<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 2-8 Απριλίου 2016

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 2-8 Απριλίου 2016

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.
Τo τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 5 του μήνα ανταμείβει τις προσπάθειες και εγγυάται επιτυχία σε όλες τις υποθέσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30/4. Στο συγκεκριμένο ζώδιο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αδυναμία και παρόλο που δεν ευνοεί τις αισθηματικές υποθέσεις, δημιουργεί σύντομα καυτά ειδύλλια που δύσκολα λησμονούνται. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Στις 6/4 ο Ερμής περνά στον Ταύρο όπου θα παραμείνει  μέχρι τις 13/6: ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα, καθώς θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του. Από αυτή τη θέση θα αναδείξει οικονομικά προβλήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί τα υπόλοιπα έξι ζώδια. Στις 6/4 επίσης διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή καθώς παράγει βία και εντάσεις. Τέλος, στις 7/4 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Κριό που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τα οποία παρά τις αρχικές δυσκολίες, με υπομονή και επιμονή θα εξασφαλίσουν την μακροχρόνια ευημερία.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Αφροδίτη στον αστερισμό σας από τις 5 μέχρι τις 30/4 σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 7/4 ρίχνει τα φώτα των προβολέων επάνω σας. Η εμφάνιση και η γοητεία σας, σας καθιστούν «πόλο έλξης». Πολλοί προσπαθούν να σας προσεγγίσουν. Δεν θα αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός ότι γίνεστε δημοφιλείς και θα ενδώσετε σε προτάσεις για νέες γνωριμίες. Τις προσπάθειές σας για οικονομική άνοδο θα στηρίξει και ο Ερμής από τον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6, καθώς αναμένεται να αυξήσει τα έσοδά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η δική σας Αφροδίτη στον αστερισμό του Κριού από τις 5 μέχρι τις 30/4 μαζί με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιό σας στις 7/4 ανοίγουν ένα νέο κύκλο μυστικών επαφών και συζητήσεων με καινούργιες γνωριμίες. Η  κοινωνικότητά σας θα ανέβει κατακόρυφα και η ψυχαγωγία θα γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας, είτε στα γνωστά σας «στέκια» είτε ακόμα και σε πιο "κρυφούς" προορισμούς. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 οι σύντομες αποδράσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα καθώς και η Αφροδίτη στον αστερισμό του Κριού από τις 5 μέχρι τις 30/4 στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σας. φέρνουν ανανέωση στις επαφές σας αλλά και στο φιλικό περιβάλλον σας.  Οι κοινωνικές συναναστροφές και οι διασκεδάσεις μπορεί να σας βγάλουν από τον οικονομικό προϋπολογισμό σας, θα σας δώσουν όμως την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 οργανώστε τα σχέδιά σας και προς το παρόν κινηθείτε μυστικά. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά και ανατροπές επιφυλάσσει για σας η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7/4 στον τομέα της καριέρας σας. Η Αφροδίτη στον αστερισμό του Κριού και στον ίδιο ζωδιακό χώρο από τις 5 μέχρι τις 30/4 βοηθά ώστε οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας να γίνονται συγκεκριμένοι. Η αυτοπεποίθησή σας «απογειώνει» το κύρος σας και τη δημοτικότητά σας. Έτσι μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν την επαγγελματική πορεία σας. Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 η επιτυχία στα σχέδιά σας είναι δεδομένη. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Νέα Σελήνη στο αρμονικό ζώδιο του Κριού στις 7/4 σας γεμίζει ζωντάνια και αυτοπεποίθηση, την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο του ζωδιακού, -από τις 5 μέχρι τις 30/4- αλλά και ο Ουρανός, ανεβάζουν την αισιοδοξία σας στα ύψη. Ένας έρωτας που θα προκύψει στη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας κοινωνικής εκδήλωσης  ή μιας μετακίνησης θα κάνει την καρδιά σας να κτυπήσει σε τρελούς ρυθμούς.  Επίσης, με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 οι στρατηγικές που θα ακολουθήσετε θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε και σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7 του μήνα ευνοεί ιδιαίτερα τις προσδοκίες σας, όσον αφορά στην επίτευξη των οικονομικών στόχων σας. Συγχρόνως, η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο του ζωδιακού από τις 5 μέχρι τις 30/4 σας βοηθά να συλλέξετε όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σας χρειαστούν για να προωθήσετε δυναμικά τις φιλοδοξίες σας στην καριέρα. Με τον δικό σας Ερμή στον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 ένα ταξιδάκι με το ταίρι σας θα ανανεώσει τη σχέση σας, αρκεί να το προγραμματίσετε εγκαίρως και να προνοήσετε για όλες τις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Έντονη δραστηριότητα αναμένεται στον αισθηματικό τομέα την εβδομάδα που ακολουθεί, αφού τόσο η διέλευση της Αφροδίτης από τον Κριό από τις 5 μέχρι τις 30/4, όσο και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ίδιο ζώδιο στις 7/4, σηματοδοτούν μια περίοδο κατά την οποία οι δεσμευμένοι θα βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, χωρίς να αποκλείεται και ο γάμος, ενώ οι αδέσμευτοι θα ανοίξετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Η διέλευση του Ερμή από τον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 ευνοεί την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης καθώς και την τακτοποίηση ενός οικονομικού θέματος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο τομέας της εργασίας σας ενεργοποιείται έντονα την εβδομάδα που ακολουθεί τόσο από την διέλευση της Αφροδίτης στον Κριό από τις 5 μέχρι τις 30/4, όσο και από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7/4 στο ίδιο ζώδιο. Οι επιρροές αυτές σηματοδοτούν την επιβράβευση των προσπαθειών σας καθώς θα συνοδευτούν από μια αύξηση στις αποδοχές σας, ενώ αναμένεται να φέρουν και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα αποδειχθεί κερδοφόρο. Η πορεία του Ερμή από τον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 πρόκειται να τονώσει και την αισθηματική ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό από τις 5 μέχρι τις 30/4 σηματοδοτεί μια ευχάριστη και δημιουργική περίοδο κατά την οποία θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και θα εργαστείτε παραγωγικά, με αποτέλεσμα να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 7 του μήνα θα αποτελέσει την αφετηρία ενός νέου έρωτα για τους αδέσμευτους ή θα επισπεύσει την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Η διέλευση του Ερμή από τον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι και τις 13/6 ευνοεί την υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων που έχουν πλέον ωριμάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 5 μέχρι και τις 30 του μήνα, από όπου θα σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του σπιτιού σας και με την οικογένειά σας. Με τη Νέα Σελήνη να διαμορφώνεται στον ίδιο τομέα στις 7/4 ίσως αποφασίσετε να συμβιώσετε με το σύντροφό σας ή να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια. Αν είστε αδέσμευτοι η διέλευση του Ερμή από τον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 υπόσχεται ενδιαφέρουσες γνωριμίες με πρόσωπα που θα εξάψουν το ενδιαφέρον σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 5 μέχρι και τις 30/4 σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για να περάσετε στη δράση και να προωθήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Η Νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα στις 7/4 φέρνει νέες γνωριμίες που υπόσχονται να διευρύνουν τα ενδιαφέροντά σας και να επηρεάσουν την επαγγελματική ή και την αισθηματική πορεία σας. Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 μπορείτε να αναζητήσετε μια νέα στέγη αλλά και να αναθερμάνετε τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Θεαματικές εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά σας την εβδομάδα που ακολουθεί. Τόσο η διέλευση της Αφροδίτης από τον Κριό από τις 5 μέχρι τις 30/4 όσο και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο που σχηματίζεται στις 7/4 σας προσφέρουν το ιδανικό κλίμα για να σκεφτείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή να κάνετε καινούργια ξεκινήματα τα οποία παρά τις αρχικές δυσκολίες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Η διέλευση του Ερμή από τον Ταύρο από τις 6/4 μέχρι τις 13/6 σας καθιστά περισσότερο επικοινωνιακούς και σας βοηθά να προσελκύσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα