Ερμής τετράγωνο με Άρη - Ερμής ανάδρομος - Αφροδίτη τετράγωνο με ΠοσειδώναΣτις 5 Ιανουαρίου -ώρα 14.00- ο Ερμής διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη, μια δύσκολη όψη που εντείνει την νευρικότητα και την ανυπομονησία και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε οριστικές ρήξεις. Η όψη αυτή απαιτεί να αποφύγουμε σοβαρές συζητήσεις που το πιθανότερο είναι να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Λίγη ώρα αργότερα -στις  15.05- ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ αργά το βράδυ στις 8/1 επιστρέφει στον Αιγόκερω όπου και θα ολοκληρώσει την αναδρομή του στις 26 Ιανουαρίου. Όλο αυτό το διάστημα θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και παρανοήσεις στην επικοινωνία και καλό είναι να αποφύγουμε σύναψη συμφωνιών και σημαντικές υπογραφές. Η αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών δεν ευνοείται αυτό το διάστημα, ενώ ειδικά όσο ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο καλό είναι να αποθηκεύουμε σημαντικά αρχεία στους υπολογιστές ή άλλες ηλεκτρονικες συσκευές. Τέλος, στις 5/1 -και ώρα 16.33- διαμορφώνεται και το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους τόσο για αισθηματικές όσο και για οικονομικές υποθέσεις. Τουλάχιστον για το τριήμερο που ακολουθεί, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες και να αποφύγουμε συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστευόμαστε ή δεν γνωρίζουμε καλά. 
Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες των ζωδίων (21/2, 20/4, 22/7 και 23/10) πρέπει να προσέχουν περισσότερο μέχρι τις 8/1, ενώ στη συνέχεια και μέχρι τις 26/1 πιο ευάλωτα είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι). 
Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/2, 28/5, 30/8 και 29/11. 

Κριός 
Φίλε Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Άρη στις 5 Ιανουαρίου, πρόκειται να δημιουργήσει τριγμούς στις φιλικές σχέσεις σου αλλά και στα οικονομικά σου. Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί θα προβληματιστείς έντονα για την αξιοπιστία κάποιων ατόμων ειδικά αν έχεις οικονομικές  συναλλαγές μαζί τους. Το γεγονός ότι λίγη ώρα αργότερα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις αλλά και να αναζητήσεις άτομα που στο παρελθόν σε είχαν βοηθήσει. Μετά τις 9/1 που ο Ερμής θα επιστρέψει στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου και μέχρι τις 26/1, μπορείς να προχωρήσεις σε διορθωτικές κινήσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην εργασία σου. Το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει επίσης να προσέχεις και την αισθηματική σου ζωή, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα, θα εντείνει την ανασφάλειά σου. 

Ταύρος
Η καριέρα σου είναι ο τομέας που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου φίλε Ταύρε, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 5/1 και λίγη ώρα αργότερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο τριήμερο, είναι πιθανό να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα σε προβληματίσουν και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε δίλημμα για το ποιον δρόμο να ακολουθήσεις. Τόσο ο σύντροφός σου όσο και η δική σου διαίσθηση, δεν φαίνεται να είναι οι κατάλληλοι σύμβουλοι, καθώς το τετράγωνο που διαμορφώνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θολώνει αρκετά το τοπίο. Από τις 9 μέχρι και τις 26/1 ο Ερμής επιστρέφει στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, μια θέση που σαφώς είναι πιο ευνοϊκή για σένα και που ευνοεί την συνέχιση κάποιων σπουδών, τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και την διευθέτηση γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων. 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη στις 5/1, μια όψη που μπορεί να σου προσθέσει περισσότερο φόρτο εργασίας, παράλληλα όμως θα σε “πιέσει” να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να διακριθείς. Η ανάδρομη πορεία που ξεκινάει ο Ερμής λίγη ώρα αργότερα, μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και θετική για σένα, αφού θα καταφέρεις να βρεις εναλλακτικές μεθόδους και να ανοίξεις τα φτερά σου για μεγαλύτερες επιτυχίες, αν και θα πρέπει να θυμάσαι ότι τίποτα δεν κατακτάται χωρίς κόπο. Καλό είναι επίσης το διάστημα αυτό να αποφύγεις νέα ξεκινήματα που όχι μόνο δεν ευνοούνται αλλά ενδέχεται και να σε απογοητεύσουν λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ποσειδώνας από τον τομέα της καριέρας σου με την Αφροδίτη την ίδια μέρα. Η επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 9 μέχρι τις 26/1, συνιστά να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να αποφύγεις σοβαρά προβλήματα. Το διάστημα αυτό επιπλέον ευνοείται η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης. 

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, οι δυσμενείς όψεις που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Άρη και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 5 Ιανουαρίου, μπορεί να μην απειλούν ιδιαίτερα το δικό σου ζώδιο, απαιτούν ωστόσο να δείξεις συνέπεια απέναντι στις επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις σου ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις και ανατροπές. Επιπλέον, παρότι θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου και καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Το τετραήμερο 5-8/1 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή να προβείς σε νέες πιο ευνοϊκές ρυθμίσεις. Από τις 9 μέχρι τις 26/1 που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον τομέα των σχέσεών σου, μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή να αναζωπυρώσεις μια παλιά σχέση.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 5 Ιανουαρίου ο Ερμής διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη, μια όψη που θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σένα, καθώς θα σε φέρει αντιμέτωπο με προβλήματα συναισθηματικά ή οικογενειακά που δεν έχουν λυθεί. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή λίγη ώρα αργότερα, μπορεί να λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά ανάλογα με τη διάθεση και τη συμπεριφορά σου και να αποκαταστήσει τις παρεξηγήσεις ή να οδηγήσει στην οριστική ρήξη. Αν πρόκειται για συναισθηματικά προβλήματα, η κατάσταση ίσως περιπλακεί περισσότερο, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα την ίδια μέρα, μπορεί να σε παρασύρει σε παράνομες σχέσεις που μπορεί να σε βγάλουν προσωρινά από το αδιέξοδο, δεν εγγυώνται όμως διάρκεια και σταθερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος ωστόσο, ίσως αυτό το διάστημα θελήσεις να αναζωπυρώσεις μια παλιά σχέση. Η επιστροφή του Ερμή στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 9 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου, συνιστά να ασχοληθείς πιο συστηματικά με την δουλειά σου αλλά και με την υγεία σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής, που βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σου, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη στις 5/1 και σε παροτρύνει να συζητήσεις τις επαγγελματικές καθώς και τις οικονομικές προοπτικές που μπορεί να σου προσφέρει η δουλειά σου. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη είναι κάπως δύσκολη, το γεγονός ότι ο Άρης σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, καθώς και το γεγονός ότι ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του λίγη ώρα αργότερα, μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, παρά την αρχική δυσφορία. Η επιστροφή μάλιστα του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω από τις 9 μέχρι τις 26/1, σηματοδοτεί μια καλύτερη περίοδο, κατά την οποία οι συνθήκες θα βελτιωθούν και παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να  διασκεδάσεις, να απολαύσεις τον έρωτα ή και να αποκαταστήσεις μια παλιά σχέση. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στις 5/1, που συνιστά να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, αλλά και στις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον. 

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 5 Ιανουαρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Ερμή - Άρη καθώς και το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα, που συνιστούν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός τόσο στα οικονομικά όσο και στα επαγγελματικά σου το τριήμερο που ακολουθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγεις σπατάλες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, καθώς επίσης και συζητήσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Την ίδια μέρα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου από όπου θα σου δώσει την ευκαιρία μέχρι και τις 8/1, να επαναξιολογήσεις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή και να αναζωπυρώσεις μια αγάπη που έχει κλονιστεί. Από τις 9 μέχρι και τις 26/1 ο Ερμής επιστρέφει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ερμή στις 5/1 και δημιουργεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον. Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί, καλό είναι να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου ώστε να αποφύγεις εντάσεις και τριβές με αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες μπορεί να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις μέχρι τις 8/1 λόγω και της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Προσοχή χρειάζονται επίσης και τα οικονομικά σου καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, μπορεί να σε παρασύρει σε παράλογα έξοδα, αλλά και να εντείνει την υλική ή και συναισθηματική σου ανασφάλεια. Η επιστροφή του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 9 μέχρι και τις 26/1, θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς πιο ψύχραιμα οτιδήποτε σε προβληματίζει και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Καλό είναι ωστόσο αυτό το διάστημα να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, οι δύσκολες όψεις που διαμορφώνονται στις 5 Ιανουαρίου συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν και να σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Τόσο το τετράγωνο Ερμή - Άρη όσο και το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα, μπορεί να σου δημιουργούν παρωπίδες που σε οδηγούν σε λανθασμένους χειρισμούς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να χάσεις ακόμα και το δίκιο σου. Αν όμως παραμερίσεις τον εγωισμό και δεις πιο λογικά τα θέματα που σε απασχολούν, ίσως καταφέρεις να πετύχεις πιο εύκολα τα σχέδιά σου όποια κι αν είναι αυτά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή εξάλλου από τις 5 μέχρι και τις 8/1, μπορεί να αποτελέσει έναν βοηθητικό παράγοντα. Από τις 9 μέχρι και τις 26/1 ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών σου, γεγονός που θα σε παροτρύνει να επανεξετάσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου και να εφαρμόσεις μια καλύτερη διαχείριση. Αν σου οφείλονται χρήματα, μπορεί να τα λάβεις αυτό το διάστημα. 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ερμή στις 5/1, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές αναταραχές στα οικονομικά σου είτε εν γνώσει σου είτε και εν αγνοία σου. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τις δικές σου σπατάλες, δεν αποκλείεται να προκύψει μια περικοπή -έστω και μικρή- στο μισθό σου, που σίγουρα θα σε προβληματίσει. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, αφού μέχρι και τις 8/1, μπορεί να βρεις τρόπο να αποκαταστήσεις τη ζημιά ή να περιορίσεις σπατάλες, ώστε τελικά να βγεις ωφελημένος. Από τις 9 και μέχρι τις 26/1 ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σου, και σε παροτρύνει να επανεξετάσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις ώστε να αποκαταστήσεις κάθε κακώς κείμενο. Το ίδιο διάστημα, είναι πιθανό να επιστρέψεις σε κάποιες σπουδές ή να κάνεις ένα ταξίδι που αναβάλλεις από καιρό. Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται επίσης στις 5/1, ίσως ξανασυζητήσεις μια επαγγελματική πρόταση που είχες απορρίψει στο παρελθόν.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ο Ερμής που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 5 του μήνα, λίγη ώρα προτού ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί, αναμένονται δυσκολίες στον τομέα της καριέρας σου, τις οποίες ωστόσο θα μπορέσεις να χειριστείς αποτελεσματικά μέχρι τις 8/1. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μετά το αρχικό σοκ θα αναθεωρήσεις τη στάση σου ή ότι θα αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις ώστε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σου, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα την ίδια μέρα, “ευνοεί” την κακή διαχείριση και τις συναλλαγές με ύποπτα άτομα που θα σε βγάλουν ζημιωμένο. Η επιστροφή του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 9 μέχρι και τις 26/1, τονίζει την διαίσθησή σου και σε βοηθά να βρεις λύσεις στα όποια προβλήματά σου, αλλά και να αναζωπυρώσεις μια ερωτική σχέση.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 5 Ιανουαρίου σχηματίζονται δυο δύσκολες όψεις στον ουράνιο θόλο που συνιστούν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον τομέα της καριέρας σου, γεγονός που μπορεί να σε παρασύρει σε ύποπτα ή ανεδαφικά επαγγελματικά σχέδια που κάθε άλλο παρά θα σε ωφελήσουν. Το τετράγωνο Ερμή - Άρη, μπορεί να σου προσφέρει μια βοήθεια -καθώς ο Άρης βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού- ειδικά αν δεν παρασυρθείς από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις και παραμείνεις προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Εξάλλου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά λίγη ώρα αργότερα από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, τονίζει την διαίσθησή σου και σε βοηθά να αποφύγεις παγίδες, ειδικά αν αναλογιστείς παρόμοια λάθη του παρελθόντος. Από τις 9 μέχρι και τις 26/1 ο Ερμής θα συνεχίσει την αναδρομή του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα αναβιώσει παλιές φιλίες αλλά και όνειρα που έχεις αφήσει στην άκρη και που μπορείς τώρα να βάλεις σε εφαρμογή.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK