Προβλέψεις για την εβδομάδα από 23-29 Ιανουαρίου 2016
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ.
Στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17/2. Το διάστημα αυτό όλοι θα αντιμετωπίσουμε πιο σοβαρά τις σχέσεις μας και θα επιδιώξουμε τη σταθεροποίησή τους. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς). Στις 24/1 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Κρόνο. Το φαινόμενο θα μας κάνει πιο εξωστρεφείς αφού μας καλεί να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας και να διασκεδάσουμε. Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) αυτή η Πανσέληνος θα σημάνει την ανταμοιβή των προσπαθειών τους, ενώ τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να δουν χειροπιαστά αποτελέσματα. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25/1 βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 23/1 στον Αιγόκερω και στον τομέα που «φιλοξενεί» την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Μέχρι τις 17/2 και κάτω από περίεργες διαδικασίες πολλοί θα πάρετε μια προαγωγή ή θα έχετε ευκαιρίες για την κατάκτηση μιας καλύτερης θέσης με αποτέλεσμα να νιώσετε πιο ασφαλείς στον χώρο της εργασίας σας: πολλοί θα πραγματοποιήσετε επαγγελματικά ταξίδια με μεγάλη επιτυχία. Η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στις 24/1 θα σας βρει πανέτοιμους να ασπαστείτε έναν τρόπο ζωής με λιγότερο άγχος και ακόμη περισσότερες αισθηματικές απολαύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Με την δική σας Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 23/1 μέχρι τις 17/2 η αισθηματική σας ζωή θα έχει άμεση προτεραιότητα, καθώς νέες γνωριμίες αλλά και επιστροφές παλιών αγαπημένων προσώπων, θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 24 του μήνα στο Λέοντα  σας παροτρύνει να εξετάσετε τις ευθύνες σας όχι μόνο στην δουλειά σας αλλά και στο σπίτι σας και να βρείτε τις ισορροπίες σ’ αυτούς τους δυο τομείς. Εάν νιώθετε ότι βρίσκεστε κάτω από πίεση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να τονώσετε την ψυχολογία σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6 
Η Αφροδίτη περνά στις 23/1 στον τομέα που σχετίζεται με τα οικονομικά , την ασφάλεια, αλλά και τη σεξουαλικότητά σας. Μέχρι τις 17/2 «πριμοδοτεί» έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ένα νέο δημιουργικό σχέδιο ή την άφιξη του πελαργού. Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 24/1, κάποιοι από σας θα ολοκληρώσετε ένα μακροχρόνιο κύκλο σπουδών που θα σας προσφέρει ένα επιπρόσθετο εφόδιο, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να μετακομίσετε σε μια άλλη περιοχή όπου θα ξεκινήσετε μια νέα καριέρα. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7 
Η Αφροδίτη περνά στις 23 του μήνα στον τομέα των σχέσεών σας: θα μεγεθύνει τα προβλήματα που υπάρχουν και θα σας αναγκάσει να κάνετε εκκαθαρίσεις σε καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 24 του μήνα ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας και είτε το θέλετε είτε όχι, θα αναγκαστείτε να πληρώσετε οφειλές που έχετε καθυστερήσει. Παράλληλα, όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, καλό θα είναι να κινητοποιηθείτε αυτή την εβδομάδα ή ακόμα και να ζητήσετε την βοήθεια φίλων και γνωστών που έχουν τις κατάλληλες γνωριμίες. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23 
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 23/1 μέχρι τις 17/2 μέσα από επαγγελματικές «διαδρομές» αλλά και από συναρπαστικές ιδέες που διεγείρουν τις κοιλάδες του εγκεφάλου σας, φτάνετε σε ένα οργασμό δημιουργικότητας. Είστε πρωταγωνιστές στην περιπέτεια της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Καιρός να απαλλαγείτε από ανθυγιεινές συνήθειες και ανθρώπους. Ότι φεύγει τώρα από τη ζωή σας, δεν θα βοηθούσε στην ανέλιξή σας. Το μήνυμα του γεμάτου φεγγαριού είναι: «αλλάξτε»! Τι; Ό, τι σας κουράζει ή δεν σας προσφέρει εξέλιξη. Πρόκειται για ένα αστρικό «κοκτέιλ» που σας ανεβάζει στα άστρα και σας ζαλίζει!

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9 
Η δίψα για αισθηματική ολοκλήρωση εντείνεται, καθώς η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 23/1 μέχρι τις 17/2 σας ωθεί σε αναζητήσεις για την απόκτηση καλύτερης ερωτικής ζωής. Η Πανσέληνος στις 24 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στη «σκιά» του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Τις ημέρες κοντά στο φαινόμενο είναι σκόπιμο να διαφυλάξετε την σωματική και ψυχική υγεία σας και να αποφύγετε οτιδήποτε περιέχει ρίσκο. Το γεμάτο φεγγάρι θα αποδειχθεί βοηθητικό για τη διαίσθησή σας αλλά και τα οικονομικά σας, που ανθίζουν και σας προσφέρουν ασφάλεια και ικανοποιήσεις. Προσοχή θα χρειαστεί αν διατηρείτε κρυφές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω από τις 23/1 μέχρι τις 17/2, γεγονός που θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, χωρίς να αποκλείεται να προβείτε και σε σημαντικές αγοραπωλησίες μετά τις 25/1, όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία. Όσοι από εσάς ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια, αυτή η περίοδος είναι ιδανική. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24/1 σηματοδοτεί διασκεδάσεις, νέες φιλίες, αυξημένα κέρδη από τη δουλειά σας αλλά και έναν νέο έρωτα για τους αδέσμευτους, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω από τις 23/1 μέχρι τις 17/2 τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα, σας βοηθά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αλλά και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Επιπλέον, υπόσχεται νέες σοβαρές γνωριμίες σε όσους από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σας, καθώς η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 24 του μήνα φέρνει αναγνώριση, φήμη και φυσικά επιβράβευση μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Μετά τις 25 Ιανουαρίου και καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, ευνοούνται οι σημαντικές συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Επιτέλους τα οικονομικά σας αρχίζουν να στρώνουν, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 23 του μήνα. Μέχρι και τις 17/2, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τυχόν «ζημιές» ή ακόμα και να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Μετά τις 25/1 και καθώς ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα αποκτήσετε καλύτερο έλεγχο των εξόδων σας. Εξαιρετικά ευνοϊκή είναι και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24/1, η οποία προμηνύει αξιόλογες επαγγελματικές ευκαιρίες -ακόμα και από το εξωτερικό-  καθώς και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Με την πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 23/1 μέχρι τις 17/2 νιώθετε ιδιαίτερα δυναμικοί, καθώς διαπιστώνετε πόσο εύκολα εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, γεγονός που εκμεταλλεύεστε για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αν επιθυμείτε μια νέα σχέση, αυτό το διάστημα θα προσελκύσετε ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο. Η Πανσέληνος στις 24/1 σας βοηθά να αυξήσετε τα εισοδήματά σας μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί και να εξασφαλίσετε την υλική αλλά και τη συναισθηματική ασφάλεια. Το «φορτωμένο» πρόγραμμά σας μπορεί να οργανωθεί καλύτερα μετά τις 25/1, με την ορθή πορεία του Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας, αλλάζει από τις 23/1 χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, μέχρι τις 17/2 είναι πιθανό να εντοπίσετε προτερήματα σε άτομα που μέχρι τώρα σας ήταν αδιάφορα και να δημιουργήσετε μαζί τους δεσμούς φιλικούς ή συναισθηματικούς. Εξάλλου, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Λέοντα στις 24/1, σηματοδοτεί μια νέα σχέση που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Όσοι ανήκετε στους δεσμευμένους, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τον έρωτά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται από τις 23/1 μέχρι τις 17/2 και εγκαινιάζει μια τυχερή περίοδο κατά την οποία μπορείτε να πετύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα που θα παίξουν ρόλο στην επαγγελματική πορεία σας και στην προσωπική ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 24 του μήνα συνιστά να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας ή τη διατροφή σας και να υιοθετήσετε νέες συνήθειες ακόμα και στην εργασία.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK