Προβλέψεις για την εβδομάδα από 16-22 Απριλίου 2016


           
Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Η παραδοσιακή αστρολογία σας έχει κατατάξει ως το ζώδιο εκείνο που έχει την πιο άμεση σχέση με το χρήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείτε πολύ συχνά στο λεξιλόγιό σας το ρήμα «έχω» για να δηλώσετε την έννοια της κτήσης, των αποκτημάτων, είτε υλικά είναι αυτά είτε έχουν …σάρκα και οστά. Σχεδιάζετε με προσοχή το παρόν και το μέλλον σας και δύσκολα παρεκκλίνετε από τα προγράμματά σας, ακόμα και όταν εξωτερικοί παράγοντες σας πιέζουν. Μην περιμένετε να κάνετε περιουσία από τη μια μέρα στην άλλη. Η σημειολογία του αστερισμού σας είναι ενδεικτική του τρόπου που λειτουργείτε. Όπως ο ταύρος που σέρνει με υπομονή το άροτρό του, έτσι και εσείς κερδίζετε το χρήμα με τον κόπο σας. Τα σημαντικά προσόντα σας είναι η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία και η σωστή εκτίμηση των αξιών. Είναι πολύ σημαντικό για σας να παραμένετε σταθεροί στους στόχους σας και να μην αλλάζετε πορεία παρασυρμένοι από «σειρήνες» στη διάρκεια του ταξιδιού προς την επιτυχία.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την ανάδρομη πορεία του δικού σας Άρη από τις 17 Απριλίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου αποφύγετε διαπληκτισμούς με τον ερωτικό σύντροφο και μην εμπιστευτείτε τα χρήματα σας σε άλλους. Η ισορροπία και η αρμονία έρχονται μόνο από το αληθινό ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων, που σας γνωρίζουν καλά και είναι πρόθυμοι να σταθούν κοντά σας. Τα επαγγελματικά σας θέματα είναι «προβληματικά», καθώς δεν έχετε τη διάθεση να δραστηριοποιηθείτε. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 και την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 22/4 τα οικονομικά σας απασχολούν ποικιλοτρόπως.       

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Θα παρουσιαστούν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, ωστόσο εσείς θα κυνηγήσετε τη χαρά του έρωτα. Θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Καθώς μάλιστα ο Άρης θα γίνει ανάδρομος από τις 17 Απριλίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου επιστρέφοντας στον τομέα των σχέσεων, επανέρχονται στο προσκήνιο σχετικά ζητήματα που ζητούν επίλυση. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 19/4 και την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 22/4 μοιάζετε αποφασισμένοι να παίξετε σε πολλά ταμπλό, κάτι που μπορεί να σας κοστίσει τελικά, αφού «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο»!

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 17 Απριλίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου η διάθεση σας δεν θα είναι η καλύτερη, αφού διάφορα προβλήματα στις σχέσεις απορροφούν πολύτιμες ώρες ξεκούρασης και σας χαλούν το κέφι: μην απογοητεύεστε. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 και την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 22/4 αν απαλλαγείτε έστω και για μία στιγμή από την μεμψιμοιρία, θα αντιληφθείτε ότι τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό και η δική σας ψύχραιμη στάση είναι αρκετή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το σύμπαν προσπαθεί να σας «διδάξει» να μην κολλάτε στα αυτονόητα. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 17 Απριλίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου τολμήστε να  κάνετε κάποιες αλλαγές ξεκινώντας πρώτα απ’ όλα με τη νοοτροπία σας και συνεχίστε με τη συμπεριφορά σας. Η τάξη στις σχέσεις σας φαίνεται να κλονίζεται και θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 και την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 22/4 να θυμάστε ότι αν «δεν σπάσετε τα αβγά ομελέτα δεν θα κάνετε».

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Παρόλο που η γενική εξέλιξη των υποθέσεων είναι καλή, εσείς δε φαίνεται ότι βρίσκεστε σε …ομαλή ψυχολογική κατάσταση. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 17 Απριλίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα σας προκύψει και μια τάση για φυγή, κάτι που δεν είναι ότι καλύτερο στην παρούσα φάση, που τα ερωτικά σας βελτιώνονται. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο από τις 19/4 και την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 22 του μήνα ο επαγγελματικός και ο οικονομικός τομέας δείχνουν να αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και τάσεις για μία ανανέωση εκ βάθρων.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 17 Απριλίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα έχετε την τάση να μην εκτιμάτε σωστά και αντικειμενικά τις καταστάσεις που σας αφορούν προσωπικά: άλλοτε θα είστε επιεικείς χωρίς ουσιαστικό λόγο κι άλλοτε τόσο έντονα πεσιμιστές, δίχως επίσης οι καταστάσεις να το δικαιολογούν. Βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε και ζητήστε την αντικειμενική άποψη κάποιου που εμπιστεύεστε. Η παραμονή του Ήλιου στον Ταύρο από τις 19/4 μέχρι τις 20/5 και η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 22 του μήνα ανεβάζουν τη διάθεση για ταξιδάκια και εκδρομές.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 17 Απριλίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή καθώς πέρα από παρανοήσεις, εγκυμονεί οικονομικές απώλειες. Καλό είναι επίσης να κρατάτε αντίγραφα σημαντικών εγγράφων και αρχείων ώστε να αποφύγετε προβλήματα. Ο Άρης ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να σας φέρει πίσω έναν παλιό έρωτα και να ξεκαθαρίσει τις αιτίες που σας απομάκρυναν. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 και η Πανσέληνος στις 22/4 σηματοδοτούν την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού σχεδίου ή την πλήρη αποκατάσταση ενός προβλήματος που αντιμετωπίζατε με την υγεία σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ανάδρομη πορεία του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη από τις 17 Απριλίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου, πρόκειται να δημιουργήσει σημαντικά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας καθώς και στη συναισθηματική σας ασφάλεια. Γι’ αυτό συνιστάται το συγκεκριμένο διάστημα να είστε περισσότερο φειδωλοί και συγκρατημένοι ώστε να αποφύγετε υλικές ή συναισθηματικές απώλειες. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο στις 19 και η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 22/4 ενεργοποιούν τον άξονα των σχέσεών σας, γεγονός που μπορεί να σημάνει την επισημοποίηση ή τη διάλυση ενός δεσμού καθώς και την αρχή μιας νέας ερωτικής ιστορίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 17 του μήνα, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα αναστείλετε πολλές δραστηριότητες καθώς θα νιώθετε περισσότερο ανασφαλείς και αναποφάσιστοι. Ωστόσο θα αποφύγετε λάθη και παγίδες και θα προετοιμάσετε καλύτερα τα σχέδιά σας. Εξάλλου και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22/4 στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία έχετε περισσότερη ανάγκη την μοναξιά προκειμένου να οργανώσετε τη σκέψη σας και τα βήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η δραστηριότητά σας αρχίζει να περιορίζεται σημαντικά από την ανάδρομη πορεία του Άρη που πραγματοποιείται από τις 17 Απριλίου μέχρι τις 30 Ιουνίου. Παρά το γεγονός ότι το πάθος σας για δόξα παραμένει αναλλοίωτο, φαίνεται ότι δυσκολεύεστε να στρέψετε τις προσπάθειές σας προς κάποια κατεύθυνση, αφού νιώθετε "έξω απ’ τα νερά σας". Ίσως είναι καλύτερα να μειώσετε τους ρυθμούς σας αυτό το διάστημα και να περιμένετε για μια καλύτερη στιγμή. Εν τω μεταξύ εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο στις 22/4 για να βγείτε έξω, να κάνετε επαφές και να βολιδοσκοπήσετε τις προθέσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ανατροπές στο φιλικό περιβάλλον και τις κοινωνικές σχέσεις σας, σάς επιφυλάσσει η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 17 Απριλίου μέχρι τις 30 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό, ίσως αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για κάποια άτομα ή αναζητήσετε φίλους από το παρελθόν. Καλό είναι επίσης να αναβάλλετε σημαντικούς στόχους που πιθανότατα δεν θα εξελιχθούν όπως ελπίζετε. Στις 22 του μήνα διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, η οποία σηματοδοτεί την επιβράβευση των επαγγελματικών προσπαθειών σας, ενώ υπόσχεται μια νέα επαγγελματική πρόταση στους άνεργους του ζωδίου, μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Άρης πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 17 Απριλίου μέχρι τις 30 Ιουνίου και σας παροτρύνει να αναθεωρήσετε επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες, να επισημάνετε τυχόν εμπόδια που καθυστέρησαν την πρόοδό σας και να αναλογιστείτε τι θέλετε να πετύχετε πραγματικά. Το διάστημα αυτό ωστόσο ευνοούνται οι διορθωτικές κινήσεις και όχι η έναρξη νέων δραστηριοτήτων. Η Πανσέληνος στις 22/4 θα γίνει αφορμή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας, που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να υιοθετήσετε μια νέα κουλτούρα ή φιλοσοφία.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK