<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω
Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016, διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου - ώρα 03.31- στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το καινούργιο φεγγάρι, φαίνεται να είναι αρκετά θετικό, παρόλο που ενεργοποιεί για μια ακόμα φορά το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα που ευθύνεται για όλη αυτή την κρίση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, η θετική συμμετοχή του ευεργέτη Δία καθώς και του Χείρωνα, μπορούν αυτή τη φορά, να αποσοβήσουν κάποιους κινδύνους ή και να αντιστρέψουν τα γεγονότα προς όφελος της μάζας. Ο Δίας από την Παρθένο, ευνοεί αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα -όχι όμως και νέα ξεκινήματα καθώς είναι ανάδρομος- οι οποίες θα αποδειχθούν ευεργετικές, ενώ ο Χείρωνας από τους Ιχθύς ενισχύει την φιλανθρωπία μας και μας κάνει περισσότερο δοτικούς απέναντι στους πιο αδύναμους. Η επιρροή του Ουρανού - Πλούτωνα επιπλέον, μπορεί να πυροδοτήσει και μια επαναστατικότητα απέναντι στο κατεστημένο, η οποία θα φέρει θετικά αποτελέσματα. 
Σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύς, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/1, 8/4, 11/7 και 12/10, θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο. 

Κριός 
Φίλε Κριέ, η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016, διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου, μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός από το ζώδιό σου, σού δημιουργεί τη διάθεση να βάλεις νέους στόχους ενόψη της νέας χρονιάς και να κάνεις ακόμα και ριζικές αλλαγές αν είναι απαραίτητο, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει ο ευεργέτης Δίας σου παρέχει την τύχη που χρειάζεται για να πετύχεις ακόμα πιο εύκολα. Δεν αποκλείεται και το γεγονός οι αλλαγές αυτές να έλθουν χωρίς καν να το επιδιώξεις και σ’ αυτή την περίπτωση ίσως θα πρέπει να τις ακολουθήσεις προκειμένου να έχεις ένα καλύτερο μέλλον. Το εξωτερικό,  άτομα που προέρχονται από άλλες χώρες ή και ένας γάμος, έχουν εξαιρετικά θετικές προοπτικές.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το πρώτο καινούργιο φεγγάρι της νέας χρονιάς, διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου και είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού σχηματίζεται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί,  θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Λόγω της αρνητικής συμμετοχής του Ουρανού, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, αυτό ωστόσο θα αποδειχθεί θετικό, αφού ο Δίας, σου ανοίγει νέες προοπτικές και σε βοηθάει να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα, ένα καλύτερο φιλικό περιβάλλον και ίσως και ένα νέο έρωτα που θα σταθεί στο πλευρό σου. Δεν αποκλείεται επίσης να επιστρέψει και μια παλιά σχέση που δεν έχει βγει από την καρδιά σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016, διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και να κάνεις μια ολική μεταμόρφωση στη ζωή σου. Οικονομικά θέματα που σε ταλαιπωρούν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο είτε με τη βοήθεια της οικογένειάς σου είτε με σημαντικές αγοραπωλησίες που ευνοοούνται ιδιαίτερα το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Αν σκέφτεσαι να ρισκάρεις σε μια επένδυση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσεις. Ανανέωση θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, είτε με ένα νέο έρωτα που θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα, είτε με την αναζωπύρωση μιας σημαντικής σχέσης. 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η δική σου Σελήνη πραγματοποιεί την πρώτη συνάντησή της για το 2016 με τον Ήλιο, στις 10 Ιανουαρίου στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις σχέσεις σου -τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές- όπου εξελίσσονται αλλαγές. Η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού, ίσως φέρει στην επιφάνεια γεγονότα που θα σε ωθήσουν να αποκοπείς από κάποιους συνεργάτες/συνεταίρους που επηρεάζουν αρνητικά τη δουλειά σου. Αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί θετική, καθώς οι αλλαγές που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα, παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολες, εγγυώνται μια ανανέωση που θα επηρεάσει και τα οικονομικά σου. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Δία, φέρνει νέες προτάσεις και συμφωνίες, καθώς επίσης και ερωτικές γνωριμίες.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η πρώτη συνάντηση του κυβερνήτη σου Ήλιου και της Σελήνης για το 2016, πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σηματοδοτεί εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, πρόκειται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η πιθανότητα να αναζητήσεις την τύχη σου στο εξωτερικό, αφού ο Ουρανός παρόλο που ρίχνει αρνητικές ακτίνες στο καινούργιο φεγγάρι, σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου και σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για δυναμικές αλλαγές. Ό,τι κι αν αποφασίσεις εξάλλου, ο Δίας εγγυάται μια σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά σου που θα σε δικαιώσει. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο η υγεία σου, καθώς υπάρχει μια προδιάθεση υπερκόπωσης.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το πρώτο καινούργιο φεγγάρι της νέας χρονιάς, διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και σηματοδοτεί μια εξαιρετικά θετική περίοδο κατά την οποία μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Το γεγονός ότι ο Δίας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και κυρίως να αποκαταστήσεις την αισθηματική σου ζωή που ίσως σε προβληματίζει το τελευταίο διάστημα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις την επισημοποίησή της, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να περιμένεις έναν έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου. Ιδιαίτερη εύνοια υπάρχει επιπλέον και στα επαγγελματικά σου παρόλο που εκεί θα πρέπει να προηγηθούν αλλαγές που ίσως σου είναι δύσκολες. 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016, διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έρθεις αντιμέτωπος με διάφορα προβλήματα, που μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σου, καθώς θα αναγκαστείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις που ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν, είναι απαραίτητες. Αν υπάρχουν χρόνια προβλήματα, καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να τα χειριστείς με διπλωματία, προκειμένου να αποφύγεις ρήξεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Η θετική συμμετοχή του Δία, αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα που μπορεί να σε καθοδηγήσει στον πιο σωστό χειρισμό. Τα γεγονότα αυτά μπορεί επίσης να σχετίζονται με θέματα ακινήτων τα οποία επίσης χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου είναι αρκετά θετική για σένα, απαιτεί όμως και ιδιαίτερη προσοχή ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας που συμμετέχει στο φαινόμενο, καθώς και το τετράγωνο του Ουρανού, μπορεί να πυροδοτήσουν ξαφνικές αλλαγές -κυρίως στον επαγγελματικό τομέα- τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείς και να ακολουθήσεις, αφού ακόμα και αν δεν σου αρέσουν αρχικά, στην πορεία μπορεί να σου ανοίξουν το δρόμο για ένα λαμπρό μέλλον. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Δία, σου εξασφαλίζει σημαντικούς συμμάχους που μπορούν να σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αναμένεται μια σημαντική γνωριμία.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016, διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, αναμένονται αρκετές διακυμάνσεις ή ίσως και απρόσμενα έξοδα που ωστόσο φαίνεται να απολαμβάνεις. Ίσως το γεγονός ότι έχεις την ευχέρεια να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου πιο εύκολα από άλλες φορές, σε κάνει πιο αισιόδοξο. Εξάλλου, ο κυβερνήτης σου Δίας που σχηματίζει τρίγωνο με το καινούργιο φεγγάρι, αποτελεί έναν καλό οιωνό για τα οικονομικά σου κι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα σου φέρει νέες πηγές εσόδων ή μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές σου. Δεδομένου όμως ότι ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σου, καλό είναι να μην παρασυρθείς από ουτοπίες και να αποφύγεις επαγγελματικές αλλαγές αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016, διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο και σηματοδοτεί μια υπέροχη δεκαπενθήμερο περίοδο για σένα, κατά την οποία θα έρθεις αντιμέτωπος με ριζικές αλλαγές που μπορεί να σε ταρακουνήσουν, θα σε βοηθήσουν όμως παράλληλα να χαράξεις ένα καλύτερο μέλλον. Η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού, φέρνει ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Αν για παράδειγμα έχεις αποφασίσει να εγκαταλείψεις τα πάτρια εδάφη, για να ακολουθήσεις μια επαγγελματική πορεία στο εξωτερικό, ίσως συναντήσεις τη δυσφορία των οικείων σου και καθυστερήσεις για λίγο τα σχέδιά σου. Ωστόσο, η θετική συμμετοχή του Δία, εξασφαλίζει την εύνοια όλων των υποθέσεων που σχετίζονται με το εξωτερικό, τα οποία καλό είναι να μην αναβληθούν.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η πρώτη Νέα Σελήνη της καινούργιας χρονιάς διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, ίσως είναι κάπως πιο υποτονικό για σένα και δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από την ενεργό δράση προκειμένου να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου. Εξάλλου, η αρνητική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ουρανού, σε κάνει περισσότερο ευέξαπτο και νευρικό, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Από την άλλη, η θετική συμμετοχή του Δία, σε βοηθά να διεκπεραιώσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ή να ρυθμίσεις εκ νέου δάνεια με πιο ευνοϊκούς όρους. Τέλος, αυτό το διάστημα ευνοούνται οι προσπάθειες για την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης.

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, στις 10 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016 στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις νέους στόχους για την καινούργια χρονιά αλλά και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, είναι κατάλληλο για να κάνεις σημαντικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να χαράξεις τη στρατηγική σου. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις ωστόσο είναι τα οικονομικά σου, καθώς η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού, μπορεί να πυροδοτήσει σοβαρές απώλειες. Αντίθετα, η θετική συμμετοχή του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Δία, εγγυάται επιτυχία στα επαγγελματικά σχέδιά σου, ενώ παράλληλα ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή. Αν μάλιστα ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα