις 22/11 σας δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεστε ώστε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ή ανθρώπους που σας φθείρουν και να κυνηγήσετε τα “δικά” σας όνειρα. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στους Διδύμους στις 26/11, βοηθά το έργο σας, παράλληλα όμως συνιστά να επικεντρώσετε στα πιο σημαντικά και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει καλά και που μπορεί να αποτύχουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (21/11) και με τον Ουρανό (24/11) σηματοδοτούν ανατροπές τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον, οι οποίες μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με ψυχραιμία και κατανόηση. Ωστόσο, ακόμα και μέσα από τις μεγαλύτερες δυσκολίες μπορεί να αναδειχθούν αξιόλογες ευκαιρίες, που η διορατικότητά σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να εκμεταλλευτείτε. Η Πανσέληνος εξάλλου που σχηματίζεται στον τομέα της εργασίας σας με τη συμμετοχή του κυβερνήτη σας Κρόνου, ευνοεί τις ρεαλιστικές αλλαγές οι οποίες χάρη στην υποστήριξη του Άρη θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Ενδιαφέρουσα φαίνεται η εβδομάδα που ακολουθεί, αφού οι πλανήτες ενεργοποιούν σχεδόν όλους τους τομείς του ωροσκοπίου σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22/11, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί, γεγονός που μπορεί να σας βάλει και σε περιπέτειες, αφού η Πανσέληνος στις 26/11, θα σας φέρει νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σας βάλουν σε δίλημμα. Αν μάλιστα ανήκετε στους δεσμευμένους Υδροχόους, θα πρέπει να προσέχετε διπλά ώστε να μην αποκαλυφθείτε. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας, καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα στις 26/11, σας ωθεί σε παράλογες σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού-Πλούτωνα, μπορεί να πυροδοτήσει απρόσμενες απώλειες. Από την άλλη, η είσοδος του Ήλιου στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας και εγγυάται μια σημαντική διάκριση, αρκεί βέβαια να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 26 του μήνα, σας βοηθά να ολοκληρώσετε δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι όπως μια αγοραπωλησία ή να διευθετήσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα εισοδήματα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα