<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Αφροδίτη στον Υδροχόο

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Αφροδίτη στον ΥδροχόοΣτις 17 Φεβρουαρίου και ώρα 6.17 η Αφροδίτη ξεκινάει την διέλευσή της από το ζώδιο του Υδροχόου η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα είμαστε περισσότερο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα αναζητούμε την παρέα ατόμων με τα οποία μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα. Ο πλανήτης της αγάπης, στο συγκεκριμένο ζώδιο μας κάνει περισσότερο ανεξάρτητους, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε σχέσεις που θεωρούνται καταπιεστικές. Μπορεί ωστόσο  να μετατρέψει πολλές φιλικές σχέσεις σε ερωτικές, ενώ οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη φιλία. Δεδομένου ότι το ζώδιο του Υδροχόου κυβερνάται από τον Ουρανό, είναι επίσης πιθανό να δημιουργηθούν σχέσεις της “μιας βραδιάς” ή σχέσεις που θα ξεκινήσουν  ξαφνικά και ασυνήθιστα. Τα ζώδια που ευνοούνται   περισσότερο από αυτή τη θέση της Αφροδίτης είναι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).


Κριός
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 17/2 έως τις 12/3, σας κάνει περισσότερο κοινωνικό και εξωστρεφή και σας παροτρύνει να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε πρόσωπα τα οποία σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις στο μέλλον. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτό το διάστημα θα μοιραστείτε περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η νέα θέση της Αφροδίτης, πρόκειται επίσης να βελτιώσει τα οικονομικά σας.

Ταύρος
Η κυβερνήτρια του ζωδίου σας Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 από όπου θα σας φέρει την επαγγελματική καταξίωση που σας αξίζει. Οι ανώτεροί σας θα εκτιμήσουν τα προσόντα σας αλλά και το φιλότιμό σας και δεν αποκλείεται να σας προτείνουν μια καλύτερη θέση. Αν ανήκετε στους άνεργους του ζωδίου, κινητοποιηθείτε αυτό το διάστημα, καθώς οι προοπτικές για μια νέα δουλειά που θα σας ταιριάζει απόλυτα είναι άριστες. Ένας έρωτας μπορεί επίσης να προκύψει μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι
Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Υδροχόου πραγματοποιείται από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 και εγγυάται εύνοια σε ζητήματα που αφορούν σπουδές, μελέτες, νομικές υποθέσεις αλλά και ταξίδια. Μπορείτε επίσης να διεκπεραιώσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις που μέχρι τώρα είχαν “παγώσει”. Η αισθηματική σας ζωή θα κυλήσει επίσης πολύ καλά και δεν αποκλείεται ακόμα και μια πρόταση γάμου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχέσεις με άτομα που μπορεί να είναι διανοούμενα ή να προέρχονται από άλλη χώρα.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη πραγματοποιεί τη διέλευσή της στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 και σας βοηθά να αποπληρώσετε πιο εύκολα οφειλές προς τρίτους ή και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσα από μια αγοραπωλησία, μια κληρονομιά ή ένα bonus. Επιπλέον, το διάστημα αυτό προβλέπεται φλογερό και για την ερωτική σας ζωή, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος σας με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αυτό το διάστημα μπορεί να υποκύψουν πιο εύκολα σε ένα ξαφνικό φλερτ.

Λέων
Η διέλευση της Αφροδίτης από το πολικό ζώδιο του Υδροχόου πραγματοποιείται από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 και στρέφει το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σχέσεις σας. Το διάστημα αυτό θα αναπτύξετε μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σας και γενικότερα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει περισσότερη κατανόηση. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Λέοντες, μια γνωριμία μπορεί να πάρει ερωτικές διαστάσεις. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σας, χωρίς να αποκλείεται και η δημιουργία μιας νέας σχέσης με κάποιον ανώτερό σας.

Παρθένος
Η πορεία της Αφροδίτης από τον Υδροχόο από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και γενικότερα στην καθημερινότητά σας. Το διάστημα αυτό θα ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της δουλειάς σας με μεγαλύτερη όρεξη κι αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, μια προαγωγή ή κάποια αλλαγή σε ένα καλυτερο πόστο. Η δημιουργία μιας αισθηματικής σχέσης μέσα τον χώρο της δουλειάς σας είναι επίσης πιθανή. Η περίοδος αυτή είναι επίσης κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

Ζυγός
Η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου στις 17/2 στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12/3. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευνοϊκό διάστημα, κατά το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Μια νέα σχέση είναι πολύ πιθανή, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι ίσως προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι με το σύντροφό σας. Μεγάλες επιτυχίες αναμένονται για όσους από σας ασχολείστε με μια ανεξάρτητη εργασία ή ανήκετε στους  καλλιτέχνες” του ζωδίου. 

Σκορπιός
Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 17/2 μέχρι τις 12/3, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Το διάστημα αυτό, θα έχετε περισσότερο χρόνο για να καλλωπίσετε τον χώρο σας, να σχεδιάσετε μια μετακόμιση ή και να προετοιμαστείτε για μια συμβίωση με το σύντροφό σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σας, αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Τέλος, η  αναζωπύρωση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί, μπορεί να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

Τοξότης
Η Αφροδίτη πραγματοποιεί τη διέλευσή της από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 και εγκαινιάζει μια πολυάσχολη περίοδο κατά την οποία θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι. Ίσως η δουλειά σας απαιτήσει  περισσότερες μετακινήσεις, έτσι όμως θα έχτε και τη δυνατότητα να συνδυάσετε δουλειά με διασκέδαση και επιπλέον να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Συναναστροφές με αδέλφια ή συγγενικά πρόσωπα θα αποδειχθούν εξαιρετικά ευχάριστες και θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές. Μια απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα σας αναζωογονήσει.

Αιγόκερως
Η πορεία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, αφού σας φέρνει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις αποδοχές σας ή και να αποκτήσετε καινούργιες πηγές εσόδων. Παράλληλα, -παρόλο που ανήκετε στα πιο εγκρατή ζώδια-  αυτό το διάστημα μπορείτε να υποκύψετε στον πειρασμό και να χαρίσετε στον εαυτό σας πολυτέλειες που έχετε στερηθεί. Στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σας ή και μια νέα γνωριμία θα σας προσφέρουν την συναισθηματική ασφάλεια που ζητάτε.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη περνάει από το δικό σας ζώδιο σας από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 και σας χαρίζει  γοητεία και ευστροφία, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και ελκυστικούς. Έτσι, το διάστημα αυτό, μπορείτε να κατακτήσετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας και αυτό δεν αφορά μόνο πρόσωπα αλλά και στόχους. Απίστευτες ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν από οπουδήποτε, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ώστε να μην σας προσπεράσουν. Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, προγραμματίστε το αυτή την περίοδο.

Ιχθείς
Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου πραγματοποιείται από τις 17/2 μέχρι τις 12/3 και σας παροτρύνει σε μια εθελοντική μοναξιά που θα αποδειχθεί εξαιρετικά δημιουργική. Μέσα στο “ησυχαστήριό” σας μπορείτε να σχεδιάσετε τη στρατηγική που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία και κατ’ επέκταση θα σας απεγκλωβίσει από οικονομικές υποχρεώσεις που σας “πνίγουν”. Αν πάλι νιώθετε να σας κυριεύει η νοσταλγία για μια σχέση που έχει τελειώσει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε προσπάθειες επαναπροσέγγισης.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα