<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 9-15 Ιανουαρίου 2016

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 9-15 Ιανουαρίου 2016
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.
Η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στις 9/1 και τρίγωνο με τον Ουρανό στις 13/1, όψεις που θα φέρουν θετικές εξελίξεις στις μακροχρόνιες σχέσεις αλλά και νέους κεραυνοβόλους έρωτες που θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου. Η επιρροή αυτών των όψεων θα είναι πιο αισθητή στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Στις 10 του μήνα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το καινούργιο φεγγάρι σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, τρίγωνο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ουρανό. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, οι προσπάθειες όλων θα στραφούν στην επίτευξη νέων στόχων για ένα καλύτερο μέλλον. Τα τρίγωνα που σχηματίζουν ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Δία στις 14 και 15/1 θα ανταμείψουν τις προσπάθειες. Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) ευνοούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη. 


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε πιο ρεαλιστικά τα δεδομένα και την κατάσταση που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις καταστάσεις για να ξεκινήσετε μια νέα δημιουργική δραστηριότητα και αφουγκραστείτε τον ψίθυρο της διαίσθησής σας στην περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική επαγγελματική απόφαση. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε τις σωστές βάσεις και να προχωρήσετε με κέφι στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Σύντομα θα δείτε την τύχη να σας χαμογελά και στα αισθηματικά σας! 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω σας καλεί να ανακαλύψετε έναν ολόκληρο κόσμο. Αν καταφέρετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αφενός θα το απολαύσετε στο έπακρο, αφετέρου θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον σας. Το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και δραστήριοι στον επαγγελματικό σας χώρο και οι ανώτεροί σας θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας. Το φαινόμενο αναζωογονεί την ψυχική διάθεσή σας και σας καλεί σε εκδρομές στη φύση, για να ανανεωθείτε σωματικά και να τονώσετε τον οργανισμό σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Αυτό το διάστημα μπορείτε να αποδείξετε το ταλέντο σας στη διαχείριση των οικονομικών και να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016 πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στον Αιγόκερω, που αντιστοιχεί στον όγδοο ηλιακό οίκο σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε μια νέα πηγή χρηματοδότησης ή να κάνετε τις απαραίτητες διευθετήσεις προκειμένου να αποκτήσετε ένα ακίνητο. Οι δυσκολίες που τυχόν αντιμετωπίσατε πρόσφατα  να θυμάστε ότι θα αποτελέσουν απλώς μαθήματα, για την ποιοτικότερη εξέλιξη της ζωής σας. Οι γυναίκες Δίδυμοι διανύετε μια περίοδο μεγάλης γονιμότητας.  

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7 
Το επταήμερο που ακολουθεί φέρνει ευκαιρίες στην αισθηματική ή τη συζυγική σας ζωή τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά. Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, να επαναπροσδιορίσετε έναν παλιό δεσμό ή να βρείτε ένα νέο σύντροφο. Το φαινόμενο θα σας βοηθήσει να μη χαθείτε στο λαβύρινθο των επιθυμιών σας. Θα τροποποιήσει «αυτόματα» τις στρατηγικές που μέχρι τώρα ακολουθήσατε και θα σας οδηγήσει να κάνετε τους κατάλληλους ελιγμούς ανάμεσα στα εμπόδια, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται στο δρόμο σας. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8 
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω σας προτρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα ώστε να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Ήδη βρίσκεστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση των μεγαλόπνοων ονείρων σας και αυτό σας γεμίζει ενέργεια και χαρά. Καλό θα ήταν να ξεκινούσατε και ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα τονώσει τον οργανισμό σας. Το φαινόμενο σας ωφελεί μακροπρόθεσμα αφού  θα συμβάλει την «οχύρωση» του οργανισμού σας και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις που δέχεστε ή που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9 
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στο αρμονικό ζώδιο του Αιγόκερω, πρόκειται να σας φέρει νέους έρωτες, διασκεδάσεις και απολαύσεις -να σας ανταμείψει δηλαδή για τις μέχρι τώρα «αναποδιές». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής  μέχρι τις 25 Ιανουαρίου έρχεται να αποκαταστήσει τις «ρήξεις» που δημιούργησε ο Κρόνος τους περασμένους μήνες. Είναι λοιπόν καιρός να απολαύσετε και σεις ό, τι στερηθήκατε και να το …ρίξετε πραγματικά έξω. Προετοιμαστείτε για καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη στις 10/1 πρόκειται να αναδείξει προβλήματα που υποβόσκουν στο οικογενειακό περιβάλλον και τα οποία μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις εξαιτίας της αρνητικής συμμετοχής του Ουρανού. Θα πρέπει λοιπόν να βρείτε έναν τρόπο ώστε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν αλλά και να οργανώσετε ευχάριστες εκπλήξεις που θα συμβάλουν στην αποκατάσταση της σχέσης σας. Μια σύντομη εκδρομή για παράδειγμα θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να θεμελιώσετε μια νέα αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας προβλέπεται για τους ελεύθερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016 διαμορφώνεται στις 10 του μήνα, στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που προμηνύει αυξημένη δραστηριότητα μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με φίλους και συγγενείς αλλά και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους θα είναι ιδιαίτερα έντονη, ακόμα και αν ανήκετε στους πιο «εσωστρεφείς» του ζωδίου. Δεν αποκλείεται ακόμα, να αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σας ή και στην καθημερινότητά σας, προκειμένου να κάνετε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Σύντομες μετακινήσεις και εκδρομές είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα αυτού του διαστήματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας που αποτελούν το «αδύνατο» σημείο σας. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σας, είστε αποφασισμένοι να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, όχι μόνο για να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη αλλά και για να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, μπορείτε ακόμα να βρείτε τον τρόπο να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας ώστε να αποκομίσετε κέρδος. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Δία προμηνύει μια σημαντική προαγωγή ή μια καλύτερη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στο δικό σας ζώδιο, αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, αφού πρόκειται να αλλάξει ολόκληρη την πορεία σας. Είστε ήδη έτοιμοι για δυναμικές πρωτοβουλίες και νιώθετε ότι και το σύμπαν θα σας βοηθήσει να πετύχετε ό, τι σχεδιάζετε. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι πραγματικά ιδανικό για να βάλετε τα θεμέλια για τη βελτίωση της ζωής σας είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στα προσωπικά σας. Η οριστική εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα είναι επίσης πολύ πιθανή ειδικά αν ήδη έχετε προετοιμάσει το έδαφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Ο δωδέκατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ενεργοποιείται έντονα την εβδομάδα που ακολουθεί, χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται εκεί στις 10 του μήνα. Το γεγονός αυτό σας παροτρύνει σε μια εσωτερική αναζήτηση σχετικά με τους στόχους και το μέλλον σας. Με τη συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ουρανού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του μυαλού σας για να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε. Επιπλέον ο Δίας, σας βοηθά να απαλλαγείτε από χρέη που σας προκαλούν άγχος αλλά και να βρείτε καταφύγιο στην αγκαλιά του συντρόφου σας ή σε ένα νέο έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 του μήνα, τονίζει την ανάγκη σας να εξασφαλίσετε σταθερότητα και ασφάλεια στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, γεγονός που μπορείτε να πετύχετε εύκολα, αφού η θετική συμμετοχή του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Δία, φέρνει στο δρόμο σας φίλους και υποστηρικτές που σας δίνουν ένα χέρι βοήθειας. Αν η μέχρι τώρα πορεία σας δεν σας ικανοποιεί, είναι πολύ πιθανό, να βάλετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε από την αρχή ένα σχέδιο που είναι προορισμένο να πετύχει. Στον αισθηματικό τομέα,  αναμένεται να επιστρέψει ένας έρωτας από τα παλιά.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα