<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5-11 Δεκεμβρίου 2015

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5-11 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ.
Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού από τις 5 μέχρι τις 30/12 αυξάνει το πάθος στις σχέσεις και υποστηρίζει ερωτικές επιστροφές. Ο Άρης από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα (6/12) και αντίθεση με τον Ουρανό (11/12), όψεις που θα πυροδοτήσουν αναταραχές και βία σε παγκόσμια κλίμακα. Σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 7/1, 6/4, 8/7 και 10/10 θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα. Στις 10/12 ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 2/1, για να μας κάνει πιο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Τέλος, στις 11/12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και εγγυάται θετικές προοπτικές στα νέα ξεκινήματα αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις. Το καινούργιο φεγγάρι του Δεκέμβρη ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 11 του μήνα  μπαίνοντας στον Σκορπιό (από τις 5 Δεκεμβρίου)  προσφέρει μια καλή ευκαιρία για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω από τις 10/12 ο πιο σύντομος δρόμος είναι να προγραμματίσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, αφού πρώτα κάνετε μια σχολαστική έρευνα. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Είναι προτιμότερο να απομονωθείτε σε ένα ήσυχο μέρος με ένα γνώστη των οικονομικών και να καταστρώσετε τα επόμενα σχέδιά σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 11/12 οργανώνετε ταξίδια και  επιμορφωτικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η προσωπική ζωή σας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η Αφροδίτη πραγματοποιεί από τις 5 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου την ετήσια διέλευσή της από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας: νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά και η ανάγκη ξεκαθαρίσματος με τα σημαντικά πρόσωπα που πλαισιώνουν τον εργασιακό χώρο σας. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω από τις 10/12 η βελτίωση της επικοινωνίας που θα επιτρέψει καλύτερη συνεννόηση πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας. Επίσης, με τη Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα η ερωτική ζωή παρουσιάζει πραγματικό ενδιαφέρον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Καθώς η Αφροδίτη ξεκινά στις 5 του μήνα τη διέλευσή της στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας, εσείς γίνεστε φουριόζοι και βιαστικοί, έτοιμοι να κατακτήσετε τον στίβο των επαγγελματικών! Μη ξεχνάτε να δείχνετε το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας και ανακαλύψτε τρόπους ώστε να αναθερμάνετε την ερωτική ζωή σας. Στην προσπάθειά σας να πλησιάσετε το ταίρι σας θα βοηθήσει και η νέα θέση του δικού σας Ερμή στον Αιγόκερω από τις 10 Δεκεμβρίου. Εξάλλου και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11/12 επηρεάζει θετικά όλο το φάσμα των σχέσεών σας.   

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τον Άρη στο Ζυγό οι οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενίοτε μέσα από εντάσεις και διαπληκτισμούς. Τα παιχνίδια πολέμου μέσα στο σπίτι καλά κρατούν και θα πρέπει να είστε σε θέση άμυνας. Τα σχέδια και τα όνειρά σας ωστόσο φαίνεται πως μπορούν να πραγματοποιηθούν από αυτή την εβδομάδα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού από τις 5/12 θα σας ανοίξει νέους δρόμους. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω από τις 10/12 καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο σύντροφός σας, που θα σας φέρει σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η κοινωνική ζωή και ο φιλικός κύκλος παρουσιάζουν μεγάλη κινητικότητα, η διάθεσή σας όμως δεν είναι πάντοτε η καλύτερη. Κολακεύεστε από τις πολλές προσκλήσεις που λαμβάνετε, ωστόσο οι περισσότεροι από εσάς έχετε ανάγκη από απομόνωση και ψυχική …αποτοξίνωση! Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 5/12 γίνεστε εσωστρεφείς και λιγομίλητοι, σκέπτεστε περισσότερο και εκφράζεστε λιγότερο, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά σας.  Ευτυχώς, με την είσοδο του Ερμή στον τομέα της καθημερινότητας από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά επιστρέφετε στην εξωστρέφεια. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11/12 το ερωτικό πάθος περισσεύει!

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και αυτό το επταήμερο, καθώς ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον αντίστοιχο τομέα του ωροσκοπίου σας. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 5/12 και μέσα από ποικίλα γεγονότα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω από τις 10/12 μπορείτε να διεκδικήσετε και να πετύχετε μια αύξηση αποδοχών, όπως και να κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Η Νέα Σελήνη στις 11/12 σας ωθεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό και τους οικείους σας και να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις.   

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Αφροδίτη περνά στο Σκορπιό στις 5 του μήνα και φέρνει ευημερία στα οικονομικά σας μέχρι τις 30/12. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται οι σχέσεις σας καθώς οι δυσμενείς γωνίες του Άρη -από το ζώδιό σας- με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 6 και 11/12, μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Η διέλευση του Ερμή από τον Αιγόκερω (από 10/12 - 2/1/16) βελτιώνει τις σχέσεις με τους οικείους σας ενώ η Νέα Σελήνη στις 11/12 είναι ιδανική για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή το επόμενο επαγγελματικό σχέδιό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η αισθηματική ζωή και η επικοινωνία με το σύντροφό σας αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, αφού η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 5 μέχρι τις 30/12 και ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω από τις 10/12 έως τις 2/1, σας παροτρύνουν να βάλετε ακόμα πιο γερές βάσεις στις σχέσεις σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς αναμένεται μια αξιόλογη και σοβαρή γνωριμία στην οποία δύσκολα θα αντισταθείτε. Θετικές εξελίξεις διαφαίνονται και στα οικονομικά σας, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 του μήνα, σας προικίζει με το "άγγιγμα του Μίδα".

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ένας έρωτας από το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα σας από τις 5 μέχρι τις 30/12, χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από το Σκορπιό. Το αν αξίζει όμως μια δεύτερη ευκαιρία, είναι υπό αμφισβήτηση. Επικεντρώστε λοιπόν το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας, καθώς από τις 10/12 μέχρι και τις 2/1, θα έχετε λαμπρές ιδέες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα μέσα από ταξίδια. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11 του μήνα σηματοδοτεί ένα νέο επαγγελματικό ή αισθηματικό ξεκίνημα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Αυξημένη κοινωνικότητα φέρνει η διέλευση της Αφροδίτης από το Σκορπιό που θα διαρκέσει από τις 5 μέχρι τις 30/12. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να βελτιώσετε τις φιλικές σχέσεις σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Άλλωστε η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 10/12 μέχρι τις 2/1 σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς. Το γεγονός ωστόσο ότι η Νέα Σελήνη στις 11 διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ίσως σας ωθήσει στην αναζήτηση πιο πνευματικών επαφών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 5 του μήνα, φέρνει συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες μέχρι και τις 30/12. Το διάστημα αυτό μπορείτε να μεγαλουργήσετε, αφού πέρα από τις προσπάθειές σας και την υποστήριξη της οικογένειάς σας, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Δεκεμβρίου φέρνει και σημαντικούς συμμάχους στο δρόμο σας. Οι προσπάθειες που καταβάλλετε ωστόσο, θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες και να μην ξεπερνούν τις αντοχές σας, ώστε να μην καταπονηθεί η υγεία σας. Από τις 10/12 μέχρι τις 2/1 θα γεννηθεί ένας μυστικός έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 5 μέχρι τις 30/12, για να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε επιχειρηματικά σχέδια, να προγραμματίσετε εξωτικά ταξίδια ή να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Επιπλέον, ο Ερμής από τις 10/12 μέχρι τις 2/1 φέρνει στο δρόμο σας έμπειρα άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην κατάκτηση των στόχων σας. Εξάλλου και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας στις 11/12, δείχνει σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανέργων, μια νέα ιδέα θα αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα