Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου-4 Δεκεμβρίου 2015
Στις 29/11 διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα: μια όψη που μπορεί να μας οδηγήσει σε αυταπάτες και παγίδες. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να “προσπερνάμε” μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που έτσι κι αλλιώς φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) ας προσέχουν περισσότερο αυτή την επιρροή. Στις 30/11 η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου μας προσγειώνει απότομα και μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με υπευθυνότητα . Την πρώτη Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ανέλπιστες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί επίσης τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που θα έχουν αμοιβαία μακροπρόθεσμα οφέλη. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτή την πλανητική γωνία. Τέλος, στις 4/12 το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, συνιστά να είμαστε περισσότερο συγκρατημένοι και να αποφύγουμε υπερβολές ή καταχρήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα. 

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος στο αρμονικό ζώδιο του Τοξότη, σάς παροτρύνουν να περάσετε με δυναμισμό στη δράση και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Είναι καιρός να συγκεντρώσετε όλη τη θετική ενέργειά σας και να την διοχετεύσετε εκεί που πραγματικά επιθυμείτε. Σε αυτό το διάστημα οι πλανήτες θα σας εφοδιάσουν με τη δύναμη και την τύχη που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η αισιοδοξία σας «επιστρέφει» και παραμένει σε θαυμάσια επίπεδα. Οι φιλοδοξίες σας είναι πολλές και με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την πρώτη Δεκεμβρίου γίνονται πραγματικότητα.   

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος συνεχίζουν την πορεία τους στον Τοξότη και ενεργοποιούν τον τομέα των οικονομικών σας, αν και γύρω στις 29-30/11 χρειάζεται σύνεση. Τα χρήματα θα σας έρχονται πιο εύκολα και ίσως είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να καλύψετε μερικά από τα χρέη σας. Ο Ερμής από τον ίδιο τομέα σας βοηθά να προγραμματίσετε οικονομικές συζητήσεις  και να κάνετε ταξίδια που θα φέρουν κέρδη, ειδικά γύρω στην πρώτη του Δεκέμβρη με την θαυμάσια όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό. Στις επενδύσεις επιστρατεύστε τη διαίσθησή σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η διέλευση του Ήλιου, του Ερμή και του Κρόνου από τον «πολικό» σας Τοξότη είναι πολύ ενθαρρυντική για μια καλύτερη αισθηματική και συζυγική ζωή. Ο πλανήτης της επικοινωνίας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα διορθώσει τα κακώς κείμενα, αν και λόγω της παρουσίας του Κρόνου στο ίδιο ζώδιό δεν θα λείψουν και κάποιες παροδικές εντάσεις στις 29 και 30 Νοεμβρίου. Η κατάκτηση ενός επαγγελματικού στόχου σας «βάζει στο trip» μιας ευκαιρίας που εμφανίζεται ως έκπληξη την πρώτη Δεκεμβρίου με το θεαματικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ευνοϊκό οιωνό για θαυμάσιες μέρες αποτελεί η ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή του Ήλιου και του Κρόνου στον Τοξότη. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, την ίδια ώρα που ο τραπεζικός σας λογαριασμός γνωρίζει πιένες. Η αισθηματική κάλυψη και η οικονομική ευμάρεια συνηγορούν σε αυτή την ανοιξιάτικη άνθηση, στις αρχές του Δεκέμβρη! Μοναδική παραφωνία, οι δύσκολες όψεις του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο (στις 29-30/11) , θα πρέπει να σας κάνουν πιο προσεκτικούς στις αισθηματικές σχέσεις σας και στις οικονομικές ατασθαλίες. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την πρώτη Δεκεμβρίου φέρνει έναν επαγγελματικό θρίαμβο.   

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι θαυμάσιες θέσεις των πλανητών μέσα από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη επηρεάζουν ευνοϊκά τα ζητήματα εκείνα που σχετίζονται με θέματα αισθηματικά αλλά και με επαγγελματικές υποθέσεις. Η αίσθηση της «ασφάλειας» επιστρέφει στην καθημερινότητα καθώς τα οικονομικά σας «ανέρχονται». Διαθέστε ικανό χρόνο για να σχεδιάσετε  τις επόμενες κινήσεις και εργασθείτε συστηματικά πάνω στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γύρω στις 29-30/11 με τις δυσαρμονικές γωνίες του δικού σας Ήλιου με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο φροντίστε να μη «σκοντάψετε» στην άρνηση κάποιων που εσείς οι ίδιοι προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9 
Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος συνεχίζουν να περνούν από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και στρέφουν το ενδιαφέρον σας στην βελτίωση του προσωπικού χώρου σας. Για τις επόμενες μέρες, μπορείτε να προγραμματίσετε μια ανακαίνιση ή ακόμα και μια μετακόμιση. Αν υπάρχουν οικογενειακές διαφορές καλό θα είναι να τις συζητήσετε διεξοδικά ώστε να βρείτε λύσεις, αποφεύγοντας σοβαρές συζητήσεις στις 29 και 30 Νοεμβρίου. Θέματα που σχετίζονται με τα οικογενειακά θα αρχίσουν να εξελίσσονται από τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου, αρκεί να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Αφροδίτη και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιό σας, σάς δημιουργούν μια αυξημένη αισιοδοξία που σας βάζει στον πειρασμό να κάνετε επαγγελματικές αλλαγές που τελικά δεν θα σας βγουν σε καλό. Αποφύγετε λοιπόν τις βεβιασμένες ενέργειες καθώς και τυχόν υπογραφές που θα σας δεσμεύσουν χωρίς να το καταλάβετε. Αντίθετα, την 1/12, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σας φέρει μια αξιόλογη ευκαιρία όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μην αγνοήσετε έναν κρυφό θαυμαστή που θα εκδηλώσει τα αισθήματά του στο πρόσωπό σας . 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Οι όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο στις 29-30/11, κρύβουν αρκετές παγίδες τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στα οικονομικά σας. Γι’ αυτό, όσο μεγάλη ανασφάλεια κι αν νιώθετε, αποφύγετε να εξιδανικεύσετε άτομα που δεν σας ταιριάζουν, καθώς επίσης και σπατάλες που πιστεύετε ότι θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στην εργασία σας, όπου αναμένεται μια σημαντική διάκριση αλλά και βελτίωση των αποδοχών σας γύρω στην 1/12 με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού. Αν ανήκετε στους άνεργους Σκορπιούς, θα βρείτε τη θέση που σας ταιριάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Με τρεις πλανήτες στο ζώδιό σας, η εβδομάδα που ακολουθεί προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα παρόλο που κρύβει και κάποιους κινδύνους. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα που αν μη τι άλλο σας αποσπούν χρόνο από τα επαγγελματικά σας που αυτή την περίοδο βρίσκονται στο "φόρτε" τους. Ο Δεκέμβριος ωστόσο, μπαίνει με το δεξί για σας και σας επιτρέπει όχι μόνο να προωθήσετε την καριέρα σας αλλά και να απολαύσετε τον έρωτα. Αν είστε ελεύθεροι, η αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης ή ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, είναι στο πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου, να στρέφει το ενδιαφέρον σας σε μια σχέση που σας ενθουσιάζει και σας προβληματίζει ταυτόχρονα. Η ανασφάλειά σας επεκτείνεται και στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στα οικονομικά σας, γεγονός που σας δημιουργεί αμηχανία. Ωστόσο, το θεαματικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται την 1/12, θα αποδειχθεί ο από μηχανής θεός που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να αντιληφθείτε τα “σημάδια” και να ενεργήσετε ανάλογα. Σύντομα η ζωή σας θα πάρει μια νέα κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 29/11, συνιστά να προσέχετε περισσότερο το φιλικό περιβάλλον σας, καθώς υπάρχουν άτομα που μπορεί είτε να φθονούν την επιτυχία σας είτε να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Καλό θα είναι μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να προσέχετε τα χρήματά σας και να αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο ή επένδυση. Την πρωτομηνιά το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με τον Ερμή, φέρνει νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν ευεργετικές ενώ δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να έχει και ερωτικές προεκτάσεις. Τα ταξίδια ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στις 29/11, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει περιπλοκές στην καριέρα σας. Παρόλο που επιδιώκετε την σταθερότητα, ίσως οι κινήσεις σας έχουν αντίθετα αποτελέσματα, γι’ αυτό καλό είναι να μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις. Ωστόσο, την 1/12, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σας φέρνει ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος, χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται και για μια επαγγελματική πρόταση με καλές αποδοχές. Στον αισθηματικό τομέα, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, ειδικά αν ο σύντροφός σας αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι αδέσμευτοι προσέχετε μην παρασυρθείτε σε μια σχέση που βασίζεται στο ψέμα.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK