<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 2-8 Ιανουαρίου 2016

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 2-8 Ιανουαρίου 2016
 ΤΑ "ΤΕΡΤΙΠΙΑ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ. 
Στις 2 Ιανουαρίου ο Ερμής περνά στον Υδροχόο από όπου θα ξεκινήσει και την ανάδρομη πορεία του στις 5 του μήνα. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στον Αιγόκερω από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, ενώ στις 25/1 θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Την ημέρα της «στάσης» του -5/1- σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη ενώ η Αφροδίτη διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψεις που συνιστούν να προσέχουμε περισσότερο, ώστε να μην υποστούμε συναισθηματικές ή υλικές απώλειες. Το πισωγύρισμα του Ερμή στα συγκεκριμένα ζώδια μας «προσγειώνει ανώμαλα» μετά από την ευχάριστη γιορτινή περίοδο, στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα καθημερινά καθήκοντά μας. Στις 3/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού - το οποίο παραδοσιακά κυβερνά - όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6/3. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο δυναμικοί και διεκδικητικοί και θα επιδιώξουμε τη βελτίωση των οικονομικών μας. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ευνοούνται περισσότερο την εβδομάδα που ακολουθεί.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η τροχιά του Ερμή στο αρμονικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 2 Ιανουαρίου  αποτελεί ένα θαυμάσιο οιωνό για την πορεία των επαγγελματικών υποθέσεων ακόμα και όταν αυτές χρειαστούν να περάσουν μέσα από κάποιες αναθεωρήσεις με την ανάδρομη είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 8/1. Εκμεταλλευτείτε επίσης τη διέλευση του δικού σας Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού (θα παραμείνει εκεί από τις 3/1 μέχρι τις 6/3) για να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας: αν ανήκετε στη «λέσχη»  των αδέσμευτων Κριών μην αρνείστε προσκλήσεις για εξόδους που κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Ο Ερμής καθώς περνά στις 2/1 στον τομέα της καριέρας φροντίζει για τα επαγγελματικά σας, αν και εσείς από τις 5/1 με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή ξοδεύεστε περισσότερο από όσο πρέπει σε διασκεδάσεις και σε ταξίδια. Το «σλόγκαν» σας αυτή τη περίοδο θα πρέπει να είναι το «μέτρο άριστο»! Φροντίστε περισσότερο την ψυχική υγεία σας, να ξεκουράζεστε πιο συχνά και αποφύγετε υπερβολές σε ποτό και φαγητό. Ο Άρης που περνά στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6/3 θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με τις πολύτιμες σχέσεις σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο Ερμής με το πέρασμά του από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 2/1  έρχεται να βελτιώσει την επικοινωνία με τους γύρω σας, ωστόσο με την ανάδρομη κίνησή του από τις 5/1 θα χρειαστεί να προβείτε και σε κάποιες αναθεωρήσεις σε αισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις . Παράλληλα η Αφροδίτη απέναντι από τον αστερισμό σας, βοηθά όλο το φάσμα των σχέσεών σας, ενώ συγχρόνως βελτιώνει την ψυχολογική κατάστασή σας. Παρά τους εκνευρισμούς που προκαλεί ο Άρης στην εργασία σας από τις 3/1, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για τις προσδοκίες σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τον Ερμή να περνά στον Υδροχόο στις 2/1 και στη συνέχεια ανάδρομος στον Αιγόκερω από τις 8/1 μέχρι τις 14/2 φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο, μην αναλαμβάνετε υποθέσεις που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε και μην απαντάτε σε προκλητικές συμπεριφορές από οπουδήποτε και αν προέρχονται. Μια ξαφνική εξέλιξη που αφορά στο σπίτι ή σε πρόσωπα της οικογένειας θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.  Με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6/3 στα επαγγελματικά θα έχετε την υποστήριξη του φιλικού και του κοινωνικού περιβάλλοντος ενώ και τα αισθηματικά προσφέρουν ικανοποιήσεις.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι πλανήτες συνεργάζονται για να ανεβάσουν τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας στα ύψη. Ο Ερμής στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 2 Ιανουαρίου  ευνοεί τις σχέσεις σας και με την αναδρομή του από τις 5/1 φέρνει κοντά σας έρωτες από το παρελθόν. Είστε από τους ευνοημένους της Αφροδίτης, αφού βρίσκεστε σε καλή αισθηματική φάση και οι αδέσμευτοι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι από τις εξελίξεις. Ο Άρης που περνά στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6/3 χρωματίζει με «χακί» αποχρώσεις τις σχέσεις σας με πρόσωπα της οικογένειας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο δικός σας Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, περνώντας στον Υδροχόο  αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για την εξέλιξη της καριέρας σας, αν αποφασίσετε να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας -με την ανάδρομη πορεία του από τις 5/1. Με τον Άρη στον αρμονικό Σκορπιό από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου οι δημόσιες σχέσεις που κάνετε είναι έξυπνες και αποτελεσματικές, ενώ οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές από τους συνεργάτες σας. Αν έχετε προγραμματίσει επαγγελματικές διαπραγματεύσεις γι’ αυτό το διάστημα, έχετε κάνει «διάνα», αν και λόγω του ανάδρομου Ερμή απαγορεύονται οι παρορμητικές κινήσεις.  

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο στις 2/1, επιστρέφει όμως στον Αιγόκερω στις 8, καθώς πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία από τις 5 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι τη στιγμή που αρχίζετε να ασχολείστε με τις σχέσεις σας και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες, επανέρχονται προβλήματα στο σπίτι που απορροφούν όλο το χρόνο σας. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης των σχέσεών σας ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 3/1 μέχρι τις 6/3, εξασφαλίζει την αμέριστη συμπαράσταση του συντρόφου σας. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να προωθήσετε τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από τις 2/1 σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας, έστω και για λίγο, αφού με την ανάδρομη πορεία του από τις 5 μέχρι τις 25/1 και την επιστροφή του στον Αιγόκερω από τις 8/1 μέχρι τις 14/2, θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα βρεθείτε με φίλους και θα κάνετε γνωριμίες που θα έχουν καθοριστική σημασία για το μέλλον σας. Η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σας από τις 3/1 μέχρι τις 6/3 σας καθιστά ακόμα πιο δυναμικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από τις 2/1 αποτελεί μια καλή ευκαιρία να συζητήσετε τις επαγγελματικές προοπτικές σας. Ακόμα και αν δεν πετύχετε κάτι άμεσα, το θέμα σας θα επανεξεταστεί με την ανάδρομη πορεία του από τις 5 μέχρι τις 25/1, ενώ η επιστροφή του στον Αιγόκερω από τις 8/1 μέχρι τις 14/2, θα σας βοηθήσει να εισπράξετε χρήματα που δικαιούστε. Με τη διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό από τις 3/1 μέχρι τις 6/3 είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση ή να αναζωπυρώσετε μια σχέση από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Τα οικονομικά σας επανέρχονται στο προσκήνιο από τις 2 του μήνα με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο. Με την ανάδρομη πορεία του από τις 5 μέχρι τις 25/1, θα μπορέσετε να αναλύσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας, ώστε να ανταποκριθείτε πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Επιπλέον, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 8/1 μέχρι τις 14/2, θα βελτιώσει τις συνθήκες της εργασίας σας χωρίς να αποκλείεται να σας «ανοίξει» νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Από τις 3/1 μέχρι τις 6/3 ο Άρης βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Ο Ερμής κάνει μια σύντομη επίσκεψη στο ζώδιό σας από τις 2 μέχρι τις 8/1 και στη συνέχεια επιστρέφει στον Αιγόκερω καθώς από τις 5 έως τις 25/1 πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του. Έτσι, παρά το γεγονός ότι είστε έτοιμοι να περάσετε στη δράση και να κάνετε δυναμικά ξεκινήματα, ξαφνικά αρχίζετε να αμφιβάλλετε και νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να μελετήσετε τα σχέδιά σας. Αυτό τελικά θα σας βγει σε καλό, αφού ο Άρης από τις 3/1 μέχρι τις 6/3, συνιστά να κινηθείτε με σύνεση, γεγονός που σύντομα θα σας ανταμείψει οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Στις 2/1 ο Ερμής περνά στον Υδροχόο και μετά από την ένταση των γιορτινών ημερών, νιώθετε την ανάγκη να «αποσυρθείτε» για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί η ανάδρομη πορεία του από τις 5 μέχρι τις 25/1 και η επιστροφή του στον Αιγόκερω από  8/1-14/2, φέρνει καινούργιες κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να παρευρεθείτε. Η νέα θέση του Άρη στον Σκορπιό από τις 3/1 μέχρι τις 6/3, είναι εξαιρετικά θετική για σας, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε αλλά και να αυξήσετε έσοδα και εισοδήματα. 

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα