<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 13-19 Φεβρουαρίου 2016

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 13-19 Φεβρουαρίου 2016
   
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το εξάγωνο Άρη - Δία, αυξάνει το πάθος και βοηθάει στην δημιουργία ενός καλού κλίματος. Στις 17/2 η Αφροδίτη περναέι στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12/3. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη ευνοεί τις κοινωνικές σχέσεις και παράλληλα βοηθάει να εκδηλωθούν κρυμμένα ερωτικά συναίσθημα από φιλικά πρόσωπα. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Στις 19/2 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων από όπου ευνοεί τα υπόλοιπα έξι ζώδια του Νερού και της Γης.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Δραστήριους, κοινωνικούς ίσως και υπέρμετρα κινητικούς σάς βρίσκει αυτή η περίοδος. Ανάμεσα σε φίλους ανακαλύπτετε κατανόηση και ζεστασιά. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και η επιτυχία στους στόχους σας δεν θα αργήσει να έρθει. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 μια ξαφνική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας θα αναστατώσει τον αισθηματικό κόσμο σας. Κάποιοι δε, αποφασίζετε την επισημοποίηση της σχέσης σας. Με τον Ήλιο στους Ιχθύς από τις 19/2 όλα θα ισορροπήσουν "μέσα" σας αλλά και στον τομέα της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον τομέα της καριέρας από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 ένα δημιουργικό σχέδιο βρίσκει τον τρόπο και το δρόμο για να εκφραστεί. Είστε αποφασισμένοι να εδραιώσετε τη θέση και τις μεθόδους σας στην επαγγελματική σας πορεία, καθώς και να διευρύνετε τους στόχους σας. Εξετάζετε καθετί με λογική και άμεσα ή έμμεσα ζητάτε και ανάλογα διαπιστευτήρια από τους συνεργάτες σας. Προβάλλετε τον εαυτό σας με την έμφυτη διακριτικότητα σας και δε θα χάσετε! Με τον Ήλιο στους Ιχθύς από τις 19/2 φίλοι χορηγούν τις προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου και τον τομέα της δημιουργίας από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 θα δείξετε τη γενναιοδωρία και την αρχοντιά σας σε κάθε κατεύθυνση! Βέβαια, το πιο μεγάλο ενδιαφέρον, τη φροντίδα και την προσοχή σας πρέπει να το δείξετε στον εαυτό σας πρώτα, να τον κανακέψετε, να τον προβάλλετε και να του κάνετε όσα πιο πολλά χατίρια μπορείτε! Κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσατε σε αισθηματικό και σε προσωπικό επίπεδο, περνούν στο παρελθόν. Αν έχετε αποφασίσει ένα ταξίδι είναι καλή εποχή να το πραγματοποιήσετε αυτή την περίοδο.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ζωηροί και δραστήριοι επαγγελματικά, με τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 βλέπετε πολλές από τις προσδοκίες σας να βρίσκονται κοντά στην πραγματοποίηση τους, ενώ νέα, ελκυστικά πρόσωπα προστίθενται στην παρέα σας. Έχετε πολλές ιδέες και σχέδια για το μέλλον, όμως κινδυνεύετε να γίνετε εριστικοί για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Αποφύγετε διενέξεις, προσέξτε την τάση σας για υπερβολικές αντιδράσεις και κάντε πρώτοι την αυτοκριτική σας. Με τον Ήλιο στους Ιχθύς μην αγνοείτε τα «διαλείμματα» που κάνουν τη ζωή πιο δημιουργική και όμορφη!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 στο επίκεντρο της προσοχής σας μπαίνουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, σε όλα τα επίπεδα, αφού φαίνεται να είστε οι ρυθμιστές των καταστάσεων και των γεγονότων! Μόνος κίνδυνος, η πιθανότητα δική σας πνευματικής υπεροψίας, απέναντι σε άτομα που δυσκολεύονται να κατανοήσουν την εξέλιξη και την πορεία σας ή τη δυναμική σας στάση στα πράγματα. Κατά καιρούς σάς κυριεύει μια επαναστατική διάθεση, ωστόσο γρήγορα ηρεμείτε. Με τον Ήλιο στους Ιχθύς από τις 19/2 βελτιώνονται τα οικονομικά σας. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Αντιμετωπίστε μεθοδικά και με σοβαρότητα τις καθημερινές επαγγελματικές σας εκκρεμότητες και σε ό, τι αφορά στα οικονομικά σας η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας, για να πάρετε αποφάσεις στα επαγγελματικά σας και να γλιτώσετε από το περιττό άγχος. Εμπιστευτείτε άτομα με λογική κρίση και ευθυκρισία και αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια στον εργασιακό χώρο σας. Με τον Ήλιο στους Ιχθύς από τις 19/2 θα διευρύνετε τους ορίζοντες και τις γνωριμίες σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η διέλευση της Αφροδίτης από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 σας καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλείς και ελκυστικούς και σας φέρνει τον έρωτα που ονειρεύεστε. Στην περίπτωση που είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας θα γίνει πιο ρομαντική ενώ δεν αποκλείεται και η επίσκεψη του πελαργού. Η νέα θέση της Αφροδίτης επιπλέον, τονίζει τη δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Από τις 19/2 και έναν ολόκληρο μήνα, ο Ήλιος από τους Ιχθύς, δημιουργεί αρμονικό κλίμα στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 17/2 σάς κάνει περισσότερο "σπιτόγατους". Μέχρι και τις 12/3 που θα βρίσκεται εκεί, θα ασχοληθείτε με ευχάριστες οικιακές δραστηριότητες και θα αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Δεν αποκλείεται επίσης να αναζητήσετε μια ερωτική φωλιά για να στεγάσετε την αγάπη σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς, από τις 19/2 και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Ήλιος από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, εγγυάται διασκεδάσεις αλλά και αξιόλογες γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα επιλέξετε το μελλοντικό ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 17/2 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 12/3. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσετε ότι είστε ιδιαίτερα χαρισματικοί και μπορείτε να επικοινωνείτε με τους γύρω σας με έναν ξεχωριστό τρόπο, γεγονός που σας κάνει εξαιρετικά δημοφιλείς. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και νέες γνωριμίες έχουν τις πιο θετικές προδιαγραφές, ενώ αν είστε αδέσμευτοι ίσως δείτε διαφορετικά ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον σας. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς από τις 19/2 και για ένα μήνα, είναι ιδανική για μακροπρόθεσμα σχέδια που σχετίζονται με
τα ακίνητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Θετικές εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά σας την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς επίσης και στα οικονομικά σας. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 φροντίζει για την βελτίωση και σταθερότητα των εσόδων σας, ενώ αν ανήκετε στους άνεργους Αιγόκερους, σας φέρνει νέες επαγγελματικές προτάσεις με αξιόλογες αποδοχές. Το ίδιο διάστημα ευνοούνται και τα αισθηματικά σας και δεν αποκλείεται η δημιουργίας μιας νέας μακροχρόνιας σχέσης. Επιπλέον η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς από τις 19/2 σας καθιστά πιο κοινωνικούς και δραστήριους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 17/2 μέχρι τις 12/3, από όπου θα σας προσδώσει μια ξεχωριστή γοητεία που θα έλκει σαν μαγνήτης τους γύρω σας. Αν ψάχνετε τον έρωτα, είναι στο χέρι σας να διαλέξετε το κατάλληλο άτομο και να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία που θα αντέξει στο χρόνο. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας με μικρές καθημερινές εκπλήξεις. Από τις 19/2 ο Ήλιος από τους Ιχθύς σας βοηθά να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να ξοδέψετε χρήματα σε απολαύσεις που έχετε στερηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Υδροχόο από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 σας παρασύρει στον κόσμο των οραμάτων και της φαντασίας και δημιουργεί μια περίεργη αίσθηση ευφορίας. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με την βελτίωση της πνευματικής σας καλλιέργειας αλλά και με την εξωτερική σας εμφάνιση. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι η δημιουργία μιας παράνομης σχέσης που δεν οδηγεί πουθενά. Στις σταθερές σχέσεις αντίθετα, φουντώνουν ο ρομαντισμός και το πάθος. Από τις 19/2 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας, σάς γεμίζει δύναμη και ζωντάνια. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα