Προβλέψεις για την εβδομάδα από 23-29 Απριλίου 2016ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.
Στις 23 Απριλίου η Αφροδίτη συναντά τον εκρηκτικό Ουρανό και μας ξυπνά από το λήθαργο, δημιουργώντας -ευχάριστες - αναταραχές στη φαινομενική ηρεμία μας. Η όψη αυτή πρόκειται να δημιουργήσει ξαφνικά ερεθίσματα που θα μας παροτρύνουν να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα της ζωής μας. Ένας νέος ξαφνικός έρωτας, μια ανέλπιστη επαγγελματική πρόταση, μια απρόσμενη συνάντηση ή ακόμα μια συζήτηση, αναμένεται να αποτελέσουν τη σπίθα για ένα νέο ξεκίνημα. Στις 28 Απριλίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο που θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε συμφωνίες και υπογραφές, αγορές ηλεκτρικών συσκευών και αυτοκινήτων, ενώ καλό είναι να κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας στα αρχεία μας. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης, θα υπάρξουν αλλαγές σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, ενώ είναι πιθανό να αναβιώσουν σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες) θα ωφεληθούν από την ανάδρομη πορεία του Ερμή.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στο δικό σας ζώδιο στις 23/4 ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν με θετικούς τρόπους ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Η διάθεσή σας θα είναι θαυμάσια, με αποτέλεσμα να κάνετε θετικές σκέψεις για τον εαυτό σας και τις μελλοντικές προοπτικές σας. Νέες πληροφορίες και μηνύματα θα «ανοίξουν» την καρδιά και το μυαλό σας και θα σας σπρώξουν σε καινούργιες κατευθύνσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο από 28/4 μέχρι 22/5 αν οι σπατάλες που κάνατε τελευταία σας έχουν φέρουν σε αδιέξοδο, τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πιο ώριμα την κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Κριό στις 23/4 επηρεάζει τον βαθύτερο ψυχισμό σας, φέρνοντας ανατροπές που δεν είναι αναγκαστικά κακές για την εξέλιξή σας. Ένας νέος έρωτας θα εμφανισθεί ξαφνικά και θα ξεκινήσει από τον απεριόριστο θαυμασμό και την ανάγκη για μια σημαντική και ουσιαστική επαφή. Πολλοί από εσάς θα αναλύσετε ή θα οριοθετήσετε παλιές σχέσεις και συναισθήματα που θα αναβιώσουν άμεσα, με την ανάδρομη φορά του Ερμή, στο δικό σας ζώδιο από 28/4 μέχρι 22/5.  Αποφύγετε παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε να ξεκουράζεστε συχνότερα.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Κριό στις 23/4 πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σας. Προσκλήσεις και προτάσεις που φτάνουν με ξαφνικό τρόπο θα σας δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων είναι πολύ πιθανή. Ο δικός σας Ερμής ανάδρομος από 28 Απριλίου μέχρι 22/5 συνιστά την επανεξέταση των επαγγελματικών δεδομένων και σας ωθεί να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε αφήσει στην «άκρη». Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και μη δίνετε λαβές για σχόλια.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η καριέρα σας και η επαγγελματική σας ζωή είναι οι τομείς που "απογειώνονται" ξαφνικά από την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας στις 23/4. Προτάσεις για συνεργασία που γίνονται με απρόσμενο τρόπο δίνουν νέα ώθηση στις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Το διάστημα που ακολουθεί θα συνυπάρχουν η βελτίωση των συνθηκών της εργασίας και των οικονομικών, αλλά και κάποιες καθυστερήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή. Η περίοδος από 28/4 μέχρι 22/5 συνιστά ιδιαίτερη επιδεξιότητα ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες με το φιλικό περιβάλλον ή με τις κοινωνικές συντροφιές σας.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Μια "ουρανοκατέβατη" ευκαιρία να προωθήσετε δυναμικά τα επαγγελματικά σας σχέδια έρχεται να σας αναστατώσει ευχάριστα με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 23/4. Ένα ταξίδι που θα προκύψει κάτω από περίεργες συνθήκες αναμένεται να φέρει απρόσμενα οικονομικά οφέλη. Ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο από τις 28/4 μέχρι τις 22/5 θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο χώρο της εργασίας σας, ελέγχοντας τα νεύρα και τη συμπεριφορά σας. Το ίδιο ισχύει γενικότερα στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι πιθανόν ακόμα και ένα λογοπαίγνιο να δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 23/4 δίνει αρκετές προοπτικές επιτυχίας με ξαφνικούς τρόπους και κάτω από απρόσμενες συνθήκες για τις σημαντικές αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις σας. Για πολλούς από εσάς ένας "ουρανοκατέβατος" έρωτας φέρνει τα "πάνω- κάτω" στη ζωή σας. Με τον δικό σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 28/4 μέχρι τις 22/5 ας τηρείτε με ευλάβεια το γνωστό «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Τα προβλήματα δεν θα λυθούν από τη μια στιγμή στην άλλη, ωστόσο μπορείτε να αναπτύξετε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική που θα σας απεγκλωβίσει σιγά-σιγά από καταστάσεις που σας κρατούν δέσμιους.  

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23 του μήνα, μπορεί να φέρει ευχάριστες ή και "περίεργες" εκπλήξεις στην αισθηματική ζωή σας, ανάλογα με την ποιότητα της σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός αυτό το διάστημα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 28 Απριλίου μέχρι και τις 22 Μαΐου είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε χρέη και φορολογικές εκκρεμότητες αλλά και να ελέγξετε τυχόν οικονομικές διαρροές.  Αποφύγετε ωστόσο τα νέα δάνεια ή επενδύσεις. Μια παλιά αγάπη αναμένεται να σας αναστατώσει με ευχάριστες "επιπλοκές".

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 23 Απριλίου η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού αποτελεί την ιδανική στιγμή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να προετοιμαστείτε για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα. Μια αποτοξίνωση που θα τονώσει τον οργανισμό σας και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα κρίνεται σχεδόν απαραίτητη. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα των σχέσεών σας από τις 28/4 μέχρι τις 22/5 καλό είναι να αποφύγετε σύναψη συμφωνιών και οικονομικές δοσοληψίες από τις οποίες θα βγείτε ζημιωμένοι. Στον αισθηματικό τομέα θα αναβιώσουν ζητήματα που ζητούν λύσεις ή θα εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Μια νέα ερωτική έλξη ένα φλερτ ή μια εγκυμοσύνη είναι μερικά από τα “δώρα” που σας επιφυλάσσει η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23 του μήνα.  Η όψη αυτή ωστόσο εγκυμονεί και τον κίνδυνο μιας ρήξης στις σχέσεις που κυριαρχεί η καταπίεση, καθώς το αίτημα του Ουρανού είναι η ανεξαρτησία. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και τα επαγγελματικά σας, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας από τις 28/4 μέχρι τις 22/5 μπορεί να σας αποδιοργανώσει. Κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας και αποφύγετε χώρους που αποτελούν εστίες μικροβίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23 του μήνα, μπορεί να φέρει αρκετές ανατροπές και διαφωνίες στις σχέσεις με τους οικείους σας, η συμβιβαστική διάθεσή σας όμως, θα αποσοβήσει κάθε κίνδυνο. Η ίδια όψη αναμένεται να παροτρύνει πολλούς από σας να εγκαταλείψουν την εργένικη ζωή και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα η επιστροφή ενός έρωτα που σας έχει σημαδέψει να επισπεύσει αυτή την απόφαση, αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 28/4 μέχρι τις 22/5, ευνοεί την αναβίωση παλιών σχέσεων ή ένα νέο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η συνάντηση του κυβερνήτη σας Ουρανού με την Αφροδίτη στις 23 του μήνα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που με κάποιο τρόπο μπορούν να αλλάξουν την πορεία σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, ένας ξαφνικός έρωτας είναι πολύ πιθανός. Αντίθετα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που πραγματοποιείται από τις 28/4 μέχρι τις 22/5, συνιστά να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με τους οικείους σας, καθώς θα αναβιώσουν προβλήματα που θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και δείξτε επιείκεια.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23 του μήνα, σας επιφυλάσσει ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξοδέψετε χρήματα σε απολαύσεις που έχετε στερηθεί. Αν σκέφτεστε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ενόψει του Πάσχα, καλό είναι να το κάνετε πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή που διαρκεί από 28/4 έως 22/5, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς καθυστερήσεις και ανατροπές. Το ίδιο διάστημα αποφύγετε σημαντικές υπογραφές ή συζητήσεις καθώς και αγορές ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών. Αντίθετα, ευνοείται η αποκατάσταση σχέσεων με συγγενικά πρόσωπα.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK