Προβλέψεις για την εβδομάδα από 27 Φεβρουαρίου-4 Μαρτίου 2016    
Η αρμονία Ερμή-Ουρανού στις 27/2 φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και εκπλήξεις. Αντίθετα, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στις 28/2 δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που φέρνουν απογοητεύσεις, γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλουμε σημαντικές αποφάσεις ή ενέργειες. Την 1η Μαρτίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που σταθεροποιεί τις σχέσεις και επιπλέον συμβάλει στη βελτίωση οικονομικών ζητημάτων. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται στις 3 του μήνα, αποτελεί ίσως την πιο θετική όψη της εβδομάδας, καθώς υπόσχεται θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που μας απασχολούν, ακόμα και εν αγνοία μας. Το γεγονός μάλιστα ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ουρανού καθιστά ακόμα πιο δυναμική αυτή την όψη. Κεραυνοβόλοι έρωτες καθώς και μετατροπές φιλικών σχέσεων σε ερωτικούς δεσμούς μπορούν να συμβούν κάτω από αυτή την επιρροή. Πιο ευνοημένα την εβδομάδα που ακολουθεί είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την αυλαία του Φεβρουαρίου πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα που ξεπερνούν τα έσοδα και δύσκολα θα μπορέσετε να διατηρήσετε ισοζύγιο. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε αυτό το διάστημα. Καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Ένα ευχάριστο διάστημα, ειδικά στα αισθηματικά ξεκινά με τον ερχομό του Μαρτίου και το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού που σχηματίζεται στις 3/3. Καθώς ο Ουρανός βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και οι δεσμευμένοι να βελτιώσετε τη σχέση μέσα από ευχάριστες συνθήκες. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο Μάρτης ξεκινά με καλούς οιωνούς, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Κρόνο και τον Ουρανό (την 1η και στις 3/3 αντίστοιχα). Με ενθουσιασμό αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες προσέγγισης εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας προς το πρόσωπο που σας έχει κερδίσει. Οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις είναι ευνοϊκές: διατηρήσετε τον ενθουσιασμό και αν είστε σαφείς σε όλες τις προσδοκίες σας, πέρα από την αισθηματική πλευρά, θα φανείτε ευνοημένοι και σε κοινούς στόχους ή στην εδραίωση μιας νέας επιχείρησης. Όσο πιο πολύ ζήλο δείξετε, τόσο θετικότερα θα είναι τα αποτελέσματα και τα οφέλη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου τα επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα συνεχίζονται κάτω από το φώς της συνόδου Ήλιου-Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας σας, ενώ στα οικονομικά τα πράγματα είναι αισιόδοξα, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε περιττές σπατάλες. Φροντίστε τη διατροφή σας υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες. Είναι η εποχή για να ανταμειφθείτε τόσο στην εργασία όσο και στα προσωπικά σας. Ο Μάρτης σηματοδοτεί μια περίοδο με ευχάριστα απρόοπτα, συναρπαστικές περιπέτειες, αλλά και προβληματισμούς για την ποιότητα των σχέσεων σας με τους άλλους. Οι αδέσμευτοι ζείτε ένα ξαφνικό έρωτα, που θα σας ανανεώσει.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το σύμπαν σας απαλλάσσει από ενοχλητικές έγνοιες. Με την είσοδο του Μαρτίου μπορείτε πραγματικά να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε αλλά και να ερωτευτείτε. Ίσως να υπάρχει οικονομική στενότητα, εσείς όμως θα βρείτε τον τρόπο να απολαύσετε τα πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων σας. Οι μέρες προσφέρονται για ξεκούραση και καλό θα είναι να χαρίσετε στον εαυτό σας μερικές στιγμές πραγματικής χαλάρωσης. Ξεχωρίζετε με άνεση και ευκολία στον κοινωνικό περίγυρο, ακτινοβολώντας τη λάμψη του ικανοποιημένου σας εαυτού! Λειτουργείτε σαν μαγνήτης για τους άλλους και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στο φιλικό κύκλο.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Καθώς η Αφροδίτη από τον τομέα των σχέσεων εναρμονίζεται με τον Κρόνο και τον Ουρανό (την 1η και στις 3 Μαρτίου αντίστοιχα), η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Όσοι από σας ξεκινήσετε μια αισθηματική ιστορία αυτό το διάστημα έχετε πολλές πιθανότητες να βάλετε τα θεμέλια για κάτι ουσιαστικό. Τα αισθηματικά σας γενικότερα βρίσκονται σε θετική πορεία, ενώ σημαντικά πρόσωπα μπορούν να σας στηρίξουν στις επαγγελματικές  προσδοκίες σας. Παράλληλα, υπάρχει εύνοια στην καριέρα και οι φιλοδοξίες σας θα βρουν έδαφος να ευδοκιμήσουν. Με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Είστε άνθρωποι που γνωρίζετε πως να βοηθάτε τους άλλους, αλλά τώρα θα πρέπει να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Στις 28/2 με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεών σας, αν έχετε αποφασίσει να ζητήσετε συμπαράσταση από συνεργάτες είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια "ονειρεμένη" γνωριμία, ενώ αν διατηρείτε ήδη μια σχέση θα …σκηνοθετήσετε την τέλεια πρόταση γάμου! Αγαπημένα πρόσωπα θα σας προσφέρουν υλική και ηθική συμπαράσταση. Με την είσοδο του Μαρτίου εστιάστε την προσοχή σας στους στόχους σας και σύντομα θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το εργασιακό περιβάλλον σας, καθώς αναπτύσσονται ίντριγκες, στις οποίες καλό θα ήταν να μην αναμιχθείτε. Ο Μάρτιος ξεκινά με την Αφροδίτη να διαμορφώνει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό, γεγονός που αποκαθιστά την τάξη και σας βοηθά να απαλλαγείτε από τα προβλήματά σας και να διασκεδάσετε. Σύντομες αποδράσεις θα τονώσουν τις σχέσεις σας ενώ αν είστε μόνοι σας, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται οι καινοτομίες καθώς και η δημιουργία μιας νέας συνεργασίας που θα αποδειχθεί αρκετά επωφελής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 28/2, δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα στην προσωπική ζωή σας καθώς διεγείρει το ρομαντισμό σας και σας βοηθά να βγάλετε τα συναισθήματά σας στην επιφάνεια. Αν είστε αδέσμευτοι, η όψη αυτή αναμένεται να σας φέρει στο "δρόμο σας" ένα νέο σύντροφο που θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγίσει. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την 1η Μαρτίου υπόσχεται επιτυχίες στα οικονομικά σας ή και μια νέα πηγή εσόδων. Τέλος, ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από τον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας αναμένονται γύρω στις 3 Μαρτίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Προσοχή χρειάζονται οι τελευταίες μέρες του Φλεβάρη, καθώς η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στις 28/2 μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες και παρεξηγήσεις κυρίως στον οικογενειακό τομέα. Ο Μάρτιος ωστόσο ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με την Αφροδίτη και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να κατοχυρώσετε τις επαγγελματικές επιτυχίες σας. Επίσης, μια αύξηση στις αποδοχές σας είναι εφικτή αυτό το διάστημα. Στις 3 Μαρτίου μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένα ταξίδι με το σύντροφό σας, θα σας απογειώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η ειλικρίνεια επιβάλλεται στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί και θα αποδειχθεί το μεγάλο σας ατού που θα λύσει πολλά προβλήματα. Ευχάριστες γνωριμίες ή ένας νέος έρωτας αποτελούν επίσης πολύ πιθανά σενάρια. Η διάθεσή σας απογειώνεται με την είσοδο του Μαρτίου, καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο βελτιώνει τα οικονομικά σας και σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε σημαντικές υποχρεώσεις. Ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον υπόσχεται και το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού στις 3/3 το οποίο εκτός των άλλων αναμένεται να "χορηγήσει" και μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 28/2 συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολικά -αλλά περιττά- έξοδα, για τα οποία αργά ή γρήγορα θα μετανιώσετε. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει θετική γωνία με τον Κρόνο την 1η Μαρτίου και με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στις 3/3. Οι όψεις αυτές σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές φιλοδοξίες σας και να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη μέσα από τις συναναστροφές σας. Αν είστε αδέσμευτοι αναμένεται ένας έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η σύνοδος που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με τον Ήλιο στις 28/2, χρειάζεται  ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας ή να σας  δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και να σας παρασύρει σε ουτοπίες. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προσγειωμένοι και να διατηρείτε την αίσθηση του μέτρου για να μη βγείτε χαμένοι. Τα εξάγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο την 1η Μαρτίου και τον Ουρανό στις 3/3, σηματοδοτούν ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας αλλά και στα οικονομικά σας. Μια επαγγελματική πρόταση ή νέες πηγές εσόδων είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. 
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK