<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5-11 Μαρτίου 2016

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5-11 Μαρτίου 2016

  
 
ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ.
Το τετράγωνο Ερμή-Άρη που διαμορφώνεται στις 5/3, συνιστά ιδιαίτερη ψυχραιμία, καθώς μας κάνει περισσότερο οξύθυμους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ακρότητες. Λίγες ώρες αργότερα, ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 22/3 και από αυτή τη θέση τονίζει την ευαισθησία μας. Στις 6/3 ο Άρης περνά στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα καθώς θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 17/4, θα επιστρέψει στον Σκορπιό στις 27/5 και θα περάσει οριστικά στον Τοξότη στις 2/8 όπου και θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 27/9. Πρόκειται για μια έντονη περίοδο, κατά την οποία διεθνή θέματα ασφαλείας θα πρωτοστατήσουν. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς σχηματίζεται στους Ιχθύς στις 9/3 και διαμορφώνει αντίθεση με τον Δία, τετράγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που απαιτεί έντονες προσπάθειές για την επίτευξη των στόχων μας. Οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι είναι τα πιο ευνοημένα ζώδια της εβδομάδας που ακολουθεί.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο δικός σας Άρης στον Τοξότη από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 27 Μαΐου ευνοεί τη διάκριση σε κοινωνικούς κύκλους και φέρνει κοντά σας ανθρώπους που έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Στον αισθηματικό τομέα φροντίστε να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξιδάκι, να ξανακερδίσετε τον άνθρωπό σας ή αν είστε ελεύθεροι, να ανακαλύψετε τον έρωτα! Ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 5 μέχρι τις 22 του μήνα και η έκλειψη στο  ίδιο ζώδιο στις 9 Μαρτίου θα σας υπενθυμίσουν με εύσχημο τρόπο επαγγελματικές εκκρεμότητες που ζητούν λύση.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Στα καλά νέα για τον αστερισμό σας, συγκαταλέγεται η νέα θέση του Ερμή στους φιλικούς σας Ιχθύς από τις 5 μέχρι τις 22 του μήνα όπου ήδη βρίσκονται ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας. Η αστρική αυτή «συμμαχία», δείχνει ότι νέες ευκαιρίες για επέκταση τονώνουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Η έκλειψη στις 9 Μαρτίου στον ίδιο ζωδιακό χώρο επηρεάζει φιλικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ ο Άρης, μέσα από τον τομέα του σεξ και του χρήματος, σάς ωθεί σε «ακραίες καταστάσεις». Κρίνεται σκόπιμο αυτή την περίοδο να προσέχετε αισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Μόνο για ανία δεν παραπονιέστε αυτή την περίοδο. Η ζωή με τον Άρη "απέναντι "από το ζώδιό σας από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 27 Μαΐου δεν θα είναι πάντοτε εύκολη. Η ζωτικότητα σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, στα ίδια όμως επίπεδα κυμαίνεται και η τάση για αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας, με την έκλειψη στον τομέα της καριέρας σας. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από 5-22/3 φροντίστε να γεφυρώσετε τα χάσματα που δημιουργήθηκαν πρόσφατα στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές, που θα σας απασχολήσουν με την έκλειψη στις 9 του μήνα.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Καιρός να δουλέψετε αθόρυβα για τον εαυτό σας. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς που λειτουργείτε με διπλωματία, χωρίς να διατυμπανίζετε σχέδια και προγράμματα. Με τον Ερμή σε μια θαυμάσια θέση από τις 5 μέχρι τις 22 του μήνα οι διανοητικές ικανότητες αλλά και η αυτοπεποίθησή σας βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και βοηθούν πολύ τις εργασίες που απαιτούν πνευματική προσπάθεια. Θετικότατη η έκλειψη στις 9 Μαρτίου ευνοεί τις ερωτικές κατακτήσεις, το παιχνίδι του φλερτ για τους ελεύθερους και την ψυχική επαφή με το σύντροφο για τους δεσμευμένους.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η καλύτερη διάθεση που προσφέρει ο Άρης στη διέλευσή του από τον Τοξότη (6/3), σε συνδυασμό με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 5/3 θα σας βοηθήσει να συζητήσετε και να επιλύσετε τα προβλήματα που είχαν προκύψει στις προσωπικές σχέσεις σας. Γίνεστε πολύ πιο αντικειμενικοί και μπορείτε να υποστηρίξετε απόψεις και επιχειρήματα με θαυμάσια αποτελέσματα. Πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Τα οικονομικά σας ωστόσο χρειάζονται προστασία από την καταναλωτική μανία ή τα απρόβλεπτα έξοδα. Η έκλειψη στις 9 Μαρτίου θα προκαλέσει παροδικές μεταπτώσεις στον ψυχισμό σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Αυτό το διάστημα δημιουργούνται ανασφάλειες που σας οδηγούν σε επιπόλαιες αποφάσεις. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε λογική και ψυχραιμία για να αποφύγετε ενέργειες που μπορεί να βλάψουν σημαντικές επαγγελματικές και αισθηματικές σχέσεις. Με τον Ερμή (από τις 5 μέχρι τις 22/3) και την έκλειψη στις 9/3 σε αντίθεση με το ζώδιό σας , είναι σκόπιμο να μείνετε έξω από περιπέτειες, αντιπαραθέσεις και επικίνδυνες συζητήσεις αφού οι τάσεις για παρεξηγήσεις θα είναι αυξημένες. Με τον Άρη στον Τοξότη από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 27 Μαΐου αποφύγετε να φτάσετε στα άκρα σε οικογενειακές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας. Είτε σκέφτεστε νέα επαγγελματικά σχέδια, είτε αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε ένα νέο καθεστώς στην υπάρχουσα δουλειά σας, θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και επιμονή μέχρι να δείτε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν. Αποφύγετε επίσης οικογενειακές εντάσεις που θα σας επηρεάσουν. Ο Ερμής από τις 5 έως τις 22/3 ενισχύει τη λογική σας, προσέξτε όμως μην σας παρασύρει σε χίμαιρες γύρω στις 11/3. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη από τις 6/3 βοηθά να ελιχθείτε καλύτερα σε όλους τους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων από τις 5 μέχρι τις 22/3, καθώς και η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στο ίδιο ζώδιο στις 9/3, στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε ευχάριστες δραστηριότητες και σας εξασφαλίζουν περισσότερο χρόνο για την βελτίωση της σχέσης σας με το σύντροφό σας και με τα παιδιά σας. Επιπλέον, πολλοί από σας θα νιώσετε την ανάγκη να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε τομείς που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Πράγματι, με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών σας από τις 6/3 θα πετύχετε θαύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη στις 9/3 σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σας. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια επισκευή, ανακαίνιση ή την εξεύρεση μιας νέας κατοικίας, θα ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας καλύτερα, αφού από τις 5 μέχρι και τις 22/3, θα έχετε σύμμαχό σας και τον Ερμή. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 6 του μήνα μέχρι τις 27/5, σας καθιστά περισσότερο δυναμικούς και αποφασιστικούς στο κυνήγι των στόχων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και τονίζει την επικοινωνία και τις σχέσεις με το περιβάλλον και τους συγγενείς σας. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχηματίζει αρνητική γωνία με την έκλειψη, συνιστά να προσέχετε την συμπεριφορά σας, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις ακόμα και με σημαντικά έγγραφα ή αρχεία που έχετε φυλαγμένα σε υπολογιστές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Ο Ερμής από τις 5 μέχρι τις 22/3 αναμένεται να αποτελέσει το ισχυρό χαρτί σας για την επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στα οικονομικά σας εξαιτίας της ηλιακής έκλειψης που διαμορφώνεται στις 9/3, στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας. Έτσι, το εξάμηνο που ακολουθεί, θα πρέπει να προσέχετε τη διαχείρισή σας, καθώς μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες δαπάνες που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε την στρατηγική σας. Από τις 5 έως τις 22/3 ο Ερμής μπορεί να φέρει και επιπλέον έσοδα, τα οποία ωστόσο θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη από τις 6/3 μέχρι τις 27/5 σηματοδοτεί οφέλη μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 9/3 και τονίζει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε ανάγκες και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η αυτο-βελτίωση και η επαγγελματική σταδιοδρομία σας είναι τα θέματα για τα οποία θα αγωνιστείτε το εξάμηνο που ακολουθεί, ενώ η συμμετοχή του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Δία καθώς και των Κρόνου και Πλούτωνα, υπόσχονται σημαντικές εξελίξεις ανάλογες με τις προσπάθειες σας. Σημαντική είναι και η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 5 έως τις 22/3, καθώς ενισχύει τη λογική σας και φέρνει μια απρόσμενη επιτυχία.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα