<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 16-22 Ιανουαρίου 2016

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 16-22 Ιανουαρίου 2016
Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Ο Ουρανός, ο πλανήτης που στην παραδοσιακή αστρολογία κυβερνά το ζώδιό σας, είναι ο «μαιτρ» των απότομων και των ξαφνικών αλλαγών. Το γεγονός αυτό σας καθιστά επιρρεπείς σε απροσδόκητες διαφοροποιήσεις στα επαγγελματικά και την καριέρα σας, με άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά ζητήματα. Μπορεί τη μια μέρα να ζείτε μέσα στην οικονομική άνεση και την επόμενη να ψάχνετε για δανεικά. Δεν πρόκειται –μόνο- για τα τερτίπια των άστρων που παίζουν με τα νεύρα σας, αλλά για την βαθύτερη σχέση που έχετε με το χρήμα. Το τελευταίο δεν αποτελεί πάθος για σας, αφού δίνετε προτεραιότητες σε άλλα πράγματα, που θεωρείτε πιο σημαντικά, όπως είναι η έννοια του ανθρωπισμού ή το ενδιαφέρον σας για την οικολογία. Ωστόσο έχετε όλες τις δυνατότητες να κερδίσετε μεγάλα ποσά. Το ζώδιό σας είναι στενά συνυφασμένο με τις δραστηριότητες εκείνες που περιέχουν το στοιχείο της επικινδυνότητας. Μη διστάσετε λοιπόν να ρισκάρετε!


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το τρίγωνο του δικού σας Άρη με τον Ποσειδώνα στις 18/1 σας καθιστά περισσότερο τρυφερούς, ενώ θα βγάλει στην επιφάνεια ερωτικές παραμέτρους που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Η έντονη κοινωνική ζωή που θα φέρει η διέλευση του Ήλιου από τον Υδροχόο, από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου σας βρίσκει απροετοίμαστους. Αυτό που θέλετε κατά βάθος είναι η μοναξιά που σας επιτρέπει να χαλαρώνετε από το φορτωμένο πρόγραμμά σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας. Θα καταβάλλετε τις προσπάθειες που απαιτούνται για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Ο Ήλιος πραγματοποιεί το πέρασμά του από τον Υδροχόο και το δέκατο ηλιακό σας οίκο, από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, θέτοντας σε προτεραιότητα ζητήματα καριέρας που απαιτούν δραστικές λύσεις. Η τύχη στον έρωτα είναι με το μέρος σας. Όσο για το χρήμα, δεν θα σας λείψει, αρκεί να βελτιώσετε τη σχέση που έχετε με αυτό. Καλωσορίστε μια αύξηση από εκείνους που έχουν εκτιμήσει το έργο σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε μια και καλή από ανθρώπους ή καταστάσεις που λειτουργούν ανασταλτικά στην πορεία σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Καθώς ο Ήλιος περνά στο αρμονικό ζώδιο του Υδροχόου στις 20 Ιανουαρίου,- όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου- εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε καίριες λύσεις σε οικονομικά, αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα που εδώ και καιρό βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις ή ασχολίες που αφορούν σε ταξίδια, σπουδές και επαγγελματική κατάρτιση. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας άτομα και ιδιαίτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επίσης, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με νέους, ξεχωριστούς ανθρώπους. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο ζωοδότης Ήλιος περνά στις 20 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, που για εσάς αντιπροσωπεύει την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου που θα παραμείνει σε αυτή τη ζωδιακή θέση, τα οικονομικά προβλήματα χρειάζονται ριζική αναδιοργάνωση για να ξεπεραστούν. Τώρα είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος για να βάλετε τάξη αλλά και φρένο σε άτομα που προβάλλουν υπερβολικές απαιτήσεις από σας. Έχετε ανοίξει έναν καινούργιο κύκλο στην επαγγελματική πορεία σας και θα πρέπει να τον υποστηρίξετε με όλες τις δυνάμεις. Η ερωτική ζωή σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Παρόλο που μπορεί να έχετε πολλά να πείτε, καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας- τα λόγια σας θα είναι πιο αποτελεσματικά. Η νέα «βολική» θέση του Ήλιου στο εκ διαμέτρου αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, βελτιώνοντας σταδιακά τις συνθήκες που επικρατούν. Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη, θα χτυπήσετε «κόκκινο» στις επιδόσεις σας στον έρωτα, αφού θα φροντίζει για τη διατήρηση της φήμης του τρυφερού εραστή. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και τη «γωνία» εκείνη του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία σας. Από τη θέση αυτή από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα δώσει νέα ώθηση στις επαγγελματικές υποθέσεις σας ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν κάποιες καταστάσεις στα οικονομικά. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Τοξότη, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.  Αν υπάρχουν προβλήματα που διαιωνίζονται θα πρέπει να συζητηθούν, ώστε να βρεθούν λύσεις. Την περίοδο αυτή είναι σκόπιμο να συγκρατήσετε την καταναλωτική μανία σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η έμπνευση και η φαντασία σας μπορούν να σας αποφέρουν αρκετά έσοδα την εβδομάδα που ακολουθεί, ειδικά αν κινηθείτε με μυστικότητα και δεν αποκαλύψετε τα σχέδιά σας σε άτομα που θα προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από τις 20/1 και για έναν ολόκληρο μήνα, εγκαινιάζει μια περίοδο ερωτική και δημιουργική όπου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας αλλά και να αξιοποιήσετε τα κρυφά ταλέντα σας. Οι αδέσμευτοι αναμένεται να κάνετε μια νέα, αξιόλογη και ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία με θαυμάσιες προοπτικές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα στις 18 του μήνα, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική ζωή και φέρνει νέες ρομαντικές γνωριμίες σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από τις 20/1 και για ένα μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι σας, καθώς σας εξασφαλίζει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να το καλλωπίσετε ή και να αναζητήσετε μια νέα στέγη. Στην εργασία αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις από τις 20 μέχρι τις 22/1 και αναβάλλετε υπογραφές ή συμφωνίες αφού ο Ερμής παραμένει ακόμα ανάδρομος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οι επαφές με φίλους ή αγαπημένα μέλη της οικογένειάς σας θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε τα επαγγελματικά προβλήματά σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Από τις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, ξεκινά μια δραστήρια περίοδος όπου σας περιμένει πολύ τρέξιμο, συζητήσεις ή και σύντομες μετακινήσεις που είτε γίνουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για προσωπικούς, θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές. Ωστόσο, από τις 20 έως τις 22/1 θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, καθώς αναμένονται απρόσμενα έξοδα, που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Μια γλυκιά νοσταλγία θα σας παροτρύνει να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι το Σαββατοκύριακο προκειμένου να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό. Από τις 20/1 και για ένα μήνα ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Υδροχόο, από όπου θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα έσοδά σας ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης για τυχόν δύσκολες στιγμές. Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, διαμορφώνει δύσκολες όψεις στις 20 και 22 του μήνα, γεγονός που θα επαναφέρει οικογενειακά προβλήματα τα οποία θα λυθούν με καλή διάθεση και αμοιβαίες υποχωρήσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Οικονομικές εξαπατήσεις αναμένονται το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό αποφύγετε δοσοληψίες ακόμα και με πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από τις 20/1 εγκαινιάζει την εποχή των γενεθλίων σας και σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε νέους στόχους για το μέλλον ενώ παράλληλα σας τροφοδοτεί με την απαραίτητη ενέργεια για να πετύχετε σε 
ό, τι έχετε στο μυαλό σας. Προσοχή χρειάζονται οι όψεις που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής στις 20 και 22 του μήνα, καθώς μπορεί να σας φέρουν χρήσιμες πληροφορίες αλλά και παρασκηνιακές ενέργειες από άτομα που σας φθονούν.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Επαγγελματικές εκκρεμότητες ίσως χαλάσουν το Σαββατοκύριακο σας χωρίς λόγο, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να τις αφήσετε στην άκρη και να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας ή με φιλικές συντροφιές που θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από τις 20/1 και για ένα μήνα, σας επιτρέπει να αναδιοργανωθείτε, να σκεφτείτε τις μελλοντικές κινήσεις σας αλλά και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Από τις 20 μέχρι τις 22/1 θα πρέπει να ξεχάσετε σπατάλες και να είστε φειδωλοί στα έξοδά σας, αν και δύσκολα θα αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα